Annemle Halam Arasında Kaldım...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyor:(Ben çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle:(

Konuyu okudum. Annemi de çok seviyorum halamı da. Nasıl ayırayım yazmışsınız?
Anne olsam ve evladım şu cümleyi kursa, yıkılırım ya..
Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?

Al benden de o kadar :super:
Haladır amenna seversin sayarsın da anne ile arasında kalmazsın diye düşünüyorum.
Halasını pek çok seven biri olarak yazıyorum.
Annemle bir tutabilir miyim,mümkün değil.

Neden hala sevılmez mi bence halası evlatlarına rağmen hala dert sahıbıni çok sevıyorsa çok samimi bir sevgiye sahip..annenin yeri herzamn bambaskadır ..kimse tutmaz onun yerini..
Konu sahıbi bence arada kalmayın anne cuma da senle gezmeye gidelim deyin annenıze ıkısınıde sevdıgınızı söyleyin devamlı..böyle gelmiş böyle gecer.halana ne olursa olsun senin yanında annenı eleştirme hakkı verme bu arada..
Bende bir halayım ama asla yıyenıme annesi gibi olamam yada annesınn verdiği emeği sevgiyi fedakarlığı veremem annesi kadarda sevemem sadece çok severim..
Tercih asla sunmam tabiki anne tek ve özeldir..

Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?
Halanız annenize laf edince siz ne diyorsunuz?
Siz böyle kötü oldukça ben çok üzülüyorum,diyorum.

Neden hala sevılmez mi bence halası evlatlarına rağmen hala dert sahıbıni çok sevıyorsa çok samimi bir sevgiye sahip..annenin yeri herzamn bambaskadır ..kimse tutmaz onun yerini..
Konu sahıbi bence arada kalmayın anne cuma da senle gezmeye gidelim deyin annenıze ıkısınıde sevdıgınızı söyleyin devamlı..böyle gelmiş böyle gecer.halan ne olursa olsun senin yanında annenı eleştirme hakkı verme bu arada..
Bende bir halayım ama asla yıyenıme annesi gibi olamam yada annesınn verdiği emeği sevgiyi fedakarlığı veremem annesi kadarda sevemem sadece çok severim..
Tercih asla sunmam tabiki anne tek ve özeldir..

Hala sevilmez yazdığımı hatırlamıyorum.

Ama biri kalkıp ehehe halamda iyi yaa annemde çok iyi arada kalıyorum
derse bu cevabı alır.
Vay efendim anan dururken nasıl halanı seversin mi yazdım da bana böyle cevap verdiniz anlamadım.

Siz böyle kötü oldukça ben çok üzülüyorum,diyorum.
Bu saatten sonra araları düzelmez. Anlattığınız kadarıyla halanız annenizin damarına sizin üzerinizden baya basmış. Her anne böyle bir durumda üzülür. Annenizi ezdirmeyin derim.

Back
X