- Emoji Skoru
- -182
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Benim merak ettigim kafasına göre asayiş sağlayabilir mi kendince? Çünkü polis kisvesiyle resmen birilerinin yanciligini yapıyor. Samimi olduğu komşusu için milleti rahatsız ediyor tutanak tutacağım diye. Görevi dışında böyle bir yetkisi var mı istediği her yerde. inşallah satarız biz de, ev sahibi bunu çıkarırGecmis olsun. Bizimde polis degil ama daha bi ust duzey yetkili kiracimiz vardi evi sattik zor kurtulduk. Sizin soyle guzel avantajiniz olur bizde o sans yoktu, yanlis veya kanuna aykiri yaptigini dusundugunuz herhangi bir durum icin daha ust merciye sikayet edebilirsiniz ve ya cimere yazabilirsiniz gorevini kotuye kullandigina dair.
Gorevli olmadigi saatler disinda hic birsey yapmamasi gerekiyor diye biliyorum. Amcam polisti evinin onunde cok buyuk silahli kavga cikmisti ama balkondan izliyorduBenim merak ettigim kafasına göre asayiş sağlayabilir mi kendince? Çünkü polis kisvesiyle resmen birilerinin yanciligini yapıyor. Samimi olduğu komşusu için milleti rahatsız ediyor tutanak tutacağım diye. Görevi dışında böyle bir yetkisi var mı istediği her yerde. inşallah satarız biz de, ev sahibi bunu çıkarır
Allah yeni ev sahibinin yardımcısı olsun. Küçük hesapların insanıyla uğraşmak zor.Gorevli olmadigi saatler disinda hic birsey yapmamasi gerekiyor diye biliyorum. Amcam polisti evinin onunde cok buyuk silahli kavga cikmisti ama balkondan izliyordukisilikle de alakali sanirim ya da sizin kiraci milleti o sekilde kandirip baski altina almanin derdinde. Sizin yine sikayet edeceginiz bi mercii olur, bizim kiracimiz hakimdi ve bizi mahvetti inanin. 2 yil oldu satali alan hala ugrasiyor