• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin Sağlık Problemleri

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar bundan 4-5 yıl kadar önce annem bir anda fenalaştı ne oldugunu anlamadık. Çok fazla kilo kaybetti falan. Gitmediğimiz doktor kalmadı. En son annemde 2 tane bir iç bir dış olmak üzere iki tane guatr oldugu anlaşıldı.
Annem kullandığı ilaçlar sayesinde ayağa kalktı ve şükür kaybettiği kiloları alıp kendisini toparladı. Ameliyat olmaktan da çok korktugu için bu olayı sürekli erteledi. Ve bu durum annem de dednge problemi yarattı düz yolda bile
giderken düzgün yürüyemiyor toparlayamıyor dengesini. Başı dönüyormuş falan. Şimdi annem ne yapacaklarsa yapsınlar yürümem düzelsin diyor. Ne olur bileniniz varsa yardım etsin. Guatr denge problemi yaparmı? yoksa sorun
başka bişeyden mi kaynaklı? Şimdi annem için randevu alıcam ama hangi bölümden alıcam bilmiyorum.

geçmiş olsun canım beyin cerhanıaa yada nöriliye götürsenize belkii denge proplemini çözerler yadaa kulak burun bogazz çünkü başımızdaki denge kurmamımzın ilk sebebi iç kualklarmışş isterseniz bir araştırın..

Arkadaşlar bundan 4-5 yıl kadar önce annem bir anda fenalaştı ne oldugunu anlamadık. Çok fazla kilo kaybetti falan. Gitmediğimiz doktor kalmadı. En son annemde 2 tane bir iç bir dış olmak üzere iki tane guatr oldugu anlaşıldı.
Annem kullandığı ilaçlar sayesinde ayağa kalktı ve şükür kaybettiği kiloları alıp kendisini toparladı. Ameliyat olmaktan da çok korktugu için bu olayı sürekli erteledi. Ve bu durum annem de dednge problemi yarattı düz yolda bile
giderken düzgün yürüyemiyor toparlayamıyor dengesini. Başı dönüyormuş falan. Şimdi annem ne yapacaklarsa yapsınlar yürümem düzelsin diyor. Ne olur bileniniz varsa yardım etsin. Guatr denge problemi yaparmı? yoksa sorun
başka bişeyden mi kaynaklı? Şimdi annem için randevu alıcam ama hangi bölümden alıcam bilmiyorum.

canım geçmiş olsun benim annemde de iç guatr vardı zehirli türünden ilaçla tedavi oldu ameliyattan korkuyordu ayrıca konuşmada ve yürümesinde bozukluk şeklinde de denge sorunu vardı onun içinde kulak burun boğaza gitti iç kulakta bulunan sıvı konuşma ve yürümemizi sağlıyormuş o azalıp çoğaldığında denge sorunu ortaya çıkıyormuş onunda ilaçla tedavisi var canım

canım geçmiş olsun benim annemde de iç guatr vardı zehirli türünden ilaçla tedavi oldu ameliyattan korkuyordu ayrıca konuşmada ve yürümesinde bozukluk şeklinde de denge sorunu vardı onun içinde kulak burun boğaza gitti iç kulakta bulunan sıvı konuşma ve yürümemizi sağlıyormuş o azalıp çoğaldığında denge sorunu ortaya çıkıyormuş onunda ilaçla tedavisi var canım

Ahhh cnm ya ne güzel aydınlatıcı bilgiler vermişsin Allah razı olsun. Annemle konuştum şimdi annemdekide zehirli guatr'mış. Benimde konuşmamı etkiliyor dilim dolanıyor diyor.

Demekki aynı sorun. Şimdi annen iyimi konuşması yürümesi düzeldimi inşallah.

annenize çook geçmiş olsun
bende zehirli gutr hastasıyım 6 yıl önce amelitla nodüllerim alındı bende çok korkuyodum ameliyattan hatta çok riskliydi ama mecburdum
bi anda annenizde olduğu gibi 10 kilo verdim aşırı sinirliydim ağlama nöbetleri sinir kirizleri geçiriyodum ellerim aşırı titriyodu çay tepsisini bile tutamıyordum o kadar kötü durumdaydım yani
ameliyattan çok korkuyodum ama doktorumun dediğine göre bi müddet sonra bağışıklık sistemin çöker gripten bile ölürsün vücudun kaldıramaz diyince ameliyat oldum
şimdi allah çok şükür çok iyiyim iyiki ameliat olmuşum dünyaya yeniden geldim sanki bütün şikayetlerim kayboldu
annenizi tedaviye ikna etmeniz lazım çünki gerçekten guatr insanın bütün dengesini alt üst ediyo
doktor sormuşsun ben genel cerrahiye gittim bende tek tedavi şekli ameliyattı çünki

Ahhh cnm ya ne güzel aydınlatıcı bilgiler vermişsin Allah razı olsun. Annemle konuştum şimdi annemdekide zehirli guatr'mış. Benimde konuşmamı etkiliyor dilim dolanıyor diyor.

Demekki aynı sorun. Şimdi annen iyimi konuşması yürümesi düzeldimi inşallah.

canım şükür annem daha iyi ama ilaçları düzenli kullanması şart belli süre sonra kendiliğinden geçiyor sen içini ferah tut çok geçmiş olsun

Back
X