Annemin soylenmesi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.222
173
Annem çok söyleniyor bana kardeşime babama. Sürekli her konuda açıklama yapmak zorunda kalıyorum hiçbir şeyimi beğenmiyor yaranamiyorum. ben yoruluyorum artık.

Her zaman mı böyleydi
Son zamanlarda mı söylenmeye başladı?

Hangi konularda söyleniyor mesala?

Hep oldum olası böyleyse inanın değiştiremezsiniz.Çünkü huyu ve karakterine yerleşmiş o.Anneni uyarıyorum tamam der bakmışım bir iki yine döner eski haline can çıkar huy çıkmaz dedikleri.

Ne yapsin kadin cok yorup bunaltiyorsaniz
Hicbir isin ucundan tutmayip birde olmayacak isler cikariyorsaniz kadin boyle rahatliyordur

Konu ne peki? Neden soyleniyor? Haklilik payi var mi ona gore yorum yapmak lazim. Babaniz kardesiniz ve siz hepiniz ayni yanlisi yapiyor olabilir misiniz hic kendi hareketlerinizi sorguladiniz mi?

Çoğu anne gibi Mantıklı cevaplar verince saygı duymaya başlıyor anneler bir süre sonra. Tam tersi o size danışır oluyor. Ufacık bir şey alırken bile kararsız kalırsa 800 km ötedeki beni arar, sorar. Canım ya, özledim bak. Bak bir de işin bu boyutu var işte. Uzak kalınca deli gibi ozluyor insan. O yüzden buyutmeyin.

Söylenene değil söyletene bakmak gerekiyor:) benim oğlum da bazen türk annelerinin donanımlarında yüklü bu söylenme huyu diye takılır bana.
Sorumlu olun,saygılı olun,mutlu olun bak söyleniyor muyuz biz de:)

Sıpaya bak şimdiden kafası şiştiyse gelecekte yandı.ay bebişler ne tatlı ne akıllı tepkiler veriyorlar ya.

Değil mi? Anne olmak böyle birşey. Aslında az konuşan biriyim. Ama küçük bıdılık çok konuşmaktan hoşlanmıyor.

Anneler mütemadiyen söylenir zaten :)
Bazen üzerlerine yüklenen sorumluluklar bir miktar ağır geldiğinde çeneleri azcık düşüveriyo çok takılmamak lazım

Benim annem de söyleniyor. Ovvvvvv hem de nasıl. Sen diyor evlenince evini b.k götürecek, şu odanın haline bak evi süpürdüm desem nasıl süpürmek bu vs vs... Daha bir sürü şey. Genel huyları bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…