- Konu Sahibi kelebekim35
Bazen anneme anlamakta güçlük çekiyorum ... Herkes evlenmiş en sona ben kalmışım .. Bende o zaman çıkanlara bahane bulma diyorum .. kısmetim var ama nasıl desem hep bir düşünmem gereken şeyler oluyor.. üzülüyorum başka durumlar var banane diyor sonra karşılıklı konuşamıyoruz bile bu konuyu .. pehh deyip gidiyor .. anlamakta aşırı güçlük çekiyorum .. Anne gibi konuşmuyor bazen koca olsun evlen git modunda ... inanın kafam şaştı .. ne olmalı ne olmamalı beni çözemedim .
Başka kıyafet denerken bir dügüne giyerken bile kıyamet kopuyor kafama göre seçiyorum yok kalçan çıkmış yok öyle olmamış yok böyle olmammış şöyle olmuş böyle olmuş ... ne yapacağımı şaşırdım istediğimi yapsam burnumdan getiriyor o günü ya da düğünün
çok bocalıyorum ne yapacağımı nasıl mutlu olacağımı bilemedim .. tam kendi mi mutlu edecek bir şey oluyor öyle bir şey söylüyür ki hepsi yandı bitti kül oldu...
Başka kıyafet denerken bir dügüne giyerken bile kıyamet kopuyor kafama göre seçiyorum yok kalçan çıkmış yok öyle olmamış yok böyle olmammış şöyle olmuş böyle olmuş ... ne yapacağımı şaşırdım istediğimi yapsam burnumdan getiriyor o günü ya da düğünün
çok bocalıyorum ne yapacağımı nasıl mutlu olacağımı bilemedim .. tam kendi mi mutlu edecek bir şey oluyor öyle bir şey söylüyür ki hepsi yandı bitti kül oldu...