- 19 Eylül 2019
- 4
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi balbocegimsin
hanımlar merhaba biraz kendime gelmeye ihtiyacım var bazı şeyleri çok kafama takıyorum 3 aylık bebeğim var stresten iyice sütüm azaldı bebegıme mama vermek zorunda kalıyorum önceden günde bir sefer verirdim şimdi yaklaşık her emmeainden sonra veriyorum şimdii ben 9 ay boyunca riskli ni gebelik geçirdim hamileyken ameliyat oldum yerimden kalkamadım ve en en yakınlarım beni yalnız bıraktı sadece eşim ve ben bu süreci atlattık çok şükür sağlıkla aldık kucağınıza bebeğinizi bir tane daha evlâdım var aynı aprt. da olmamıza rağmen sürekli yattığımı bilmesine rağmen bir taş çorba bile yollamayan bi elti 9 ay boyu kapımı çalmadı dogum yaptım yakınlık kırmak istiyo şşmdi sonuc ta muhtaçlıhım gitti sürekli çaya çağırsalar bilmem ne gitmiyorum tabi neyse onu takmıyorum da annem kardeşlerim bu süreçte beni çok yıprattı herkezden beklerdim ama onlardan beklemezdim o kadar çok ki yazsam bitmez ama kısaca beni yapayalnız bıraktılar ve ben atamıyorum bu ihaneti üstümden güvendiğim dağlara karlar yağdı herkez yapar onlar yapmaz diyodum bundan sonra onlara kılım kıpırdamaz ama çok üzülüyorum atlatamıyorum sütümüde etkiliyo nasıl başa çıkıcam bilmiyorum bi silkelemem güçlenmem lazım ama yapamıyorum
ne kadar büyürsem büyüyeyim anneme ihtiyacım vardı sevgisine ilgisine