Annemle abla kardeş gibiymişiz :(

benim halamla kuzenim de abla kardeş gibi duruyorlar, çünkü halam 58 yaşında ve en fazla 38 gösteriyor, kimse onun genç kız annesi olduğuna inanmaz. sizin anneniz de öyledir belki.

Okul arkadaşlarımla gittiğim bir mağazada tezgahtar kızlara annenizmi demişti çok bozulmuştum bu yüzden bozulmakta haklısınız ama var öyle densizler malesef... Benim ikinci üniversitemdi aramızda kızlarla 13 yaş var ama bende yaşımı göstermem fakültede kimse inanmaz iki çocuk annesi olduğuma ama o tezgahtar boylu poslu iki kızın daha annesi yapıverdi beni... Sallayın densiz deyip geçin...

benim annem de çok çok ama çok genç gösterir.. zamanında yarım akıllı bir arkadaşım üvey annen mi demişti.. ne güzel işte genç bir annenin kızısınız, ben "genlerimiz çok kaliteli hiç yaşlanmıyoruz" derim mesela.. :)

Aman oda biseymi benim yengem 50 yasinda kiz kardesi 40 kuaforde kiz kardesine yengemi gosterip kizinizmi demisler;) oda hayir o benim ablam demis:oha:

Öncelikle günaydın.Dün alışverişe gitmiştik annemle bir komşumuzla bluz denemek için kabinler doluydu bir kadınla değişmeli girelim dedik önce ben girdim arkamdan kabine annem girdi bana bakmak için ve işte o an kadın komşumuza dönüp abla kardeşler mi dedi :110: İnanın bana büyük demesi cok zoruma gitti orada "genc kızım ben" demek isterdim. Annem 60 yaşında bense 21 kilodan sanırım beni büyük gördü 159 boya 72 olunca :KK43:
annen genç gösteriyor olabilir bizim de aramızda 29 yaş var ama abla kardeş gibi duruyorsunuz derler

Aman elalemin lafına ne bakıyosunuz ben 33 yaşındayım çoğunluk 20 ler derken yaşıma benden buyukler yada yaşıtlarım abla diyor:KK45: siz bide nişanlanmaya kalkın helede lohusa olun depresyona girersiniz:KK47:

40 yas varmis arada, sacmalamis diyen. abla kardes gibi gorunmenizin imkani yok.
belki kilodan olabilir ama onuda sanmam.
sacmalamis diyen, kafana takma bosuna.

Kimin ne dusurdugunuz takmayin
Ben de bir zamanlar buyuk gozukmek istedim makyaj falan yapmaya karar vermistim amaan dedim sonra keyfimin kahyasi benim. Beni de cocuk saniyorlar heryerde. Abarttiklarini dusunuyorum. Ne duaunduklerini sallamiyorum. Cocuk dogurmusun kuaforde cocuk gelin muamelesi goruyoruz bi teyzeden. Yahu teyzem Sana ne. Ay ne güzel genc gosteriyorsun demiyorda cok erken evlenmisin diyor. Okulumu bitirip evlendim seks yapasim var sevdigimle yasam tarzima Gore, Sana mi soracaktim.
Yine hamileyim ve memlekete gidecegim bakalim.neler duyacagim. Unv mezun olmusum disciye gittim azar yemistim kizim kizim diyordu bana. Essek herif sen de Yenisin belki benle beraber mezun olmusum. Agzim doluydu ve agrim vardir cevap verememistim onca saygisizliga

Bu durumda bazen hoş karşılamaz gençler anlıyorum
İlerde buna güleceksiniz

Back
X