- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
meraba arkadaşlar dünden beri canım o kadar sıkkın ki anlatamam..en sonunda burda yine sizlerle paylaşarak belki hafifleyeceğimi düşündüm.. benim annem çalışıyo ve dün izinliydi..ben nişanlıyım 1.5 ay sonra düğünüm var ve başka bi şehire gelin gideceğim kısmetse.. arada içimde soru işaretleri yaşıyorum nişanlımla ilgili deil bunlar tabi ki oraya uyum sağlayabilecek miyim ? ailesiyle ilişkilerim nasıl olacak ? neler yapabilirim? gibisinden sonuçta benim için yeni bi hayat başlayacak ve ailem yanımda olmayacak .. onlarıda çok özlicem ama bunları düşünmüomuşum gibi davranıorum kimseye anlatmıorum bu solediklerimi .. beni şu aralar bu yüzden bu konuda gamsız görenler bile var.. ama sırf ailem üzülmesin onlarında soru işaretleri oluşmasın die bu şekilde davranıorum..neyse konuya geleyim.. dün annem işyerinden izinliydi ve biz sabah dışarı çıktık annemle geldikten sonra temizlik yaptık günlük temizlik.. zaten normalde annem bana demeden yaparım dağınık evi hiç sevmem çünkü .. bide annem uzun zamandır çalıştığı için ortaokuldan beri ev işleri ve yemeğe ben bakarım.. dün temizlik yapınca zaten yerleri süpürdüğüm için evi ole bi üstünkörü sileyim dedim knedi kendime çünkü zaten önümüzdeki hafta bütün evi temizlemem gerek çeyizim çıkacağı için..tam ben siliodum annem dediki ole mi silceksiin yeri evet dedim bole silme dedi ya şimdilik fln dedim sonrada dedi yapcaksan bole iş yapma istemiorum zorla aldı elimden bezi .. ve bana ileride görürürm seni oraya gidincede bole yap kayınvaliden artık sana napar dedi ( ki kayınvalidemle evlerimiz uzak ) ben bozuldum annem yine solenmeye başladı Allah canını alsın senin falan demeye başladı .. bu sözler beni çok kırdı bu ilk soleyişi de deil bunu 2. oldu .. ondan öncede başka bi mevzu için bana dediki bunu kayınvalidene yap seni kapının önüne koyar dedi sende zaten bunu istiosun galiba deyince sustu bişey demedi.. aradan zaman geçti ve ben akşama kadar konuşmadım akşam artık ağlama krizim tuttu .. çok kötü ağladım yanıma geldi ben başka yere gittim.. o dedi ben senin kötülüğünü istemiorum o yüzden mi bu şekilde konuşuosun dedim anlatış tarzı bu olmamalıydı..sonra bana dedi sen kimlerle beraber yaşayacağını bilmiosun dedim peki sen bilio musun hayır bilmiorum dedi ( bu arada nişanlımla biz sevgiliydik aileler tanışmıolardı 1 yıl önce sözüm oldu ve o zamandan beri tanışıolar ama annemde bilio ki şimdiye kadar ne benim onlara ne de onların bana saygısızlığı fln olmadı hiç sorun yaşamadık kayınvalidem annemi bana hiç yapmadığı şeyleri bile yaptı yani ) biliosan sole dedim bu insanlar bana napcaklar ileride hani kötülerse sonuçta büyükler bizden daha tecrübelidir tanımış olabilirler bitsin dedim ileride sorun yaşıcaksam hayır dedi.. o zaman bu davranışları niye .. annemin derdi hep temizlik olmuştur şimdiye kadar bense keşke dün oturup biraz sohbet etsek biraz dertleşsek die düşündüm hep bu olaydan önce .. anlamıorum artık dün akşam bu konu konuşulduğunda yine bana aynı şeyi soleyip durdu bole yaparsan kayınvaliden napar seni sürekli bu lafı kullanıo ve ben zaten bazı sorular yaşıorum içimde bide kendi bunu soleyince moralim bozuluo hiç mutlu olmayacakmışım gibi gelio ..
kusura bakmayın uzun oldu galiba ama çok kötüyüm hala ..çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?