Annemle babamın tartışması

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Annemle babam yıllardır kavga yapar annem bir kadının evlilikte görebileceği herşeyi gördü ama annem yine evli kaldı
Babam kahveye çıkmayan birisi dükkandan 8 gibi geliyor bütün gece evde annem misafir kabul ettiğinde erkenden geliyor ve annem çok kızıyor bu konu yüzünden bir çok kez kavga yaptılar
Evleri dubleks Amerikan mutfak altta 2 oda var babamın odası yukarıda ama ona merdiven inmesi zor geldiği için o hep aşağıda durmadan çay içiyor annemde babamla oturmak istemiyor daha düzen kurulamadı evde
Annem yukarıya Çıkıcam baban aşağıda ne yaparsa yapsın dedi ama bilemedim nasıl olur
Günlerdir küsler babam hep surat asıyormuş dolapların kapaklarını çarpıyormuş
Bende üzülüyorum nasıl düZen kurulacak nasıl huzur bulunacak şaşırdım kaldım 50 yaşında insanlar

fikri olan kimse yok mu

annen ve baban 13 yaşında mı? babana merdiven zor geliyorsa alt katta takılsın, annen de üstte idare etsin. ya da alttaiki oda varsa paylaşsınlar.

Çocuk değiller sonuçta.
Size bu kadar dert yanıyorsa anneniz sizin diyeceğiniz şey "50 yaşındasınız anne, ben nasıl söyleyeyim sana nasıl düzen sağlayacağınızı" diyebilirsiniz.
Kendinizi ikisinin arasında bırakmayın derim.

Yani misafir gelince kadınlar mutfakta oturuyorlar çünkü amerikan mutfağı dedin
Baban da yukarı çıkmak istemediği için oda onlarla beraber oturuyorum gibi bir şey
Demekki varlıklı insanlar burdan anladigim bu .madem baban da böyleyse o amerikan mutfağını iptal edip bir mutfak ve başka bir oda yaptirsinlar
Barışma gelince sen pek düşünme oraları onlar barisir bir şekilde dert etme

Kusura bakmayın klavye hep kelime örneği verdiği için bazen yanlış oluyo yazılarım,

Misafir kabul ettiğinde erken geldiği için mi küsmüşler..Kendilerine Adile Anaşit-Münir Özkul filmini izletin.. Turşuya sirke mi gider yoksa limon mu dıye sudan sebepten kavga ettiklerini hatırlatın.. Sizin mutsuz oldugunuzu iletin..

kavga yapılmaz edilir :D
komik geldi açıkçası
pek anlamadım konuyu misafir gelince annen mi kızıyor baban altta yatıyorsa annen de orda yatsın
anladığım kadarıyla cevap

kavga yapılmaz edilir :KK70:
komik geldi açıkçası
pek anlamadım konuyu misafir gelince annen mi kızıyor baban altta yatıyorsa annen de orda yatsın
anladığım kadarıyla cevap
Ne komik anlamadım biz kavga yapıyoruz
Anlaşılmıcak birşey yok ki
Misafir varken babam erken gelince misafirler rahatsız olup erkenden kalkıyor annemde buna kızıyor
Babam anlamıyor kaç kere tartıştılar
Ayrıcada normal zamanda evdeyken annem ayrı oturmak istemiyor babam istiyor buda sorun

Çocuk değiller sonuçta.
Size bu kadar dert yanıyorsa anneniz sizin diyeceğiniz şey "50 yaşındasınız anne, ben nasıl söyleyeyim sana nasıl düzen sağlayacağınızı" diyebilirsiniz.
Kendinizi ikisinin arasında bırakmayın derim.
Zaten babam laftan anlayan birisi değil ben annem üzüldüğü için üzülüyorum

Ne komik anlamadım biz kavga yapıyoruz
Anlaşılmıcak birşey yok ki
Misafir varken babam erken gelince misafirler rahatsız olup erkenden kalkıyor annemde buna kızıyor
Babam anlamıyor kaç kere tartıştılar
Ayrıcada normal zamanda evdeyken annem ayrı oturmak istemiyor babam istiyor buda sorun
kavga yaptık lafı komik geldi.. neyse
kimi erkek bayılır maalesef kadınlar varken gelip oturmaya
o yüzden anlamak istemiyordur
annenizi haklı buldum ben.. ama bence siz karışmayın

Back
X