Annemin kıskançlıkları

SIRDAS

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
82
0
16
İstanbul
Merhaba ardşlr ya cnm okadar sııkınki 4 senelik evliyim anneme yakınım 1 sokak var aramızda of herhalde en büyük pişmanlığım oldu yakın oturmanın zararlarını çok yaşadım ve yaşıyorum annem çok kıskanıo gezmeye gidersek onu çağırmazsak darılıo eğer yanına 1 gün uğramayalım surat asıo ve en kötüsü bütün mahalleye anlatıo ne yapcamı şaşırdım benim annem neden öle aslında aklı başında bi kadın namazında niyazında daha 42 yaşında yaşlanmadan bunları yapıo çekilmez bi hali var ben arad cok eziliyorum zaten kaynanmla altlı üstlü oturuyoruz oda sıkıntı arada mahfoluyrm bu durumda nasıl davranmam lazım ya

oyyy hemde kendi annen bunu yapıyorsa işin zor gerçekten keşke en baştan her gün gitmeye alıştırmasaydın mesela biz yeni evlendiğimizde her pazar uğruyorduk her ikisinide ama baktık tek pazarımız var onunda aile gezmesiyle bitiriyoruz birlikte bişeyler yapamıyoruz yada evde oturup dinlencem diyemiyoruz bu yüzden pazarları gitmeyi kestik yavaş yavaş hafta içi gidiyoruz pazar da bazen gidiyoruz.. umarım her şey yoluna girer annenle

Annene ne diyebirisinkiatsan atılmıo satsan satılmıo çok üzüo beni bende ona üzülüyorum çok kötü bi huyu var çok ikaz ettik çok uyardık değişmio ardşlar ya aynı

durumun çok zor canım yaa hep diyorum evlilik başlar başlamaz hatta öncesinde ailelere karşı mesafe korunmalı onları silme görüşmeme anlamında değil ama aileler çok düşkün çocuklarına tabi bizde öyleyiz ben annemsiz babamsız bir hayat düşünemiyorum ama ben yeni bir aile kurmuşsam onları da her anıma dahil etmek istemem,,çünkü özel hayatı olmalı insanın... sende haklısın... ama başından herşeyde anneni çağırdıysan bir yere giderken bile,, her gün gittiysen evine hep o ilgiyi bekler...bu da en başta eşinle senin aranda sorun olur... ben annemle her gün konuşurum telefonda ama zaten çalıştığım için hafta da bir ya da en çok iki defa giderim... en başta kendime koyduğum kurallar vardı ailemi bizim evliliğimize hiç bir şekilde karıştırmayacaktım aynı şekilde eşimin ailesini de ilk zamanlar üzüldüler ama ben alışmam için bu şart dedim,,güzel bir şekilde izah ettim.... o mesafe baştan konmalı yani.. tabiki bende annemle beraber gezmeye gidiyorum yemeğe çıkıyorum başka bir yere gideceksek arada onlarada gelmelerini teklif ediyoruz çünkü onları çok özlüyorum hala ama bu her zaman değil böyle olursa bizim özelimiz diye birşey kalmaz.....annenin hayatında senden başka ilgileneceği şeyler yok mu? bir de tabi senin evini başka yere taşıman gibi bir durumun ???

Son düzenleme:
Ah cnm zaten ilrede düşünüyorum başka bi ev almayı zaten şimdi çıkarsak eşim ailesiyle büyük problem yaşar zamana bıraktım o meseleyi eşimin ailesiyle mesafemi hep korudum sıkıntı yok ama annemle koruyamadım ama koydum artık mesafemi bende çlşyorum haftasonu geziyoruz zaten çünkü hepsi yakın ya ziyatere gerek olmuo annemle böle olmak istemezdim ama ben öle anne olmcam ardşm laftan sözdende anlamıo biara hepten abartmıştı parama puluma karışmaya başlamıştı tersledim artık ne yapm allh görüo oysa onu görmeden duramıyorum özlüyorum annem sonuçta en değerli varlığım ama çok kıskanç ve çok dengesiz en iisi böle bence seviye koymak koysanda suç beddua edio ozamanda

O evden taşınmadıkça durumun düzelmesi zor gibi görünüyor:25:

Anneye yakın oturmak zordur bilirim. Annem evin üst katını teklif ediyor da gitmiyorum kiradayım. Her iki tarafa da ne kadar uzak o kadar iyi.

Birde gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ediyo, yapıo, gidio nedir cidden? Kelimenin sonuna -yor yazmakta çok mu zorlanıyorsunuz? Yani bu size zor gelen birşey mi?

Bence annenin teklifine olumlu cevap verme zor oluyor insan yıpranıyor yazı için hatırlatman iyi oldu msnde alışmışım kestirme yazmaya farkında olmadan oluyor işte cnm

Merhaba ardşlr ya cnm okadar sııkınki 4 senelik evliyim anneme yakınım 1 sokak var aramızda of herhalde en büyük pişmanlığım oldu yakın oturmanın zararlarını çok yaşadım ve yaşıyorum annem çok kıskanıo gezmeye gidersek onu çağırmazsak darılıo eğer yanına 1 gün uğramayalım surat asıo ve en kötüsü bütün mahalleye anlatıo ne yapcamı şaşırdım benim annem neden öle aslında aklı başında bi kadın namazında niyazında daha 42 yaşında yaşlanmadan bunları yapıo çekilmez bi hali var ben arad cok eziliyorum zaten kaynanmla altlı üstlü oturuyoruz oda sıkıntı arada mahfoluyrm bu durumda nasıl davranmam lazım ya

aman ALLAHim ayni dertten biri daha muzdurapmis :( bende tek benim diye düsünürdüm :S
baskalari anneme aileme yakin olsaydim derler bende tam tersi keske anneme cook uzak olsaydim derim hep, belki ozaman kiymetimi anlardi :(((

Back
X