bence annen yalnız. bir arkadaşı yok ve seninle ablana sarılmış durumda. seni kısmen de olsa anlayabiliyorum benim annem de öyle. çok hassas bir kişiliği olduğu için artık bir şey diyemiyorum çünkü hemen ağlamaya başlıyor. çok üzülüyorum. babamla araları kötü. dışarı çıkıyor mesela arkadaşıyla eve gelip arkadaşının dedikodusunu yapıyor hemen. anne arkadaşın o çık dolaş en azından birlikte vakit geçirin sana da değişiklik olur diyorum arkadaşını kötülüyor gel seninle çıkalım falan diyor. arkadaşsızlıktan hep bu. yalnız kaldı. neden desem babanın yüzünden diyecek, doğru aslında, evlendikten sonra adam gibi kimseyle görüşmemiş. üç beş kişi var etrafında onlarla da görüşünce kırk kusur buluyor. tamam benim de arkadaşlarım mükemmel değil ama en azından vakit geçiriyorum değişiklik oluyor. artık bir şeyini eleştiremiyorum ya da sitem edemiyorum. hemen ağlamaya başlıyor ya da tam tersini anlıyor alınıyor falan. bir şey diyemez oldum. aslında iletişimimiz koptu iyice. bir şey söylemek istemiyorum hiç kötü bir şey desem ağlayacak iyi bir şey desem yanlış anlayacak ters anlayacak çünkü. sırf o yalnız gitmesin bir yerlere, mutlu olsun diye arkadaşlarımla program yapamıyorum bir yere gidiyorum arkadaşımla arıyor hadi onu gönder gel gezelim diyor. ne bileyim.. inşallah ileride seninki gibi olmaz