• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin tepkisi mahvetti beni :(

Annen büyük ihtimal yaşadıklaınızı az çok tahmin ediyor, belli etmediğini sanmış olabilirsin ama anneler her zaman bilir, tepkisi de bundan kaynaklı olmalı. Bundan böyle adımlarını kendin için daha dikkatli at, değmeyecek insanları da hayatına sokma.

Edit: Olay sırf öpüşmeyle kalmış, abartacak bir şey yok,annen biraz saçmalamış. El ele tutuşmayı bile ahlaksızlık olan gören bir toplumda kendini kirlenmiş hissetmen tamamen toplumun dayatması ve bana göre saçmalık.

evet tahmin ediyordur. adımlarımı çook dikkatli atıcam bundan sonraaa

bunu erkek çocuğunada desin o zaman annedir diyeyim. ama bıktım bu kız çocuk erkek çocıuk ayrımından
benim bir tanıdığım var.oğlu kız arkadaşıyla yaşamaya başladı.bu durumdan çok rahatsız.sürekli oğluna evlenmeleri konusunda baskı yapıyor.kızla yaşamaya başladığından beri oğlunun evine hiç gitmedi.bazı eşyaları vardı gittiğinde giydiği onları bile getirtti.kızın ailesi ise hiç umursamıyor,ara ara gidip yanlarında kalıyorlar:KK51:

açıkçası ben de hoşlanmam bu durumdan:KK43:

kızlar anneme sevgilimden ayrılacağımı söyledim. ilişki yaşamama kızmıştı. birlikte fotomuzu gördüğünde de kızmıştı. niye işler ciddiye binmeden böyle şeyler yapıyosun diye. diğer yaptıklarımı bilmiyo tabi bunlara bile tepki verdi.

şimdi de diyo ben erkek olsam senin gibi birini istemem. başkasıyla el ele tutuşmuş etmiş. oğlan annesi olsam öyle bi gelinim olsun istemezdim diyo.

resmen beni kötü kız olarak görüyor. çok moralim bozuldu kendi annem bile böyle derse ne yapıyıim ben :KK43:(

Bazı annelerin bakış açısı bu ..
Ama şu zamanda kim bulur ki el elele tutuşmamış kız ..
Zaman onlarınkinden çok farklı artık ..
He he de geç takılma bence dediklerine .
Anneni ikna edemezsin aksine .

Back
X