- 26 Nisan 2016
- 35
- 7
- 86
- 29
- Konu Sahibi Gozluklukiz34
iyi akşamlarr kadınlar klübü üyelerii. sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. benim bir erkek arkadaşım vardı annemle kendisi aynı iş yerinde çalışıyor ve annem çocuğu inanılmaz seviyor, hayalindeki damat adayı kendisi kısacası. bizde bu çocukla annemin zorlamasıyla yaklaşık 5 ay kadar sevgili olduk ama benim çocuğa bir türlü içim ısınmadı, sevemedim, alışamadım. hatta en son annemin ayrılma ayrılma ısrarlarından dolayı elimi tutunca bile midem bulanıcak seviyeye geldim. oda fark etti durumu ayrılmak istedi, gayet güzel ayrıldık sıkıntısız. ama anneme ben istemiyorum ayrıldık bitti dedikçe bana yalvarıyor benim hatırım için barış o seni çok seviyo çok mutlu olucaksınız, nolur yaz barışın vs. beni gerçekten deliye döndürdü, huzurum kalmadı. ben istemiyorum dedikçe daha da üstüme geliyo sen bu çocuğu böyle yaptın zorla ayrıldı senden diye. napsam olmuyor istemiyorum yazmycam dedikçe benimle küsüyor evde konuşmuyor; bende bu durumdan inanılmaz rahatsızım. annemi anlayamıyorum gerçekten mutsuzum dediğim birini nasıl bu kadar istemeye devam edebiliyor aklım almıyor. siz neler düşünüyorsunuz daha napabilirim yorumlarınızı bekliyorum..