Annemin kız kardeşime kurduğu cümle :(

erzurumunluguzel1995

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
213
104
18
Kızlar merhaba kız kardeşim hamile doğumuna 1 ay var ve gurbette dün konferans şeklinde annem o ve ben konuşuyorduk. Kardeşim dedi ki anne ben orada doğum yapmak istiyorum bana yardımcı olursunuz dedi annemde tamam dedi ama erkek kardeşim üniversitede okuduğu için annem o zamanlar şehir değişikliği yapıyor o şehirde kalıyor sonra kardeşim dedi ki ama sen yoksan bende gelmem annem de dedi ki o zaman s.ktr git üst perdeden söyledi ama kardeşim anlamadı sanırım ya da o an bir şey diyemedi ama ben dünden beri bu söz için anneme çok sinirlendim bu nasıl bir söz nasıl böyle konuşur diye. Sizce haklı mıyım sinirlenmekte ?

Kızlar merhaba kız kardeşim hamile doğumuna 1 ay var ve gurbette dün konferans şeklinde annem o ve ben konuşuyorduk. Kardeşim dedi ki anne ben orada doğum yapmak istiyorum bana yardımcı olursunuz dedi annemde tamam dedi ama erkek kardeşim üniversitede okuduğu için annem o zamanlar şehir değişikliği yapıyor o şehirde kalıyor sonra kardeşim dedi ki ama sen yoksan bende gelmem annem de dedi ki o zaman s.ktr git üst perdeden söyledi ama kardeşim anlamadı sanırım ya da o an bir şey diyemedi ama ben dünden beri bu söz için anneme çok sinirlendim bu nasıl bir söz nasıl böyle konuşur diye. Sizce haklı mıyım sinirlenmekte ?
Hamile kadınlar duygusal olarak hassas oluyorlar belki de o an yansıtmamıştır üzüntüsünü. Annenizin normalde tavirlari nasil? Bazi insanlarin agzi hep bozuk oluyor. Ama yine de hos değil haklisin bence de. Erkek kardesin kendi kendine yasayamiyor mu universite okuyacak yasa gelmis? Su annelerin ogullarina olan duskunlugu bazen beni sinir ediyor ya. Demek ki anneniz icin oncelik ablaniza yardmm etmek degil. Sinir bozucu bence de.

Böyle tepki vermenizin sebebini annenizin iletişim türünün bu olmadığını bilmeniz olarak görüyorum.

Ani iletişim değişikliği inme , beyin kanaması , beyin iltihabı vb. beyinsel durumların belirtilerinden biridir aslında eğer psikolojik bir sebebi yoksa.
Psikolojik sebebi nedir bilmem ama kızlarını pek sevmediği kesin bu cümleden onu anlıyorum

Hamile kadınlar duygusal olarak hassas oluyorlar belki de o an yansıtmamıştır üzüntüsünü. Annenizin normalde tavirlari nasil? Bazi insanlarin agzi hep bozuk oluyor. Ama yine de hos değil haklisin bence de. Erkek kardesin kendi kendine yasayamiyor mu universite okuyacak yasa gelmis? Su annelerin ogullarina olan duskunlugu bazen beni sinir ediyor ya. Demek ki anneniz icin oncelik ablaniza yardmm etmek degil. Sinir bozucu bence de.
Evet maalesef öncelik erkek kardeşim babamı bile boşladı bu yüzden. Ama bizde onun çocuğuyuz. İnanın kardeşimizi kıskanmıyoruz ama bize de aynısını yapsaydı keşke

Üniversite öğrencisi kazık kadar çocuğun yanına mı gidiyor anneniz? Üstelik kızının doğumuna 1 ay var. Kullandığı kelime çok çirkin
Evet gidiyor düzeni hep bozuldu ama kendisi istiyor bunu rahat edemiyor yoksa. Gidemezse zehir eder hayatı babama. Ona göre belki şakadır ama çok çirkin bir üsluptu

Evet gidiyor düzeni hep bozuldu ama kendisi istiyor bunu rahat edemiyor yoksa. Gidemezse zehir eder hayatı babama. Ona göre belki şakadır ama çok çirkin bir üsluptu
Erkek kardeşiniz engelli falan mı?

Ya bu annelere de bi şey mi oldu Allah aşkına? Benim bildiğim anneler baya iyi oluyodu. Ne oldu ben bu sitede ne biçim anneler gördüm hayret ediyorum!
Annemin ağzından bir gün asla küfür duymadım bize ya da başkasına salak bile demedi.
Doğum yapacak yavrusuna nasıl böyle bi şey diyor?
Bahanesi nedir neden sormadınız?

Ya bu annelere de bi şey mi oldu Allah aşkına? Benim bildiğim anneler baya iyi oluyodu. Ne oldu ben bu sitede ne biçim anneler gördüm hayret ediyorum!
Annemin ağzından bir gün asla küfür duymadım bize ya da başkasına salak bile demedi.
Bahanesi oğluşu. Şaka gibi

Evet maalesef öncelik erkek kardeşim babamı bile boşladı bu yüzden. Ama bizde onun çocuğuyuz. İnanın kardeşimizi kıskanmıyoruz ama bize de aynısını yapsaydı keşke
Ayy sacmalik resmen. Bunlarin yuzunden kendi kendine yetemeyen erkekler cogaliyor. Uni okuyacak yasa gelmis hala annesiz yapamiyor paşa. Evlenince de eşinin sirtindan gecinecek muhtemelen. Kusura bakmayın ama anneniz biraz sorunlu bi kafa yapisinda galiba. Ablaniza kendiniz destek olmaya calisin en iyisi.

Ayy sacmalik resmen. Bunlarin yuzunden kendi kendine yetemeyen erkekler cogaliyor. Uni okuyacak yasa gelmis hala annesiz yapamiyor paşa. Evlenince de eşinin sirtindan gecinecek muhtemelen. Kusura bakmayın ama biraz sorunlu bi kafa yapisinda galiba. Ablaniza kendiniz destek olmaya calisin en iyisi.
Kardeşim iyi bir bölüm okuyor asla eşinin sırtından geçinmez ama annem böyle yaptıkça ona bağımlı yetişir olan eşine olur yani

Hayır inanın hiçbir şeyi yok. Ama erkek kardeşlerim sonradan oldu annem onlara çok düşkün. Hastalık derecesinde
Etrafımda ne kadar oğlum, paşam, aslanım diye gezip kızlarına ikinci sınıf insan muamelesi yapan yaratık varsa en büyük kazığı yine o paşalarından yediler. Yazıklar olsun

Annemi bildik bileli ağzı bozuk ev kızlarını sevmiyor. Evlendikten sonra yaptıkalrınından dolayı pişman sanırım biraz iyi bize karşı ama küçükken yapılanları unutamıyor insan. Bahanesi de kardeşimin başka şehirde okuması

Back
X