• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin yanımda kalması

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
vanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim

Sana hak veren olmaz ama ben sana hak veriyorum .
İlla kendi düzenin olması için evli olmak gerekmiyor. Bazı aileler çok müdahil olduğu için kışın uzun süre kalmak tek yaşayan için olumlu olmuyor .

Sana hak veren olmaz ama ben sana hak veriyorum .
İlla kendi düzenin olması için evli olmak gerekmiyor. Bazı aileler çok müdahil olduğu için kışın uzun süre kalmak tek yaşayan için olumlu olmuyor .
nerdeyse 5 yıldr yalnızım. ama ben onun içinde düşünüyorumeskişehir dururken ne yapcak vanda bütün kış. dediğiniz gibi illa evli olmam gerekmiyo benimde düzenim var

O da sizin için endişeleniyordur. sizi tedirgin etmemek için de belli edemiyordur. güvende olduğunuzu hissettirin dediğiniz gibi gelsin bir ay kalsın. güvende olduğunuzu anlarsa gözü arkada kalmadan evine döner.

yanlızlığa alıştım dediğinde de kırılacaktır emin ol.o da senin için endişeleniyor bence tüm kış kalmaz zaten sıkılır kendiğinden.
babanız sağ mı?
babam sağ zaten biraz da ondan uzaklaşmak için geliyo araları pek iyi değil

bir ay kalır geri gider amin ol.her ailede oluyor bunlar sen hiç bir şey deme kendini daha da yalnız hissetmesin annen ona da yazık

Bence annenin sana ihtiyacı var. O da seneler sonra ilk defa yanında kalmak istemiş. Ruhsal açıdan bir süre yalnız kalmak istiyor sanırım. Eğer yanında kalmazsa ömür boyu vicdan azabı yaşarsın emin ol. Bence gelsin. birkaç ay sonra gider arar evini merak etme. Sana da iyi olur. Sonra hep güzel bir anı olarak kalıyor insanın aklında.

annen güvende olduğunu bilmek için gelmek istiyor. canı sıkılır. bir süre sonra gider.

ananem teyzemi yanlız bırakmamak için küçük ücra bi köye gitti. bunalıma girdi. kaçtı oradan sonra :KK53:

vanda öğretmenim. tek başıma yaşıyorum. üniversiteden beri ailemden uzağım tatillerde gelip gidiyorum.yani artık kendime göre bi düzen kurdum. vanda kendime göre bi çevrem var evime arkadaşlarım gelir gider sıkılmam hiç. annem bu kışı benim yanımda vanda geçirmek istiyo. annemi yanımda istemediğimden değil ama hem terör bölgesi hemde evde tek başına sıkılır ben okuldayken diye bütün kış kalmasını istemiyorum. gel bi ay kal git diyorum kırılıyo küsüyo beni istemiyosun diyo. ne yapmalıyım bilemedim

Asıl mesele bu cümlede gizli.

Kendi düzeninizi kurmuş olabilirsiniz ama bir kaç ay idare edebilirsiniz bence.
Sizi bilmem ama ben anneme gelme veya şu kadar kal git diyemezdim. Orada kendi düzeninizi kurmanızın müsebbibi onlar. Verilen emek ortada.
Hem madem babanızla arası açık biraz destek olmak çok zor olmasa gerek.

yanlış yapmışsın bence...kendi canı sıkılınca gitmek ister zaten...
bende olsam beni istemiyor diye düşünürüm...

Bence gelsin. Zaten kar kış sıkılırsa döner evine. Annen çok karışan birisi mi düzenini bozacak kadar? arkadaşların yine gelir gider, düzenin yine devam eder.

Anneniz birgün vefat ederse o zaman çoook pişman olursunuz. Rahat rahat yalnızlığın tadını çıkarırsınız. Ama sizin kizinizda size aynısını yapmadan can vermezsiniz .

Annenin aklını çelmişler kızının yanında ol diye

babam sağ zaten biraz da ondan uzaklaşmak için geliyo araları pek iyi değil
belli ki annenin şu ara bir desteğe ihtiyacı var ve bu desteği en yakınından kızından almak istiyor evet düzen kurmuş olabilirsiniz ama koskoca 12 ayın 3 ayını sizde geçirmesi sorun olmamalı gelsin kalsın kafası dağılsın morali düzelsin kadıncağızın sonrasında 9 ay siz yine keyfinize bakın

bilmem belki kendi sıkılır gider ne dersin ben vanda görev yaptığım üç senede bir kere geldi annem 15 gün zor durdu gitti.

nerdeyse 5 yıldr yalnızım. ama ben onun içinde düşünüyorumeskişehir dururken ne yapcak vanda bütün kış. dediğiniz gibi illa evli olmam gerekmiyo benimde düzenim var
Yazik onada destek olmk istiyor kendince ... gelsin bakalim sıkılır gider belki. Baban hayatta mi?

Back
X