annemle başa çıkamıyoruz artık

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
merhaba arkadaşlar beni hatırlayanlar eski konularımı bilenler kk üyeleri ..annemle konuşmadığım zaman daha huzurlu oluyorum inanın.ne zaman telefonda konuşsam yüzünün soğuk soğuk konuşuyor laf sokmasa bile bana bu seferde kız kardeşim ya da erkek kardeşim ile ilgili bir şeyler soruyor ..annem benim de kardeşlerimin de eşimizin ailesi tarafına gitmesine bozuluyor sürekli bizi takip ediyor acaba nerdeler ne yapıyorlar kaynanasına mı gitmişler görümcesine mi gitmişler ya da erkek kardeşim için baldızına mı gitmiş kaynanasına mı gitmiş karşı taraf için para harcamamızı gidip gelmemizi istemiyor ya da bize mi öyle geliyor anlayamadık .Zaten benim eşimi ve halalarını görümcemi sevmezler erkek kardeşimin baldızını sevmezler kız kardeşimin kaynanasını sevmezler ve bizim de görüşmemizi istemiyorlar.Kendilerine göre haklılar belki ama ne zamana kadar devam edecek artık annemle babamın hayatımıza karışmalarından bıktık üçümüz de .Bir şekilde huzurumuzu bozuyorlar tamam iyiliğimizi istiyorlar ama ..güzellikle yapmıyorlar bunu arkamızda durmaya çalışıyorlar ama bizi üzerek yapıyorlar bunu.. sizin anne ve babalarınız da eşinizi ve eşlerinizin ailesini sevmese bile nasıl yaklaşıyorlar size bu kadar müdahele ediyorlar mı ? acaba biz mi hatalıyız bazı şeyleri göremiyor muyuz da böle yapıyorlar anlam veremiyorum.sizlerin yorumları benim için önemli lütfen yardımcı olun kendimi suçluyorum nerde hata yapıyorum diye ..

arkadaşlar neden 197 görüntüleme olduğu halde 1 tane bile cevap yazan yok anlayamadım..ya herkes çok gereksiz gördü cevap vermedi ya da çok şaşırdınız ya da benden bıktınız mı yoksa arkadaşlar lütfen iyi ya da kötü biri cevap yazsın

Annem bu konularda yorum yaptigi zaman susturuyorum onu. Siz de musaade etmeyin bence. Hakli degiller

Son düzenleme:

Geçen konunda aynı sorundan sözetmişsin.
Ben dahil 9 kişi yorum yazmış ama sen konuya devam etmemişsin.

Herneyse...Eski konuna yazdığım yoruma ilaveten,kardeşlerinle ağızbirliği yapın derim.
Annene hak vermeyin.Birinizden yakınırsa,diğeriniz izin vermesin,arka çıksın.
Tabii gelecekler,tabii gidecekler diyerek,her seferinde durumun normalliğini vurgulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…