- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
ben buralardayım canım. neyin var?İyi geceler ablacik ..♥ tesekkur ederim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buralardayım canım. neyin var?İyi geceler ablacik ..♥ tesekkur ederim..
ben buralardayım canım. neyin var?
Dun o eve gittim icin acidi ama bekledigim gibi olmadi sanirim bunun acisi simdi cikiyo uyuyamiyorum gozumu kapadigim an o ev
O oda canlaniyo herseyi tekrardan yasiyomus gibi hissediyorum.. cok korkuyorum..
Tesekkur ederim..♥
Tesekkur ederim .. gittim ama burda yazdigim hibi tum kiyafetleri almadim sadece 3 tane.. tumunu alsaydimda bisi degismezdi hepsinin kokusu ayni .. ihtiyaci olan birilerine gitmesi sanirim annem icinde iyiymis..aa gittin mi :) cesaretin için tebrik ederim. şimdi gözünün önüne geldiği için canın yanıyor ama insan zamanı gelince onları bile hatırlamak istiyor.
Tesekkur ederim .. gittim ama burda yazdigim hibi tum kiyafetleri almadim sadece 3 tane.. tumunu alsaydimda bisi degismezdi hepsinin kokusu ayni .. ihtiyaci olan birilerine gitmesi sanirim annem icinde iyiymis..
Hatirlamak istemem ki ben canimi cok yakiyo annemi gozumun onunde kaybettim gecen gu annemi ruyamda gordum bunun icin suclu hissediyorum ama o zamanda korktum...
neden kendini suçlu hissediyorsun
Korktugum icin o benim annem ama öldugu icin ondan korkuyorum..
Ölum anini gordugum icin korkuyorum .. o can kolay cikmiyo.. gozumde annem her zaman sadece o halle canlaniyoneyinden korkuyorsun, insan annesinden korkar mı, öyle şeyler düşünme onu hissetmeye çalış.
Ölum anini gordugum icin korkuyorum .. o can kolay cikmiyo.. gozumde annem her zaman sadece o halle canlaniyo
iyi anılarınızı düşünmeye çalış. yapabileceğin en güzel şey bu.
Elimde olan birsey degil ki ablacik.. annemi ölurken gormek istemezdim .. ben insanlari her zaman en son nasik gorursem oyle hatirliyorum m bu da oyle
sürekli öyle hatırlayacağına kendini şartlandırma. tabii ki zor tabii ki elinde değil ama en büyük ilacın sen kendinsin. sen kendini nasıl şartlandırırsan öyle hisseder öyle düşünürsün.
Cok denedim eve girdigimde de tek son olaylari aklima getirmiycem dedim annemle orda guzel seylerde yasadim ama olmuyo oraya sartlandi beynim iyileri dusunsemde illa kotuleride dusunuyorum
anlıyorum canım. ne deyim ki...
Benimle konustugunuz icin cok tesekkur ederim ...
ne demek canım. zor zamanlar geçiriyorsun, ona rağmen çok güçlü çok akıllısın. yardımcı olmak istiyorum ama senin aklın kendine yetiyor. konuşmak istersen hep buradayım.
bende annemi kaybedeli bes ay oldu
otuz yasindayim senden buyugum cok farkli yasadik ama
aci ayni aci
guclu olmaktan baska caren yok
sana en yakin yine sensin unutma bunu
Allah annenin mekanini cennet etsin
Senin aklin kendine yetiyor ne demek.. peki tesekkur ederim
yanlış anlama canım çok olgun çok akıllısın, başkalarına ihtiyacın yok, güçlü bir kızsın demek istiyorum. yanlış aktardıysam özür dilerim.![]()