annemle babamın tartışmaları

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
ben 30 yaşındayım.
annemle babam ben kendimi bildim bileli hep kavga yapıyorlar.
babam anneme bir kadının yaşayacağı herşeyi yaptı ama annem affetti.
ne mutlu oldular ne ayrıldılar.bir ara iyi gibi oldu ama şimdi yine küsler.
babam hep kendini haklı gören birisi ve anneme çok çektirdiği halde hala kendini haklı sanıyor.
babam anneme geçen gün televizyon sesi babamın odasına geldiği için s..ktrig..t başka odaya demiş
annem konuşmuyor haklı da
babam annemi üzdüğünde babamdan çok soğuyorum
siz babanız annenizi üzdüğünde babanıza nasıl davranıyorsunuz

Rahmetli babam annemi uzdugunde 15 yasindaydim, babamin karsisina gectim ve yaptigi tum haksizliklari yuzune vurdum. Siz de oyle yapin. Annenizin uzulmesine mani olun

Canım ben bunları baya yaşadım ama sonuçta boşandılar ne zamanki çocuk olduğunu hatırlar onlara çocuğun gibi davranmazsan rahatlarsın o hayatı onlar seçti sen kendininkini kurmaya bak

Çok şükür annemle babamı hiç kötü görmedim Rabbim daha iyi etsin sağlık ömür versin onlara herkese
Annen kendi çekiyo boşansın niye dert sahibi oluyo ki

Çok geç sen ne yaparsan yap baban değişmez .annen çaresizliği öğrenmiş bile bile lades demiş şu saatten sonra o da değişmez .olan size oluyor varsa kardeşlerinize oluyor siz bundan ders çıkarıp kendi kuracağınız hayatı hayatınıza alacağınız insanı doğru seçin .bu arda aynı sorunları bende yaşadım belkide daha fazlası bizde şiddette vardı annemi korumak isterken kaç kez dayakyedim tabi küçüktüm 13 ,14 yaşlarında tabi öz güven sıfır .. sonrada liseyi bile bitirmeden evlendim offff ... hep diyorum keşke aç kalsaydık açıkta yatsaydıkta annem boşansaydı diye bu duruma katlanan anneler evlatlarına verdikleri zararı göremiyorlar ne yazık ki

Anneniz sürekli affederek çok taviz vermiş babanızın yaptığı çok yanlış bence konuşun onunla anlamıyorsa anneniz sizinle kalsın bir süre o zaman belki anlar degerini

Babanla konuş tatlm. ama şöyle damardan gir, bilirsin babanın zayıf yönünü, ona göre konuş ki sana karşı koyamasın. Bu durumu ancak sen yoluna koyabilirsin...

Ufak tefek tartışmalara Çoğu zman karışmam ama genelde annemden yana olurum.

Şiddet eğilimi yoksa "annemi üzmeni istemiyorum" şeklinde telkinde bulunun. Hala çözülmez ise öfke kontrolü için uzmana gitmesini talep edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…