durumun çok zor canım yaa hep diyorum evlilik başlar başlamaz hatta öncesinde ailelere karşı mesafe korunmalı onları silme görüşmeme anlamında değil ama aileler çok düşkün çocuklarına tabi bizde öyleyiz ben annemsiz babamsız bir hayat düşünemiyorum ama ben yeni bir aile kurmuşsam onları da her anıma dahil etmek istemem,,çünkü özel hayatı olmalı insanın... sende haklısın... ama başından herşeyde anneni çağırdıysan bir yere giderken bile,, her gün gittiysen evine hep o ilgiyi bekler...bu da en başta eşinle senin aranda sorun olur... ben annemle her gün konuşurum telefonda ama zaten çalıştığım için hafta da bir ya da en çok iki defa giderim... en başta kendime koyduğum kurallar vardı ailemi bizim evliliğimize hiç bir şekilde karıştırmayacaktım aynı şekilde eşimin ailesini de ilk zamanlar üzüldüler ama ben alışmam için bu şart dedim,,güzel bir şekilde izah ettim.... o mesafe baştan konmalı yani.. tabiki bende annemle beraber gezmeye gidiyorum yemeğe çıkıyorum başka bir yere gideceksek arada onlarada gelmelerini teklif ediyoruz çünkü onları çok özlüyorum hala ama bu her zaman değil böyle olursa bizim özelimiz diye birşey kalmaz.....annenin hayatında senden başka ilgileneceği şeyler yok mu? bir de tabi senin evini başka yere taşıman gibi bir durumun ???