Annemle abla kardeş gibiymişiz :(

Cansu020

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
70
35
8
30
Öncelikle günaydın.Dün alışverişe gitmiştik annemle bir komşumuzla bluz denemek için kabinler doluydu bir kadınla değişmeli girelim dedik önce ben girdim arkamdan kabine annem girdi bana bakmak için ve işte o an kadın komşumuza dönüp abla kardeşler mi dedi :110: İnanın bana büyük demesi cok zoruma gitti orada "genc kızım ben" demek isterdim. Annem 60 yaşında bense 21 kilodan sanırım beni büyük gördü 159 boya 72 olunca :(

Oha arada kırk yaş var, demek ki anneniz çok genç gösteriyor.
Ama çok üzerinize alınmayın, bazı kişiler darılıyor diye çok yaşlarını dillendirmem ben de, özellikle çocuk bakan teyzeleri görünce hiç ananesi babannesi moduna gitmem, belki geç yaşta anne olmayı seçmiştir diye. Belki size değil de annenize kıyak geçmiştir.

O an göz doktorunun kartını kibarca teyzeye uzatırdım ben olsam. :dondurma:

:)
Brnim annem 42
Bende 27 yasindayim
Birde siz bizi dusunun ki annem zayif yapili biridir
Ben gurur duyuyorum niye bukadar uzuldunuzki

annenin yüzünü vs görmeden bedene göre demiştir onu. yoksa gelsin göz doktoru tavsiye edelim.

Oha... daha neler. Sadece kilo insnai buyuk gostermez ki.
Ben olsma gozluk kulkanin isterseniz derdim.
Annesini genc görüyorsa sıkıntı yokda, seni annen kadar görüyorsa kadinin gözlerinden suphe ederim.

21 yasinda kiz 60 yasinadaya nasil benzetilir.takma kafana. Var oyle dengesizler.
Ben bir reismde gayette guzel cikmistim. Esimin is yerindne bir kadimda esme babaannenmi demis.
O kadına cok pis gicik olmus ve hic iyi niyet sezmemistim. Halada gıcık olurum.
Halbukim beni her goren kucuk zanneder. 32 dedigimde herkes sasisir. 29 yasimda iken bana inanip sigara bile satmiyorlardi.
Bugune kadar ilk defa o oyle dedi. Herkes yasimi gostermedigimi soyler.o yuzden hic iyi niyet hissetmedim o kadindna. Nefret ediyorumda esimede laubali davranirdim neymis yasi buyukmus.

Sense takma kafana.

Annem benden 27 yaş büyük.
Kardeşin mi görümcen mi eltin mi
12 yasindan beri bunları dinliyorum.
Annem çok genç gösteriyor ben de olgun.

:)
Brnim annem 42
Bende 27 yasindayim
Birde siz bizi dusunun ki annem zayif yapili biridir
Ben gurur duyuyorum niye bukadar uzuldunuzki
Alinti yapip araya giriyorum kusura bakma lutfen ama 60 ve 21 yas arasinda ve 42 -27 yas arasinda cok fark var.

Annen birada miyonsa sizin icim elbet grur verici olurm bende gruru duyardim yerinde olsam ama arkadaşın annesi 60 yasinda ve gencecik 21 yasinda bir kiza kardeşimi demek cok sacma. Belki yuzunu gormemistir. Laf olsun diye demistir (buyuk ihtimal yoksa mantikli bir aciklamasi yok gibi)

Kilolu gençler yaşından çok daha büyük görünebiliyor. Yanınızda bakımlı bir anne varsa kardeş sanılmak şaşırtıcı değil. Kimse sizi 60 yaşında sanmamış zaten. Annenizi daha genç, sizi daha büyük görüp yaş arasını azaltmışlar sadece.

laf olsun diye demiştir takma kafana. ama şöyle bir gerçek var kilo yaş ekliyor. kırmak için demedim sağlık için de ilerde faydası olur 30 a yaklaşınca anlarsın

Ben çok minyon dururum arkadaşım olgun durur
Çok samimiyiz birçok yere birlikte gittik birbirimizin yanında olduk aramızda iki yaş var. iki kere birlikte ev kurduk komşular onu benim annem sandılar.
İki kere de mekanda beni 18den küçük sanıp onunla muhattap olarak yaşımı sorup kimlik istediler. Birinde 22 birinde 26ydım.
Arkadasım benden daha güzel daha alımlıdır. bu olaylara da her zaman gülüp geçmiştir hatta ben durumu daha da abartmışımdır takılmak şakalaşmak adına.
Bi de insanlar anlık bir bakışla söylüyorlar bizim gibi ayrıntılı olarak görmüyorlar ki bizi.
Şu da var kı daha çok gençsiniz, şayet gerçekten sizi rahatsız ediyorsa ve sağlık sorunlarınızla ilgili bilmediğimiz bir sebep yoksa biraz kararlılıkla fazla kilolarınızı rahatlıkla verebilirsiniz. 21 çok güzel bir yaş, lütfen insanların söyledikleriyle bu kadar ilgilenmeyin, enerjinizi kendinizi Mutlu etmek için harcayın. :KK200:

Back
X