- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şartlarınızı bilmiyoruz tabi örneğin, hani şu herkesin ağzında olan mahalle arası pastane açmak var bir de yeri, tasarımı belli konsept bir mekan açmak var.
ama ne olursa olsun bir kere annenize bu kadar laf düşmez. bütçe, hayat sizin. size belki fikrini söyler ama hem DAMAT deyip adamı dışlayacaksın hem de bu kadar işine karışacaksın, eşiniz iyi bir şey dememiş.
ikincisi şu annelerin kafasındaki kızımın parası, oğlumun parası düşüncesi çok fena bir düşünce. siz memursunuz ve o maaş evinize giren para, ortak hayatınıza dair bir para. bugün sizin maaşınız olur yarın eşiniz yağacağı işte köşe olur, sizden kat be kat fazla para sokar eve o zaman da kv niz mi diyecek bu oğlumun parasını yiyor diye. bunun için evlenir insanlar zaten, ortak bir hayat, ortak bir bütçe için. haklısınız, eşinize mantıklı bir karar vermesi konusunda destek olun. annenize sıra gelmez bu konuda.
İşte para girince devreye böyle oluyo malesef bence bi iş yaparken danışmayın bizde aynı hataya düştük kaç sefer yok o iş olmazmış tutmazmış batarmış beceremezmişiz bizim işimiz değilmi bla bla bla herkezin bi sözü oluyo mutlaka soruyosun yahemen söz sahibi oluyolar neyse annen için sıkma canını düzelir aranız kendini izah etmek içinde boşa yorma sitresten başka bişeye yaramaz bazı şnsanları olduğu gibi kabul etmek şart hayırlı olur inşallahMerhaba arkadaşlar..
Herkes kaynana derdindeyse benim anne derdim var
Dun annemgile oturmaya gittik.
Fakat herşey yolundayken..
Esim is yeri açma konusu acti. Devreye annem girdi
Yok is batarmis yok felan olurmuş yok bilmem ne.. Esim sadece fikir danismak istemişti oysa..
Ben ise memurum.. Annem benim icin endişeleniyor kizimin parasiyla harciycaklar diye düşünüyor.. Halada diyor yani...
Esim parasini yiyecek adam değil..
Benden para istemez hic kendine de harcamaz evin ihtiyaçları harcariz sadece.. Eşime çok güveniyorum.
Calistigi yerden çok sikildi kendi işinin patronu olmak istiyor. Annem eşimin hevesini kacirdi umudunu yok etti.. Kizimi da ailenizede bizede zarar verme vs etti esim böle biri değil bir sene oldu hala tanimadi esimi annem.. Bide damat deyip durdu oda kaynana der gücüne gitmez mi??
Off ben annemle nasil basedecem yaa anlatıyorum anlamiyoor..
Bu sabah fena fircaladimm kaç defa soluycem bunu yeter dedim bide bana bize gelme dedi bende oldu anacim gelmiycem deyip suratina kapattim çok sinirliyim parasal konulardan gerçekten biktim artikk biktiiimmm ne yapmaliyimm( morelim çok bozukkk
![]()
Limoncudan beklenen cevapvalla annen cok haklı cnm simdi böyle borc harc olsa sen ödicen sen üzülcen annende sana üzülüyo cok haklı bosa esini savunma yanii
Boşa mi? Ne diyorsun limoncu?valla annen cok haklı cnm simdi böyle borc harc olsa sen ödicen sen üzülcen annende sana üzülüyo cok haklı bosa esini savunma yanii
Merhaba arkadaşlar..
Yok is batarmis yok felan olurmuş yok bilmem ne.. Esim sadece fikir danismak istemişti oysa..
Ben ise memurum.. Annem benim icin endişeleniyor kizimin parasiyla harciycaklar diye düşünüyor.. Halada diyor yani...
Benden para istemez hic kendine de harcamaz evin ihtiyaçları harcariz sadece.. Eşime çok güveniyorum.
Calistigi yerden çok sikildi kendi işinin patronu olmak istiyor. Annem eşimin hevesini kacirdi umudunu yok etti.. Kizimi da ailenizede bizede zarar verme vs etti esim böle biri değil bir sene oldu hala tanimadi esimi annem.. Bide damat deyip durdu oda kaynana der gücüne gitmez mi??
Bu sabah fena fircaladimm kaç defa soluycem bunu yeter dedim bide bana bize gelme dedi bende oldu anacim gelmiycem deyip suratina kapattim çok sinirliyim parasal konulardan gerçekten biktim artikk biktiiimmm ne yapmaliyimm( morelim çok bozukkk
![]()
Ben annemi çok iyi biliyorum huyunu da. Düşünmeden konuşur hep. Karsidakini gucencek mi hic alinmaz pat diye kirar. Bunu anneme söyledim söylediklerini dikkat et düşün öyle konuş dedim kaç defa komşu kaybettik biz annem yüzünden.. Haksizliga tahammül hic etmez ama Ben babama cekmisim birazcik annemden aldim haksizliga tahammül edemem mesela...:) esim is açacak konusu acmadim acsam mi düşündüm ters cevap vereceği biliyordum. Bileziklerii arabayi satip bankadan hic kredi çekmeden isi yapmak istiyor bende bilezikleri satarim da annem niye sattin o senindir diyecek... Bi suru laf alicam. Çok dusundum bakalim nolucak bilmiyorumEşiniz kibarlık yapıp konuyu açıp danışmak istemiş. Ancak anneniz haklı bile olsa (ki o da belli değil tam olarak), kesinlikle tavrını çok yanlış buldum. Damat diye hitap etmek de pek hoş olmamış ayrıca, haklısınız. Annenize net ve sert bir tavır koymalısınız. Artık sizin öncelikli olarak annenizi değil, kendi ailenizi düşünmeniz gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar..
![]()
Herkes isi yapiyor ünv mezunu olmakla değil hatta ilkokul mezunlar bile is aciyor büyüyor koskoca fabrika sahibi oluyor. Allaha sukremedi mi batar iseBenim patronum ODTÜ iktisat mezunu.Hiç iktisat ile uğraşmamış yani asıl mesleğini yapmamış.
Elektronik üretim yapıyoruz mesela.Birkeç kez batmanın eşiğine de geldik hatta.Ama misal geçen senelerde yaptığımız 3 aylık iş ile hem ev hemde arsa aldı.Bazen işer çok durgun bazense aşırı yoğun olabiliyor.
Üniversiteden arkadaşları geldiğinde neden bu işiyapıyorsun garantin yok dediklerinde dediği tek şey;ÖZGÜRLÜĞÜN bir bedeli vardır.
Demem o ki herkes kısmetini yer.
Babam da 30 yıllık ticaret adamı.Bir çok kez battı da.Ama Mevlam çalışıp didindiklerini görüyor ve gayreti boşa çıkarmıyor.
Eşinize destek olun bence.Bu işte batmakta var çıkmakta.
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.Herkes isi yapiyor ünv mezunu olmakla değil hatta ilkokul mezunlar bile is aciyor büyüyor koskoca fabrika sahibi oluyor. Allaha sukremedi mi batar ise
Her yaptigina allaha sukretmesi lazim
Yürü ya kulum derse yuruycez bu ise. Rabbim izin verirse olucak inşallah.
Ben çok düşündüm o kadarda hem de fazlasini.. Anneler her zaman hakli olur ama sivridille kirmasaydi esimi güzelce konusabilirdi. Kendi ogluymus gibi davranabilirdi damat dedi kaba konuştu. Eşimin gücüne gitti tabi. Bende kizdim anneme tabiAnneniz sizi koruma iç güdüsüyle yaklaşmış olaya ANNE YÜREĞİ İŞTE....
Eşiniz ve siz çok iyi düşünmelisiniz,allah korusun terside olabilir,
Eşiniz keşke danışmasaymış annenize ama oldu bir kere yapacak bir şey yok bu durumda,
Benim eşimde yıllarrr once çalıştığı güzelim işini bırakmıştı kendim yapacam diye maalesef çark ters döndü,
Aynen bende çok güveniyordum eşime hala güvenirim ama tutunamadı olmadı ve bir hevesle bende kırmak istemedim oda girmişti birkere destek oldum ,ama çok şükür atlattık kötü günleri
Annenize kızmayın hiçbir anne yavrusunun üzülmesini istemez çünkü,
Sadece anneciğim benlik bir durum yok ortada allah korusun olmazsa bile tekrar iş bulur sen endişe etme ,alttan al işte,
Eşiniz ve sizin hakkınızda hayırlısı olsun umarım düşündüğünüz gibi olur,
Ben annemi çok iyi biliyorum huyunu da. Düşünmeden konuşur hep. Karsidakini gucencek mi hic alinmaz pat diye kirar. Bunu anneme söyledim söylediklerini dikkat et düşün öyle konuş dedim kaç defa komşu kaybettik biz annem yüzünden.. Haksizliga tahammül hic etmez ama Ben babama cekmisim birazcik annemden aldim haksizliga tahammül edemem mesela...:) esim is açacak konusu acmadim acsam mi düşündüm ters cevap vereceği biliyordum. Bileziklerii arabayi satip bankadan hic kredi çekmeden isi yapmak istiyor bende bilezikleri satarim da annem niye sattin o senindir diyecek... Bi suru laf alicam. Çok dusundum bakalim nolucak bilmiyorum
Öyle değilmi benim esimde hic bi zaman aileme saygiszlik yapmadi hic biseyde demedi. Babam kendi oğlu gibi görüyor esimi rabbim muhabbetleri arttirsin inşallah:) aileden daha çok kocamin arkasında olmaliyim. Herşeyi anlatmam sir tutmasini bilirim. Gidip AA öyle olmuş demem. Sadece fikire ihtiyaci vardi hepsi o kadarAslında seni çok iyi anlıyorum, çünkü benim ailem de aşağı yukarı biraz böyle. Hatta o kadar ki, mümkün olduğunca ev yaşantımızla ilgili çok fazla bilgi vermemeye çalışırım onlara. Çünkü hemen yorum yapmaya başlarlar.
Bir de annem eşime evliliğimiz ilk yıllarında hep "oğlum" diye hitap ederken, şimdi yalnızca adıyla sesleniyor ve eşim de buna alınıyor haklı olarak. Üstelik 8 yıllık evliyiz, bir gün olsun eşim aileme en ufak bir saygısızlık etmemiştir, hep el üstünde tutmuştur.
Valla ben bu anneleri babaları bazen anlamakta güçlük çekiyorum.
Amin inşallah.İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.
Ben çok düşündüm o kadarda hem de fazlasini.. Anneler her zaman hakli olur ama sivridille kirmasaydi esimi güzelce konusabilirdi. Kendi ogluymus gibi davranabilirdi damat dedi kaba konuştu. Eşimin gücüne gitti tabi. Bende kizdim anneme tabi