Merhaba 25 yasnda bir kızım.annem de 42 yasında hoş bi hatun.sadete geliyim.
Kızlar bu gece öyle bir şey yaşadımki,kimşne göre büyük kimine görede küçük birşeydir belki ama yıkıldım.hemen anlatıyım. Annem ve babam evde nete çok girerler. Babamın bellidir hep oyun oynat,fakat annem resim yazı video vs paylaşır oyunda oynar. Bu arada annem evde haftada 3 gün filan alkolde alır. Pc karşısında müzikler vs. Bu gece göz ucuyla dikkat ettim birisyle yazışıyo,siliyo. Odamdan ipad üzerinden onun face ine girdim birisyle baya yazışıyo. Kafada çakır. Adamın sözleri ilgisi hoşuna gidiyo belli. Ve adamda evli. Hemde adamn işyeride annemn çalıştığı yere bağlı bi yer.Muhtemelen arabara aynı işyerine geliodur. Ben hemen adama saydırdım.küfüler vs tehdt ettim bida yazarsan şöle böle die.... Sonra içeri gittim annem pc başnda babam koltukta zavallım habersiz oturuyo. "Anne dedim işten ayrılcagını babama söledinmi" güzel dille uyarmak istedim. Anlamadı vs. Odama gidip face tem yazdım."güzel dille uyardım anlamadın,oişi bırakıosun" dalga gecermiş gibi-olllduuuuuuu dedi.güzellikle uyardıgımı söledim.odasına gitti yattı sonrasında.. Sabah aklı başına iyice gelicek. 19 yasnda erkek kardesım var,onundüşünerek elim kolum bağlı
Ben napıcam yardım edin lütfen...