Rüya Yorumları Annemle Aynı Gece Benzer Rüyalar Gördük; Benimle Alakalı.

PsikopatPsikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
451
1
26
İstanbul
Merhaba hanımlar, öncelikle nasılsınız? :17:
-Annemle aynı gece aynı şeyleri gördük, garip geldi. Yazayım dedim; belki birileri yorumlar. :))

Rüyaya geçeyim,
Annem rüyasında benim bir yere gitmek üzere hazırlandığımı görmüş. Rüyasında asıl dikkat çeken şey saçlarım olmuş. Saçlarım çok gür, kalınmış. Lüle lüle yapmışım. Arasında da kırmızı bi kurdele varmış, sanırım süs olsun diye iliştirmişim saçıma.
Ben de, rüyamda saçlarımın kalın ve gür olduğunu gördüm. Yani annemle ikimizin de rüyada dikkatini çeken şey saçlarımın güzelliği, gürlüğü olmuş.

(dipnot: kendi saçlarım ince telli ve çok gir değil. Ama hiç bunun muhabbetini yapmadık annemle yani ne dün ne de yakın zamanda saçlarım gündeme gelmemişti hiç. Gün içinde konuşulanları bazen rüyamızda görürüz ya hani, işte bu öyle bişey değil.)​

Fikri olan yazarsa çok sevinirim.
:16:

güzel bir yorum yapacağım bilmiyorum durumunuz nasıl?yakın bir vakitte ani bir evlilik yapacaksınız.hayırlı olacağını düşünüyorum.

Rüyada gür halde saç görmek, mala ve uzun ömre işarettir.
Bundan dolayı rüyada saçlarının uzadığını gören kişinin, ömrü uzun olur.
Rüyada başındaki gür bir saçı başka bir saçla ördüğünü görmek, zengin için malın artmasına ve ödünç aldığı malla ticarette bulunmasına delâlet eder.
Bu rüya, fakir hakkında borca işarettir.
Bir kadının rüyada saçının uzun olduğunu ve bundan da çok memnun kaldığını görmesi, kendisi hakkında güzel ve makbuldür.
Çünkü saç kadının zinetidir.
Kederli ve üzüntülü kimsenin rüyada saçını gür görmesi, keder ve üzüntüsünün artacağına delâlet eder.
Sevinçliler için de gür saç sevinçlerinin artmasına delâlet eder.

alıntı:buyukruyatabirleri.com

Rüyada gür halde saç görmek, mala ve uzun ömre işarettir.
Bundan dolayı rüyada saçlarının uzadığını gören kişinin, ömrü uzun olur.
Rüyada başındaki gür bir saçı başka bir saçla ördüğünü görmek, zengin için malın artmasına ve ödünç aldığı malla ticarette bulunmasına delâlet eder.
Bu rüya, fakir hakkında borca işarettir.
Bir kadının rüyada saçının uzun olduğunu ve bundan da çok memnun kaldığını görmesi, kendisi hakkında güzel ve makbuldür.
Çünkü saç kadının zinetidir.
Kederli ve üzüntülü kimsenin rüyada saçını gür görmesi, keder ve üzüntüsünün artacağına delâlet eder.
Sevinçliler için de gür saç sevinçlerinin artmasına delâlet eder.

alıntı:buyukruyatabirleri.com
teşekkürler.
:16:

Back
X