Basinizda bir büyük olmadan mi sizi bırakıp evlendi?kardeşleriniz kaç yaşında?Kimse bsy yazmicak mi
Evt yillarca yanliz durduk evde. Herks uzaktan.laf etti akrabalar kimse yanliz nasil.kalirsiniz demedi. 10 sene sonra dayim sehirden is buldu o manalikla yanimizda kaldi uzun sureBasinizda bir büyük olmadan mi sizi bırakıp evlendi?
Evetttttttttt aynen cok dogru demissin cokGenelde babalar ilgisiz olur ama.bu da senin imtihanın demek ki...ve annen oldugu icin atılmıyor da satılmıyor da degil mi
evet haklisinizKaynananızı çağırmadığı için, diğer eltinin annesiyle kaynananızın arası iyi diye üzülmeniz yerine annenizi bu şekliyle kabul ederseniz daha az üzülürsünüz. Ki zaten oldukça zor bir çocukluk geçirmenize yol açmış, bugünlere sağlıkla gelmişsiniz evlenmişsiniz. Annenizden birşey beklemeyin zaten çocuklukta sadece maddi yardım sağlayıp yanınızda olmamış bu saatten sonra değişmez.
Gerçek olmasın diliyorum böyle bir konu.kinamak da istemiyorum annenizi.nasil bir ruh haliyle bunu yaptı bilemiyorum en azindan lojmanda olmanıza sukrettim.akrabalar sahip de çıkabilirdi ama sahip çıkmadı diye onları elestiremiyecegim.10 sene sonra gelen dayı da gelmese de olurmuş.kayinvalideniz eğer bu üzüldüğünü mevzuu dışında iyi bir insan ise onunla ilişkinizi iyi tutun.belki annenizin halı tavrı onun da hoşuna gitmiyordur degil mi?Evt yillarca yanliz durduk evde. Herks uzaktan.laf etti akrabalar kimse yanliz nasil.kalirsiniz demedi. 10 sene sonra dayim sehirden is buldu o manalikla yanimizda kaldi uzun sure
siz bunu yazdığınızda konuyu açalı 9 dk olmuş sakin olun.annenizin kendi çocuklarına hayrı yokmuş kaynananıza mı can ciğer olucaktı sanki.Kimse bsy yazmicak mi
Takma desekte hayatındakı insanlar tavırları seni üzüyor. Kaynanan boyle demısse demiş annen böyle degısmeyecek. Rahatsız oldugun bir şey oldugunda direk soyle eşinle mutluysan cokta takmaya degmez.Hayir bide suna sinir oluyorum kaynanam ben nisanliykenden bana yapmacikti hatta eltime ben kimle oturup kalkcam demis hani annem boyle ya evli ya ne biliyim bana karsi kaynnm hep yuzume guler gibi yapar cok bellieder aslinda 6 yildr evliyim
Ah arkadasar o kadar canim skknki. Babam yaklasik 20 sene once vefat etti ben 12 yasindaydim. Kardeslerimde var. Annem biraz zaman gecince evlendi kendisi memur. Ama evlendigi adam bes para etmez calismaz doven soven biri. O adamla bir kus bir barisik yasadi.kac kerr bitir dedik herkes konustu annem hep baristi biz yanliz kaldik evde. Annem evlenince onla kalmadik. Bize arada gelirdi dogru duzgun yemekte yapmazdi ilgisizdi ama maddi olarak para verirdi.kira oderdi. Neyse yillar gecti ben evliyim benim kaynanam gili en son iki sene once cagirdi oturmaya ilgisiz ... Kaynanam gil digr eltimin ailesiyle surekli otrr kalkar icleniyoruminanin kaynanam annem bize geldiginde onlara ugradiginda annemi onemsemiyor gibi haraketleri ben anliyorum. Icimi dokmek istedim insan uzuluyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?