• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin mesajı

dusengozyasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
4
0
1
23
Öncelikle herkese merhaba lütfen kınamayın o benim annem kıyamıyorum ona,

Annemle babamın ilişkisi düzgün bir ilişki değil.Babam çok sert ve annemin burnundan her şeyi getiren bir adamdır.İletişim kurulmaz dengesiz bir çok mutlu olup sizi göklere çıkartan bir çok sinirli olup sizi durmadan aşağılayan... Çünkü biliyor dedemin sahip çıkmayacağını ve annemin gitmeyeceğini...

Not : daha öncede tesadüfen babamın mesajlarını görmüştüm travmva üstüne travmva yemin ederim.

Annem iş yerinden bir çocuğu hayat hikayesini anlatıp duruyordu.Kendisinden 20 yaş küçük nerdeyse .Dün çok samimi mesajlarını gördüm ve annemin aşı rendavusu var onun için buluşacaklarını okudum.

Zaten şüpheleniyordum .Annem bize çok düşkündür.Ama çok serttirde.Şiddet uygular. Yavaş yavaş bizden uzaklaşıp bu ilişkiye tutunursa diye korkuyorum.

Gitmeden önce konuşmalı mıyım ? Ne yapmalıyım ?

Bu arada yks öğrencisiyim sayısal.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyor musunuz?
Ben olsam karşıma alıp konuşurdum, işi de varmış memnun değilse boşanmalı

Ne yazacagimi bilemedim.
Annenizin erkek arkadasi dediginiz kisi tahminimce sizinle yaşit, belki 3 5 yaş buyuktur buayri sorun, evliyken gencecik kizlari varken nasil bir ornek olusturdugunu gormemesi farkli sorun.
Annenize hala evli olduğunu hatirlatmalisiniz bence herseyden önce.

Adamlar bitti şimdi kadınlar başladı, Allah akıl fikir versin hem bu yaşta da kendinize nasıl şiddet uygulatıyorsunuz? anne olabilir ama önce kendine bakmalı alttan alttan uyarın mesela anne nereye gidiyorsun? kiminle gidiyorsun? ben de geleyim mi? seni yalnız bırakmak istemiyorum vs o zaten anladığınızı anlar yine konuşmaya devam ederse açık açık uyarın arada 20 yaş fark var adam para kopartmaya çalışıyor olabilir

Ne yazacagimi bilemedim.
Annenizin erkek arkadasi dediginiz kisi tahminimce sizinle yaşit, belki 3 5 yaş buyuktur buayri sorun, evliyken gencecik kizlari varken nasil bir ornek olusturdugunu gormemesi farkli sorun.
Annenize hala evli olduğunu hatirlatmalisiniz bence herseyden önce.
Nasıl diyeyim ki evlisin diye.Dünden beri hazırlık yapıyor gözümün önünde. Daha da kopmaktan korkuyorum

Adamlar bitti şimdi kadınlar başladı, Allah akıl fikir versin hem bu yaşta da kendinize nasıl şiddet uygulatıyorsunuz? anne olabilir ama önce kendine bakmalı alttan alttan uyarın mesela anne nereye gidiyorsun? kiminle gidiyorsun? ben de geleyim mi? seni yalnız bırakmak istemiyorum vs o zaten anladığınızı anlar yine konuşmaya devam ederse açık açık uyarın arada 20 yaş fark var adam para kopartmaya çalışıyor olabilir
Dedim bağırdı .Ama eve gelicek ve o zaman daha baskılı söylicem belki anlar.

Annemle babamın ilişkisi düzgün bir ilişki değil.Babam çok sert ve annemin burnundan her şeyi getiren bir adamdır.İletişim kurulmaz dengesiz bir çok mutlu olup sizi göklere çıkartan bir çok sinirli olup sizi durmadan aşağılayan... Çünkü biliyor dedemin sahip çıkmayacağını ve annemin gitmeyeceğini...

Not : daha öncede tesadüfen babamın mesajlarını görmüştüm travmva üstüne travmva yemin ederim.

Annem iş yerinden bir çocuğu hayat hikayesini anlatıp duruyordu.Kendisinden 20 yaş küçük nerdeyse .Dün çok samimi mesajlarını gördüm ve annemin aşı rendavusu var onun için buluşacaklarını okudum.

Zaten şüpheleniyordum .Annem bize çok düşkündür.Ama çok serttirde.Şiddet uygular. Yavaş yavaş bizden uzaklaşıp bu ilişkiye tutunursa diye korkuyorum.

Ikisinden yanada sansiniz yok anladigim kadariyla nasil anne babalar bunlar boyle allah yardmcniz olsun ne diyim

bu olay travma da,
şiddet ne yaaa, asil sorun o

Güzelim sen sadece derslerine odaklan. Kocaman kadın senin sözünle hareket edecek değil. Senden akıl alacak durumda hiç değil. Kalkıp o adama da ne yaz, ne tehdit et. Bu her şeyden öte bir suç. Diğer yandan da başına bela alırsın. Geleceğine bak sen, anne baba herkes kendi sorununu kendi çözsün.

Back
X