Uzun oldu ama lütfen okuyun ve akıl verin delirmek üzereyim 3 senelik evliyim eşim evlendigimde memurdu geçen sene istifa etti görev yaptığı yer çok sıkıntılıydı aile düzenimiz yoktu kardesleride iş kuruyodu onlarla çalışmak için istifa etti ama hiçbir şey yolunda gitmedi. Düzen kuramadık bu arada ailesiyle 3 sene konuşmadık zaten tuaf bir ailesi var. Annesi çocuklarını sadece para gözüyle görüyor sevgi yok saygı yok aralarında düğünü bozmaya çalıştı annesi eşim izin vermedi düğünden sonrada evimize gittik. Eşimi arayıp benim için hakaret etmiş (karın orspu demiş) bizi uzaklaştırdı eşimde bu laftan sonra 3 sene konuşmadı ailesiyle en son işi bırakıp dışarda düzen kuramayinca onların yanına gitti iki ay orda çalıştı sonra benide götürdü düzen Kur'an'a kadar ailesinin yanında kalacaktık üç ay kaldık bir türlü idare ediyoduk.sonra bir gün eşim gece kumar oynamış borçlarımız vardı birikmiş maaş sıkıntılıydı tamam yaptığı şeyi savunmuyorum ama çaresizdi diyip hak vermeye çalışıyorum destek olan kimsesi yoktu 15.000 TL para kaybetmiş sabahta evden hicbisey almadan çekip gitmeden kaybetti diyemi gitti bilmiyorum ama o kadar para içinde gidilmez sonra iki üç gün aradık bulduk ormana gitmiş çok tuaf olmuş sonra ordan aldık eve yine gelmedi ben o eve gelmem diye diretti kardeşiyle biyere gitti iki üç gün sonra benim ailem durumu öğrendi geldi benim ailem gelince eve geldi ben çalışmayı falan düşünmüyorum bu saatten sonra benden hicbisey olmaz falan diyip durdu sonra ailesine bana destek olun birşeyleri duzeltiyim dedi annesi biz kimseye yardım edemeyiz dedi ki durumları çok iyi alt katlarında kızları oturuyo ve eşi çok iyi maaş alıyor eve çıkacak durumları var onları çıkartıp bizi oraya bile yerlestirebilirdi. Herneyse eşim orda dediki ayrı konuştuk benim kavga götürecek kafam yok beni burdan cikarabilirsen senle gelirim sen burda kalabilirsen kal ama hır gür olmadan adam hipnoz olmuş gibi biseydi en son ailesi siz kızınızı götürün bizde oglumuzu psikoga götürelim bir ay falan sknra gelir geri dediler ailemde bu lafların üstüne hadi gidelim diyince gittim bende. Çünkü karşımda beni koruyan kollayan eşim değil bambaşka biri vardı. Ogün geldim ailemle eşimi psikologa götürmüşler falan aradan bir ay geçti eşimin olduğu yere gittim eve zaten giremem ben naptıysam firsat bu fırsat diyip kobaladilarya evden eşimin durumundan faydalanıp otelde buluştuk eşim boşanmak istediğini söyledi işte ben artık çalışmam kafayı yedim ben insan göremiyorum sana bakamam hayatını mafetmedi falan filan çekti gitti 2 ay hicbisey demedim ama telefonda konuşuyoduk birlikte oyun oynuyouk öncekinden daha iyiydik nerdeyse adlı tatil girdi araya bitince açarsın dava dedi bende üstüne gitmeyim ilaçlarını kullansin kendine gelir faaln diye hep sustum en son geçen hafta farklı sehire ortak arkadaşlarımızın yanına gittik son defa haline tavrına bakayım dedim ki telefonda falan çok iyiydi gittik 5 gün kaldık ordada konustum herşeyi söyledim seni iylestirecek şey sevgi ben o eve yine gelirim kendimi kabul ettirrim ben çalışırım sanada bakarım yok diyo sözde beni düşünmüş oluyor ben seni korurken neler yapıyorlardı şimdi sana rahat vermezler diyo bu şekilde biraz üzülürsün geçer diyor yanımda olursan hep mutsuz olursun ben herşeye kabul dedim yeterki kendine gel her türlü yanındayım. Yok diyo ailesinden nefret eden adam benden öncede zaten araları kötüymüş ilk tanıştık ailem yok demişti nasıl bu hale geldi ailesi istese bizi düzene sokup yuvamız yıkılmazdı imkanları var ama o 3 senenin intikamını alıyorlar annesi zaten hiçbiri sevmiyodu beni fırsat çıktı arkadaşlarımızın yanına benimle gittiğini sakladı ailesinden hepsi aradı sırayla onlamı gidiyon diye yok diyo niye böyle yapıyon diyince benim laf kaldıracak Halim yok diyo bu karar ailemin değil benim diyo sözde benim rezil olmamı istemiyor ya neden ozaman böyle yapıyo benim kararım ailemin değil diyo hem onları bahane ediyor sürekli iki lafından biri ailesi annesi falan sanki o kadar kötülüğü yapan onlar değil gibi en son işte arkadaşlarımızın yanından dönüştü adliyeye gittik davayı açtık haftaya salı dava günü bitecek gidecek ama içim yanıyor çok üzülüyorum Melek gibiydi beni hiç incitmez di annesinin bana bir lafı için 3 sene konuşmadı yanında hep ben vardım şimdi onlar iyi ben kötü oldum. Gerçekten benim iyiligim için boşanma diye diretiyosa iyilik isteyen insan bunları yaparmı. Arkadaşlarımızın evinde kaldığınızda bana sarılıp uyudu günlerce arkadaşıma ben çarşıya bile gitmiyor um insan görmemek için buraya onun için geldim mutlu olsun diye falan demiş bende oraya fikri değişir diye gitttim onla ama halaa aynı fikirdeydi ve dediğim gibi dönüşte de adliyeye gidip davayı açtık belki cahil dersiniz ama ben ortada kesin bişey olduğuna inanıyorum büyü falan gibi iki hocayla konuştum ikisde evden gittiği gün bişeye basmış onun etkisiyle dedi daha sonra eşim orda kaldığı süreçte başka biriyle konuştum üzerinde büyü var dedi ailesi benim için yapmıştır kendilerine bağlamak için başka türlü hiçbir mantıklı açıklama yok şimdi onların evinde ömür boyu orda bir odada çalışmadan duracak mis onları sevdiğimden değil diyo en ufak bir laf etseler çeker giderim sokakta yaşarım diyo bu şekilde bitmesine çok üzülüyorum ama elimden artık bişey gelmiyor siz olsanız ne yapardınız benzer sebeplerden boşanan varsa sonra ne oldu