Kızlar merhaba konu annemle alakalı hayır kayınvalide değil annem ile. Herkes kayınvalidesi ile sorun yaşar ben annem ile yaşıyorum. Öncelikle ben de annesini çok seven hiç bir zaman saygısızlık göstermeyen biriyim ama bu konu artık beni çok üzüyor ve öfkelendiriyor. Evleneli daha 1 yıl olmadı ama evlendiğim ilk günden beri annemle sürekli sorun yaşıyoruz. Annem eşimi çok seviyor ve kendisinin de rızası vardı onu da belirteyim. Ama evlendikten sonra anneme bişeyler oldu hatta nişanlıyken başladı sürekli herşeyimi eleştirdi her yaptığım yanlış oldu bir sürü sorun tartışma yaşadık. Annem de inatçıdır ben de. Çok benzerim anneme zaten. Bu yüzdendi zaten sorunların çoğu. Çeyiz hazırlarken bir şeyi beğenmediğimi söylesem hemen yüzü düşerdi o yüzden beğenmediğim çok şey almak zorunda kaldım. Evlendikten sonra düzelir dedim daha kötü oldu daha ilk günden bu dolaba bu konur mu ,burası kirli, neden bunu buraya yerleştirdin ile başladı dayanamadım o gün tartıştık çok fazla ağladım. Devam etti ama herşeyimi eleştirmeye. Evime geldiği hergün mutsuz gidiyor. Her seferinde temizlik yapılırken gelir yardıma her seferinde de tartışırız. Ben yorulma yeter yapma derim yanlış anlar ben ayrıntılı yapıyorum diye yapma diyorsun dedi. Banyoyu yıkayacaktı ben dedim ki anne ben duş alıcam çıktıktan sonra yıkarım dedim sinirlendi herşeyi bırakıp kapıyı kapattı güle güle dedi gitti. Halbuki gerçekten kötü niyetim yoktu. Artık diken üstünde gibiyim anneme karşı çok rahat olmak isterken cümlelerimi seçerek kullanıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. En son dedi ki ben senin evini kendi evim gibi görüp yardım etmek istiyorum dedi ben de dedim ki görme o zaman anlaşamıyoruz baksana dedim. Küs değiliz çok seviyorum annemi ama bunlar beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum.