annemin umutsamazligi :((

Turrrrp sıkarım öyle anneliğe. El mi bu nedemek sıkılmak

Evet bu 5. Gebeligim ama hepsini dogurmadim hepsinde anne gel basimda dur demedim anneme guvenip hamile kalmadim oglumun herseyine annesi olarak ben kosuyorum ben yapiyorum kardes eninde sonu da olacakti ha bugun ha 3 sene sonra ben sadece anneme 1 haftani bana ayir dedim kotumu ettim oyle yazmissiniz ki anneme sanki her dk yanimda kal her gebeligimde kos gel cocuguma bana bak demisim gibi hata yaptim konu acmakla sadece uzgun oldugumu yazmak.istedim gercekten pisman oldum konu actigima annemi seviyorum iki tarafli kirilmayalim diye gorusmeyi kestim

Turrrrp sıkarım öyle anneliğe. El mi bu nedemek sıkılmak

Valla ister turp sıkın ister limon işte anne, işte evlat. Sıkılmış demek ki kadın, tahammülü kalmamış 4 yaşındaki torununa da bağırıyor.Daha ne zorlama bu, bu saatten sonra kayınvalideyi çağırmak bile daha mantıklı.

Kayinvalidem 70 yasinda suan yogun bakimda yatiyor annem.onuda kiskaniyor 2 kere evini temizledim diye her firsatta git kaynanan baksin kaynanan yapsin diyor zaten artik annemi cagirmiyorum gelmesin ilaca basladim onunla idare ediyorum ben 12. Haftada gelirmisin demistim 20. Haftaya geldim dogumdada esim olacak ama inanki kardesim hamile olsa ayni olmazdi durumumuz

Bakın annenizin belki de ruh sağlığı yerinde değil, hangi anne kızını ayırmak için çabalar, evde bekar kızı varken yalnız kalacağım telaşına düşer? Anneniz sadece kendisinin bildiği bir sebeple size bakmak istemiyor.Sizi ayırmak istemesi çok tuhaf acaba zamanında eşinizle sıkıntılarınızı mı anlattınız? Çocuk bakmak için mesleğinizi bıraktınız mı ondan mı kinleniyor?Bilmiyoruz işte bunları.Sana annenden hayır yok.
Diğer bir konu da mesela ben şimdi hamile olduğumu söylesem annem bana sarılamaz, bundan adım gibi eminim çünkü kadının huyu bu.Babam sarılır, annem yapamaz.Ablamın bebeği oldu, anne bak sakın öpme küçük daha diyorum kızım ben zaten öpmeyi sevmiyorum, bilmiyor musun diyor?Bazıları böyle işte, değiştiremezsin.Eşine niye kızmış ki annen de terk edip gitmiş sordun mu? BAna eksik bir şeyler var gibi geliyor, acaba gözden mi kaçırıyorsunuz,şunun için diyebileceğiniz bir şey yok mu yani.
Her ne olursa olsun, ister gelsin ister gelmesin inşallah siz sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kuçağınıza alırsınız?Allah kimseye muhtaç etmesin .

arkadaşım emini çok zor ve acı bir durum , allah annenizin kalbine merhamet ve şefkat versin
benimde annem yok , evlenirken, çocuklarımı dunyaya getirirken, hep yanımda istedim
hatta bigün ,bir arkadaşla konuşuyorduk , ben diyorum işte annem olsaydı ,şöyle olurdu böyle olurdu falan diye
onun annesi hayatta olmasına rağmen doğumundan 40 ı çıkana kadar ne gelmiş ne aramış karşılıklı üzüldük tartıştık
hangimizin durumu daha zor diye, o zaman anlamamıştım ama şimdi anlıyorum, annesi hayatta olupta (geçerli sebepleri olanlar hariç) evladının yanında olmayan anneler. bence bu durum çok daha zor
allah sana güç kuvvet versin, evelallah herşeyin üstesinden gelirsin

Benim en cok o battaniye konusu zoruma giderdi. ' zaten sonu yoktu diye dusundum" der gibi. Ve 4 yasindaki cocuk, aklim almiyor nasil onun bi gulusunu gorup ac korsun o yavrucagi ya. Dusunemedim gercekten boyle anne anneler varmi?
Ablamdan 2 yasinda yigenim var, annem etrafinda tur, öpe öpe bir ediyor . Yigenim " annanne yapmaa" diye nazlaniyor anneme. Annem onun bidir bidir konustugunu duydukca duruyor yine basliyor öpmeye.

Konu sahibi annenin icinde yoksa yoktur. Anneni degisteremezsin. Beklentini yuksek tutmamak en iyisi, boylece en az uzulursun. Yapma etme, bebeklerini dusun. Elindeki yavrularinla sukretmeye bak sen. " ben onun gibi bi anne olmuycam" de sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…