Annemle Babam boşandı:)

zahter

tazedagkekigi.blogspot
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
2.078
31
358
Kocaeli
son zamanlarda kendimi çok hazırlamış olsamda hala şoktayım. bugün annemle babam resmen boşandı. mahkemeye dilekçeye vermeye gitmişler ama tek celsede hakim onları boşamış. sabah evden herşey normal çıktım. öğlen yemeğe geldim. biz boşandık dediler. inanmadım. karar kağıdını okudum. ne düşündüğümü ne hissettiğimi bilmiyorum. boşluktayım ama birşey hissetmiyorum. korkuyorum daha sonramı çıkacak bunun acısı bilmiyorum. çok tuhaf bir duygu. bundan sonra yaşanacaklar dahada zor olacak. ne annemi nede babamı atamıyorum. babam köye gidecek orda benim işyerim yok yanına gidemiyorum. annemle yaşamak istemiyorum. ayrı eve zaten çıkamam bu devirde tek başına tek maaşla imkansız. off off. düşünmekten beynim uyuştu. allahım sabır ver banafisfisfis.

Allah hakkında hayırlısını versın hem annenın hem babanın..
Eger bu onlar ıcın daha ıyı olacaksa uzulmene gerek yok belkı daha mutlu ve huzurlu olurlar..
Ama annenle neden yasamak ıstemıyorsun anlamadım..

vnm çok iyi anlıyorum seni benimde annemle babm ayrı kaç yaşındasın bilmiorum ama gerçekten zor oluo ama zmanla alışçaksın emin ol

allah herşeyin hayırlısını versin. üzüldüm gerçekten. inşallah çok hırpalanmadan atlatırsınız. yine de şanslısınız. benim annemle babam da aynı durumda ve mahkeme 3 yıllık bekleme süresine girdi bitmek üzere süre. yeniden dava açılacak. bu 3 yıl çok hırpaladı bizi. annenizle de babanızla da asla irtibatınızı kesmeyin. onlar artık sadece birbirlerine karşı sorumlu değiller ama size karşı öyle değil ve siz de onlara karşı.

Bazen boşanmak birlikte yaşamaktan daha iyidir emin ol. Bence çok üzülme mutsuz ve gürültülü bir ailenin içerisinde yaşayacağına boşanmaları daha iyidir. Hakkınızda hayırlısı olsn

22 yaşındayım. üzüldüğüm şey annem herşeye kendisi karar verdi. ama benim kendi hayatımda planlarım olduğunu hiçe sayıyor. fikrimi sormadan onunla yaşayacağım konusunda planlar yapmış. belkide bana sırtını yaslamış olmasına sinirlendim. annemle normalde zaten hiç anlaşamazdık. nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum. zaten boşamış olmalarına üzgün değilim. sadece bu kadar erken olmasına şaşırdım.

muhtemelen sana hiç sorulmadığından bozuldun (normal olarak).. genelde çocuğun (yaşı ne olursa olsun) anne ile kalması gibi bir üstü kapalı kural olduğundan sormadılar heralde..
anlaşamıosan kötü tabi, bi de babaya düşkünsen zorrrr..
senin bi ara evlenme durumun filan vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum?

Anneniz doğal olarak kendisi karar vericek çnkü bu onun hayatı...mutsuz bir evliliği sürdürmek zorunda değil ki...eminim zamanla alışırsınız...üzülmemeye çalışın...

canım ben daha önceki konularını hatırlıyorum annem beni kıskanıyor ,benim arkadaşlarımla arkadaş olmak istiyor ,kılık kıyafetimi taklit ediyor diyordun.
merak ettim doğrusu annenin boşanmak istemesindeki sebep bu gençlik bekarlık tutkusu mu?
elbette evlenmek kadar boşanmakta doğal.ama boşanma sebebi sağlam temellere dayandırılmalı...

''annem babamsız kendi başına kartepe denilen biryerde kendinden yaşça küçük erkeklerle yılbaşı kutlayacakmış. onlarda içki içiyor. bunu duyunca çok kötü oldum.benimle birmiş gibi davranması hiç hoş değil. bana onların yanında çok modern bir anne imajı çizmesinden yoruldum.''

bu yazdığınız boşanmaları için yeterli bir sebep sanırım ..
ne diyim haklarında hayırlısı olsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
..................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

aaaaa şaşırdım buna işte öylemi gerçekten

Merhaba canım bende bır anneyım ve bende eŞımden ayrılmıŞtım.bır oĞlum var senı Çok ıyı anlayabılıyorum ama ınankı aıle ıÇınde Öle olaylar oluyorkı bunları sıze anlatmak Çok gÜÇ.bak ben Şuan tekrar evlendım ve ınanamayacaĞın kadar mutluyum oĞlumda Öyle.ınankı gÖrmedıĞımız sevgıyı ve Şefkatı bız Şuan yaŞıyoruz .anlıyorum senın ıÇın bu Çok gÜÇ ama aılenı anlamaya ÇalıŞ.onlarada bır Şans ver yakalayamadıkları mutlulukları bundan sonra yakalasınlar... Sevgıler......

Canım Allah yardıncın olsun inş herşey istediğin gibi olur sewgiyle kala.s.

annenizin tutumlarını doğru bulduğumu söyleyemeyeceğim burda üzüldüğüm durum babanız ve sizsiniz. bence babanızla birlikte olmalısınız, eski eşi onu zaten yarı yolda bırakmış, bari sizin desteğinizi alsa ve birlikte geçim sağlasanız köye yollamasanız da babanızla birlikte ayrı bir evde yaşasanız..

allah yardımcınız olsun.bundan sonra hakkında hayırlısı olsun canım...

senin için zor olucak sanırım.Allah yardımcın olsun

canımm ya gerçdeknn çok zor bi durumdurr..
allah yardım etsin canım ...
tamam baban köye gitcek ...
ama neden annenle yaşamak istemiyorsun ...
insan annesiyle daha mutlu olmaz mıı...
aslında anne babam farketmez her ilisiylede mutlu olursn ama neden anneni istemediğine şaşırdım açıkcasıı yapılcak bişi yok annenle yaşıycaksın devirr kötüü krizzz malum canım dişini sıkcaksınn...
allah yardımcın olsun canımcım...

Aslında benimde aklımdan bunlar geçmişti
Bence de babanı bırakma madem onunla yaşamak istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…