- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
Annemin bize örnek olması gerekirken bize ufak yalanlar atıp duruyor işine geldiginde sürekli yalan söylüyor eskiden inanırdım ama alıştım artık büyük yalanlarında biraz abartıyorsun desem bagırıp duruyor yalanı otaya çıktıgında ise hala sıyırmaya çalışıyor tartıştıgımızda Babama sürekli benim hakkımda yalanlar söylüyor kendini haklı çıkarmaya çalışıyor Annemi çok seviyorum ama bu tür davranışlarından çok sıkıldım artık
Babam ıda çok seviyorum ama beni sevmiyor gibi geliyor sadece Babalık görevini yapmak istiyor eksik bırakmıyor konuşuyor falan ama maalesef biraz çapkın bazen düşünüyorumda Annemle boşansalar ( Allah korusun)bir kızla tanışsa bizi Anneme bırakır evlenirdi bunuda bazen şakayla karışık söylüyor ben fazla birşey istemiyorum ki sadece bize örnek olmalarını istiyorum çok mu?
Babam ıda çok seviyorum ama beni sevmiyor gibi geliyor sadece Babalık görevini yapmak istiyor eksik bırakmıyor konuşuyor falan ama maalesef biraz çapkın bazen düşünüyorumda Annemle boşansalar ( Allah korusun)bir kızla tanışsa bizi Anneme bırakır evlenirdi bunuda bazen şakayla karışık söylüyor ben fazla birşey istemiyorum ki sadece bize örnek olmalarını istiyorum çok mu?
Son düzenleme: