Annemin yanlız kalması?

Komşusu varsa bence çok sıkıntı olmaz .
Yaşlı kadın yıllardır alıştığı çevresini , rahatını bırakmak zor gelir .
Siz ilginizi , ziyaretinizi eksik etmeden uzaktan deneyin .

Kendi evinde Mahallesi'nde komşusuyla daha rahat eder
İlginizi eksik etmezsiniz yeterli
Tatillerde amnenizde kalırsınız mesela

Yaşamış biri olarak söylüyorum ; net anneniz mutsuz olur düzenini bozmayın, eğer ilerde kendi isterse o zaman taşınır.
Mutsuz olur derken sizin yaşadığınız mutsuzluğu neydi ? Alışır belki diyorum biz yakınındayız daha sık görüşürüz filan diyorum ama onuda yerinden etmek istemiyorum başına bişey gelse gitmemiz 45dk yı bulur bundan korkuyorum

Mutsuz olur derken sizin yaşadığınız mutsuzluğu neydi ? Alışır belki diyorum biz yakınındayız daha sık görüşürüz filan diyorum ama onuda yerinden etmek istemiyorum başına bişey gelse gitmemiz 45dk yı bulur bundan korkuyorum
Mutsuz eden en büyük dert arkadaşlarını ,dostlarını ,komşularını özlemesi bulunduğumuz yerde de arkadaş edinmemek te inat ediyor resmen içine kapandı.Sürekli dile getiriyor bu yaştan sonra beni evimden yurdumdan ettiniz ne vardı ben mutluydum düzenim bozuldu diyor , beş ay önce bebeğimiz oldu , şimdi onunla ilgilendiği için son zamanlar da eski haline göre daha iyi. En azından belki bir süre yalnız kalıp kendi karar versin bence.Şimdi ki aklım olsa ben de oğlum oluncaya kadar yerinden etmezdim.

merhaba kızlar bir konu hk fikirlerinizi almak istiyorum annemle babam yıllar önce ayrıldılar ben annem abim yaşıyorduk. 1yıl önce ben evlendim ve yaşadığım şehre komşu bir şehre yerleştim.Şimdi abimde yakın zamanda evlenicek ve muhtemelen benim yaşadığım şehire yerleşicek.Annemin evi kendine ait ve ona bize yakın yerde ev tutma düşüncesindeyiz. Fakat onun yıllardır yaşadığı evinin düzenini bozmak istemiyor ben böyle rahatım sizin orası kalabalık şehir korkarım yapamam diyor arkları olsun bahçesi komşuları olsun çok rahat ama yanlız kalmasına gönlüm el vermiyor. Hastalıkları var tansiyonu çıkabiliyor yakınımızda olsun istiyorum . Ama o sıcak bakmıyor bide bizi rahatsız edeceğini düşünüyor.Eşime bu konuyu hiç açmadım söylesem kesinlikle beni destekler. Ama ne yapacağımı kestiremiyorum kendi evindemi kalmalı yoksa şehir ev değişikliğimi yaptırmalıyız bilemiyorum bundurumu yaşayan varmı ve neler oldu?
Kendi evinde kalmalı bence. Alıştığı yer,alıştığı düzen. Belki oğlum da evlensin de rahat edeyim diye bekliyordur o :)
Vicdan yapmayın sık sık gidin yanına.

Ben olsam biraz denerdim baktim mutlu mesut bizimle ne ala kalirdi bizimle egerki mutsuz olursa dedigi gibi icim rahat etmesede kendi evinde duzeninde kalmasina razi gelirdim...Olaki sizinle kalmaya razi olmazsa telefonu var ise sik sik arayin,iciniz rahat eder,konu komsuyada tembihleyin surekli yoklasinlar,belki yalnizliktan sikilir yaniniza gelir,insanlar belirli bir yasa gelince yalniz kalma korkulari oluyor genellikle...

merhaba kızlar bir konu hk fikirlerinizi almak istiyorum annemle babam yıllar önce ayrıldılar ben annem abim yaşıyorduk. 1yıl önce ben evlendim ve yaşadığım şehre komşu bir şehre yerleştim.Şimdi abimde yakın zamanda evlenicek ve muhtemelen benim yaşadığım şehire yerleşicek.Annemin evi kendine ait ve ona bize yakın yerde ev tutma düşüncesindeyiz. Fakat onun yıllardır yaşadığı evinin düzenini bozmak istemiyor ben böyle rahatım sizin orası kalabalık şehir korkarım yapamam diyor arkları olsun bahçesi komşuları olsun çok rahat ama yanlız kalmasına gönlüm el vermiyor. Hastalıkları var tansiyonu çıkabiliyor yakınımızda olsun istiyorum . Ama o sıcak bakmıyor bide bizi rahatsız edeceğini düşünüyor.Eşime bu konuyu hiç açmadım söylesem kesinlikle beni destekler. Ama ne yapacağımı kestiremiyorum kendi evindemi kalmalı yoksa şehir ev değişikliğimi yaptırmalıyız bilemiyorum bundurumu yaşayan varmı ve neler oldu?

Kendi evi iyidir
Ellemeyin kadını
Herkes evinde rahat

45 dakika gayet yakın bir mesafe. Her ihtiyacı olduğunda yanında olursunuz. Bence düzenini bozmayın.

45 dk nedir ki?
İstanbul da yasıyorum anneme 45 dk da gidiyorum.
Sık sık ararsınız. Abinizle dönüşümlü olarak bir hafta biriniz bir hafta biriniz gidersiniz.
Arada gelir o sizde kalır..
Tamamdır..
çok özlerseniz her haftada gidin.
Yanınıza taşınsa bir siz olacaksınız gözü hep kapıda olacak. Şimdi alışverişiniyapar, komşularına gider, arkadaşları uğrar...
sosyal cevresinden koparmayın kadını.

kendi evinde kendi düzeninde kalsın kadının düzenini bozmayın...
ara sıra haftasonları falan gıdersınız zıyaretıne, zaten yakınmısta hastalık vs olsa hemen gıdebılırsınız.

Back
X