bu konu acma olayini bi türlü ögrenemedim ben ama insallah dogru yerde aciyorumdur.. Hanimlar annemle cok tartisiyoruz.. hergün. ayni ortamda bulundugumuz her dakika. Adim atsam gözüne batiyor.. hic birzaman yanimda göremiyorum onu.. hicbirseyimi paylasmiyorum onunla cünkü aninda yüzüme vuruyor.. mesela atiyorum günümün nasil gecdiginden bahsederim ona veya o gün birinin bana ters gelen bir tavrini ve verdigim tepkiyi söylerim: sen zaten böylesindir, ben biliyorum, halasina cekmis, akil yok ki sende vs vs vs.. her iki lafindan biri laf sokmak.. Evin büyügü benim. eskiden kardeslerimin yapdigi hatalarin faturasini ben öderdim hala ödüyorum. Annemin agzi cok bozuk. bana saydigi laflari savurdugu hakaretleri bi söylesem dudaginiz ucuklar. Bana demedigini birakmiyor. Facebook da üye oldugum icin saydigi o laflar. Birsey de yapmiyorum. Simdi diyeceksiniz sen bi haltlar fln mi yedin de bu kadin böyle. Hayir. Sigaram yok, ickidir sudur budur bilmem, cok gezmem, arada arkadaslarla cikarim, evden okula okuldan eve. artik ne yapacagimi sasirdim gercekten. Cogu zaman susarim ama nereye kadar.. Tabiki benim de hatalarim oluyodur.. Ama tek birsey söylüyorum onun üstüne bin bir türlü laf isitiyorum.. Zoruma gidiyor, gururuma yediremiyorum.. Bi ara mutfakda salata yapicagiz cekirdekden birseye sinirlendi kudurdu da kudurdu .. o gün dayanamadim kapiyi carptim odama gecdim.. Babam duymus, ilk defa böyle birseye tanik oldu genelde calistigi icin evde olup bitenden haberi olmuyor haliyle.. Anneme kizdi, agzindan cikani kulagin duyuyormu diye .. Annemin cvpi: görüyosun dimi kapiyi carpdi.. ?????!!!!! cokk doluyummm bu konudaaa .. kime anlatiyim napim bilmiyorum... Bir söz vardir Ailenden veya esinden bahsedicegin zaman dudagini isir diye.. bu tür seyler anlatilmiyoda.. Artik bunaldim daraldim.. Sinirden agliyorum.. Onun sesini dahi duymaya tahammül edemez oldum.. bikdimmm ..