Arkadaşlar benim sorunum annemle olan iletişimim. 24 yaşındayım ama annem asla kabul etmiyor beni çocuk olarak görüyor. Hiçbir kararıma saygı duymuyor hatta dediğimde çıldırıp evdeki eşyaları kırıyor. Sertifika için kursa gidiyorum ona bile ikna edene kadar öldüm. 3 yıllık sevgilim var senede 2 kere görüşmeme izin vermiyor. Sadece fotoğraf da gördüğü sevgilimi itici bu deyip evlenmeme karşı çıkıyor. Sürekli depresif, aldığı kiloları bile benim yüzümden aldığını söylüyor. Babası okutmamış geçen onu açıköğretime kaydetmek istedim en azından kafası dağılır annemin diye başlarda kabul etti fakat sonra çıldırdı yine ben oraya gidemem diye. Evden dışarı çıkmıyor otobüse binince herkese saydırıyor sorun çıkarıyor. Hiçbir uğraşı yok tüm uğraşı benim. Gezdirmiyorsun beni diye ağlıyor gezelim diyorum ben gelmem diyip bağırıyor. Zorla psikiyatriste götürdüm. Bipolar, antisosyal, narsistik kişilik bozukluğu teşhisi koyuldu. Fakat bu sefer de doktoru beğenmedi doktora saydırdı ilaçlarını içmiyor. Ben anneme nasıl yaklaşmalıyım artık çok yoruldum bıktım. İçimi dökmek istedim sizlere belki benim durumumu yaşayan vardır diye.