annemle büyük derdim var

mutsuzalaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
14
17
3
merhabalar arkadaslar,yaklasik 2 yildir biriyle birlikteyim mutlu bir iliskimiz var.iliskimden anneme hic bahsetmemistim cunku kendisinin beni anlamicagini biliyordum,biraz rahat sevgilin hakkinda dedikodu yapabilicegin annelerden degil despot biraz ama kendisi eski bi mektubu okumus anlamis bana sordu anlayisli bir sekilde gibi ayrildigimizi soyledim ama inanmiyor surekli her seyimi kurcaliyor igneleyici laf yemekten biktim halbuki cocuk hakkinda hicbir sey bilmiyor serseri olur salagin teki olur hak verirsin belki gayet ailesi kendisi duzgun iyi bir universitede okuyor benim icin karakterinin guzel olmasi onemli ama hadi tipine takti desem yakisiklida yani bir annenin istememesine sebep hicbir seyi yok universite ikinci siniftayiz ikimizde sizce ne yapmaliyim basina boyle bir durum gelen var mi

Çocuk hakkında hiçbir şey bilmiyorsa tipini nerden biliyor.Babalar neyse de anneler istemiyorsa mutlaka vardır geçerli bir sebebi

Çocuk hakkında hiçbir şey bilmiyorsa tipini nerden biliyor.Babalar neyse de anneler istemiyorsa mutlaka vardır geçerli bir sebebi
fotografini gormustu,karakteri vs. fotograf ve ismi disinda hicbir sey bilmiyor.gecerli bir sebebi yok sadece bu tur seylerden hoslanmiyor kendisi asik olarak evlenmemis.sebep bu tur seylerden hoslanmamasi birini sevmek onun icin sadece evlenicegin takdirde mumkun olabilecek bir sey.universitedeyim evlenemeyecegim icinde 3 4 sene biriyle sevgili olmami istemiyor.zaten bende oyle hemen okulu bitireyimde evleneyim evlilik meraklisi bi kiz degilim

Açık açık konuş
Anne karakteri şöyle tipi böyleyken sen neyine taktın
Benim görmediğim birşey varsa söyle bileyim ama tanımadan böyle davranınca sen hayır desen de bana hala olumlu geliyor de
Ağzına terlik yapıştırmaz sanırım :KK53:

Açık açık konuş
Anne karakteri şöyle tipi böyleyken sen neyine taktın
Benim görmediğim birşey varsa söyle bileyim ama tanımadan böyle davranınca sen hayır desen de bana hala olumlu geliyor de
Ağzına terlik yapıştırmaz sanırım :KK53:
ben ona ayrildigimizi soyledim ama inanmiyor,iste sebebi su mezun olmama 3 4 sene oldugu icin bu surede bir erkekle gorusmemi istemiyor sevgili olaylarina bakis acisi sadece evlilik,isin ucunda yakin bir zamanda evlilik varsa mumkun ona gore

Okulunu yarıda bırakmandan korkuyordur ve de anne evhamlığı ortam kötü, tanımadığı için başına kötü birşey gelmesinden korkuyordur

ben ona ayrildigimizi soyledim ama inanmiyor,iste sebebi su mezun olmama 3 4 sene oldugu icin bu surede bir erkekle gorusmemi istemiyor sevgili olaylarina bakis acisi sadece evlilik,isin ucunda yakin bir zamanda evlilik varsa mumkun ona gore
O zaman çocukla ilgisi yok
Erken diyor sadece

doğru bende bu sözlerinize katılıyorum. anneler gerçekten de her daim hissediyorlar doğruları.
bir fotoğraftan bile olsa. bu onlara verilmiş bir erdem bence kızlarına karşı.
ve tabi ki hayat tecrübesi.
küçük yaşlarda hepimiz en doğrusunu biz biliriz havasında oluyoruz.
halbuki hiç bir şey bildiğimiz yok.
ama annen ile tanıştıra bilirsin sevgilini.
benim annem de ilk sevgilimi tanışdırdığımda ağlamıştı bana yakıştıramayıp.
ben yıllarca savaştım.
şimdi geriye dönüp bakıyorum da, ben onunla olamazdım ki.
göremiyordum annem görmüştü.

Back
X