Annemin ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum :(

catlak1992

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
105
20
318
1 senelik ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz annem onaylıyo tamam gelsinler diyo ama şimdide ya okuluna devam ediceksin çalışıp paranı biriktirip kendi çeyizini hazırlayıp öyle evleniceksin yada okulu bırakıcaksın evleniceksin birini seç okuyup zaten çalışmazsın diyo açıkögretim ünv 2deyim son senem harc ücreti senede 500 sadece bu nasıl annelik anlam veremiyorum kardeşimiyse ilkokuldan beri dershaneye gönderiyo okucak benim oğlum diyo bunaldım yardım edin fikir verin benmi alınganlık yapıyorum konuşmuyo benimle

son senen acık ögretmdesin annen okulu bırak mı dio.hem bitmiş hemde okula gtmiosn ki sınavları verip biyandan calışman zor olmasa gerek :44:

son senen acık ögretmdesin annen okulu bırak mı dio.hem bitmiş hemde okula gtmiosn ki sınavları verip biyandan calışman zor olmasa gerek :44:

çalışıyodum mağazada çıktım hem iş hem okul yürütemedim 11de 12de eve geliyodum ölü gibiydim ben yine çalışmak istiyorum arıyorum düzgün bi iş anneme anlatıyorum mağazada olsa git çalış ben anlamam diyo hep kavga ediyoruz hep

Oğlum da oğlum diye geberen ama kızına gelince taşlaşan annelerden nefret ediyorum! Yedirsin paralarını oğluna, sonra oğlu kapının önüne koyar, yine size mahkum kalır! Bu zamanda evladını şımarttıkça tepene çıkıyor. erkeklerin totosunu kaldırıp bizi aşağılayan yine anneler kadınlar değil mi zaten...

üzüldüm durumuna benım kı de ona benzer birsey yaptı biz senıı okuttuk kendı çeyızını kendın yap dedıler kaynanamlar da farklı değil bizden para istemeyıın de bız sızın hep arkanızdayız dedıler kayınpederım bızım dugunden kar ettı millet oğlunu evlendırırken borca girer :) benımkıler elını hiç cebıne sokmadı yani anlıycan evımde herseyım var ama ıkı tarafında bır cay kaşığı bıle yok sana derım kı sık dişini çalış okulun bitsin öyle evlılk dusun hem senı seçim yapmya zorlayamaz çeyız deığinddee evlenınce anlarsın havlular carsaflar bılmem neler olmasa da oluyo 50 mılyar borc odedık ama kafam öyle rahat ki bana diyebılecceklerı hiçbişey yok hemen vururum suratlarına sende oyle yap

erkek olmak var şu dünyada ne kadar gelişirsek gelişelim kız çocuğusun sen dur yargısı hiç bi zaman bitmiyo bıktım

ben yine onlardan bişey istemiyorum ama bu bencilliği yapmaya hakkı yok oğlun geleceğinde kızın değilmi hastalandığında gelininden önce kızları koşucak ama bunun farkında değil ablam bile artık gelip onla uğraşmak istemiyor bana sen hep benim en sevdiğim çocuğumsun diyo ama hiçbişey istememştm şmdiye kadar kıyaftelerimi bile çalşp kendim aldım bi çeyiz parası vericem diye aklı gitti çeyizimide çalışıp alırım ama anlamıyo hemen işe girip eve katkıda bulunmamı istiyo şuanda benimle konuşmuyo ters ters bakıyo

belki onay vermeyerek senı kıracagını dusunuyo onay verıyo ama evlenırse kaybederım dıye düşünüyo olabılır mı evlenmenı ıstemıo belkı o yuzden mı senı çıkmaza sokuo acaba damat bey hakkında ne düşünüyo konusurken tepkılerı nasıl

hemen evlilik olsa hak veririm bende hemen evlenmiyorum daha söz nişan yapılcak yine okulu bitirip çalışıcam 1 2 sene evlenmicem ayrıca erkek arkadaşımı gördü tanıştılar hoşuna gitti hemen evlenip beş kuruş para vermeyip eksiklerimi gördürüp evlenince kocama çalışıp para verceğimi düşünüyo içi gidiyo bana bi 5 tl bile verse kendine iş bakmıyomusun diyo hemen

konuşmuyo benimle benim kalbim kırıldı ama suratıma bakmıyo napıcam nasıl gönlünü alıcam pskolojik baskı yapıyor umrunda değilsin ne halin varsa gör diyo

hımmmm ben yıne de değildir öyle dıye dusundum ama benımkıler gıbıymiş annen kusura bakma canım da birşey anlatayım sana unvyı dısarda okudum ben okul bıttı ewe döndum ıkı bucuk yıl aatanamadım kpss dolayısıyla ucretlı çalışıtyordum 300 lıra maaş aldım 150 sını verdım suratıma fırlattı prayı bu ne dıye sen napıcan kalan paaryı bu evde yıyıp içion dıye sonra ücreti dolgun bi işe başladım 1200 cıvarı alıodum bundan 4 yıl once evın mutfagını komple yaptırdım 4 mılyar tuttu ve şimdi sorsan sen bize hiçbi katkıda bulunmadın yedın paramızı evlendın dıolar bu arada abim ise atandı memur oldu ev tuttu ne kadar esyası bılmem nesı varsa aldılar ve onun evının kredısını ödüyolar adam memur ve statusu değişik 2500 den fazla alıor ondan bı kurus alamıolar çıtlarını da çıkaramıoalar daha neler anlatırım sana da sonucta başın ağırır
sana dıyecegım eger gerçekten bundan emınsen para yedırmeden gıdecen dıye korkuyorsa evın mutfak masrafının bı kısmını uslen yapabılıosan fazlasını ıstıyosa dda verme kendıne bırıktır evlenınce kurtulcan nasıl olsa bunlar hep sınav herkes farklı sekılde ımtıhan edılıo sende annenle sabırlı ol konusmasa da sen konus onunla cevap vermesse onun hatası zaten

hem okuyup hem çalışabilirsin canım..annenin ne düşünüpte böyle davrandığını anlamadım ama kendi ayakların üstünde durmalısın..evlensende evlenmesende kimseye bağımlı olmayacak şekilde donanımlı olmalısın..imkanların ölçüsünde elinden ne geliyorsa artık..

Bana anneni kizdirmissin gibi geldi , evlat ayrimi olmaz .siz bir senede tanidigin biriylle nasil evlenmeye cesaret ediyosunuzki,anneniz sizin evlenmemeniz icin zora kosuyor bence oturup guzelce konusun annenizle...

böyle anneler yüzünden kızlar evde durmak istemiyor hep dışarıya itiyolar çocuklarını pskolojik baskıya tahammül edemiyorum bizdede daha neler varda kesin bildiğim tek şey ufacık yardımı olsa ilerde başıma kakıcak burnumdan getircek o yüzden hiçbişey aldırmıcam ben iş başvurusuna gitmeden daha alcağım paranın bi kısmını eve bölüyo plan yapıyo allah yardımcımız olsun ne diyim anne sonuçta

Nedir bu annelerde ki erkek evladı ilahlaştırma çabası hiç anlamıyorum gerçekten anlamıyorum
ben mezun oldum iş aradım yırtındım bulamadım hep baskı yaptılar çalış diye kpss hazırlandım ettim derken 1,5 yıl oldu
Bana hala biz senin paranı yiyemeden gidicen heralde diyorlar
oysa abim askerden geldi 8 ay yattı kimse gık demedi şimdi 5 kurusunu vermiyo kendi yiyor demiyorlarki eve katkı yap? neymiş erkekmiş!
Vay ben böyle işin!
Valla çalış çeyizini yap kurtul git o evden anana babana yaranamıyorsan kimseye yaranamazsın bu dünyada
Bende atama bekliyorum alıp başımı gidicem valla

aynen oyle onun evlat işte demesi gerekırken sen anne işte diıosun seni ALLAH görüyo canım sana öyle kapılar açacak ki sen oyle bi duruma gelecen kı herkes senın yerınde olmak ıstıycek hiç merak etme Allah bana yardım ettiği gibi sana da yardım etsin canımmm

canımmm inşallah en kısa zamanda atanırsınn öğretmen misin

Bana anneni kizdirmissin gibi geldi , evlat ayrimi olmaz .siz bir senede tanidigin biriylle nasil evlenmeye cesaret ediyosunuzki,anneniz sizin evlenmemeniz icin zora kosuyor bence oturup guzelce konusun annenizle...

21 yaşındayım söz için uygun bi zaman bence zaten ben illa onunla hemen evlenicem demiyorumki 1 senedir tanışıyoruz aileler tanışıp ondan sonra karar verilcek zora koşcak bi durum yok

en iyisi o zaten kızlar erkekler gibi hemen bi işe girip çalışamıyor ortam saat yol bunlar önemli şeyler iş beğenmiyomuşum ne alakası var evde boş duramazsın ne olursa gidip çalışıp eve katkıda buluncaksın yoksa yüksün eee erkek çocuk ? o geleceğim sen elin oğluna gidiceksin benim oğlum yanımda olcak off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…