- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
- Konu Sahibi Shiningstars
Annem akciğer kanseri kemoterapi görüyor daha ilk kemoterapiyi aldı çarşamba günü ikinciyi alacak. Az önce duştan çıkmış saçını taramamı istedi ben tarayınca çok dökülüyor sen tarar mısın dedi ben de yavaş yavaş taramaya başladım ama ne kadar nazik olsam da yine döküldü ve bugun baya fazla döküldü. Tarağı her indirdiğimde bir yumak saç da indi. Böyle olacağını ikimiz de biliyorduk zaten ve ben hep güçlü durmaya çalıştım bu dönemde. Hatta güldük eğlendik oh ne güzel saç derdin olmayacak dedik ama bugün gördüm o saçlar döküldükçe o üzüldükçe benim de içim kötü oldu... Sağlığından önemli değil tabiki kökü onda ama onun üzülmemesi lazim bu dönemde ben hep onun yanındayım annemin daha önce de kanseri yenmişliği var bu kez de yenecek inaniyoruz. Bu dönemi yaşayanlar özellikle yazarlarsa çok mutlu olurum saç dökülmesi ne kadar sürüyor? Baştan kestir döküldüğünü görüp de üzülme demişlerdi ama onu yapmak istemedi annem öyle mi yapsaydık acaba ben araştırdım ama bulamadım saç dökülmesini engelleyen ya da azaltan bir şey yok mudur acaba bileniniz var mi