- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
aynı dert bendede var.üniveriste biteli 1.5 yıl oluyor.ve ben istanbulda okuyabilecekken sadece evden uzak kalmak için ist dışında okudum.lise dönemimden beri annemle anlaşamıyoruz.gerçi daha öncesindede anlaştığımızı hatırlamıyorum.üniversiteden tatile geldiğim zmaanlar ilk gün harika beni özlemiş gayet sıcak davranıyo sonra birdn bire değişiyo.1 sene iş hayatım oldu.sabah 8 akşam 8 çalışıyodum.haftadad 1 gün iznim vardı.ve aşırı yoruluyodum.neden ben yardım etmiyomuşum evde kendisine neden evi otel gibi kullanıyomuşum.az önce yeni tartışmamızı yaptık.4.5 senelik bir ilişkim var ve en başından beri ailem biliyor.babamda dahil.ikimizde aynı okuldaydık.okul bitmesi için iş bulmak için zaman ihtiyacımız vardı.erkek arkadaşım henüz askerliğini yapmadı zaten kısa dönem gidecek.farklı şehirlerde oturuyoruz.ve ayda 1 zor görüşebiliyoruz.sadece 5 saat için bile izin almam zor oluyo.bişey anlatmaya çalışsam hep bir eleştiri halinde annem.bende o yüzdne bişey sölemiyorum.bizim hayalimiz kasım gibi söz mayıs nişan önümüzdeki yılın kasımı gibide düüğndü.ama annemin bu tavrı yüzünden daha erken evlenicez.ben aklıma koydum artık.hatta annem bile söledi.madem bu şekilde devam edicek iice çığrındna çıktın askerliğide beklemeden git dedi.bende öle yapıcam.bunları yazarken bile ellerim titriyo.annemin karakterini erkek arkadşımda biliyo ve o da çok üzülüyo