Annemle imtihanım

tatlım çok yüz vermişsin annene... biraz geir çek kendini böyle bir şey yok ya seni hizmetçi değil köle olarak görüyor resmen artık kendi hayatına dön lüften kulluk etme bir insana

İçinizde annenize karşı kin var ama vicdanınız da elvermiyor. Biraz ayrı durun gerçekten. Anne baba olmak böyle bişey değil. Sonra sizde şu şarj olayı gibi gereksiz tepkiler vermek zorunda kalırsınız. 2 haftada bir gidin dip köşe silin geri kalanı kendisi zaten yapar. Yani kusura bakmayinda bukadar laf yarıştırıp sinir bozma eğilimi olan kalp hastası biri bu huyu yüzünden zarar görmüyor ise yer sildi can sildi diye bişey olmaz. Bırakın biraz iş yapsın hem kafası dagılır sizde 2 haftada bir gider halledersinz kalanları.

Arada kadın tutuyor zaten, ben her zaman yapmıyorum çoğu zaman diyelim.

Haklısınız sanırım biraz uzak durmam gerekiyor. O zaman da üzülüyor rahatsızlanıyor. Benle arası iyiyse neşesi de yerine geliyor fakat canımı yakmaktan da geri durmuyor off...

tatlım çok yüz vermişsin annene... biraz geir çek kendini böyle bir şey yok ya seni hizmetçi değil köle olarak görüyor resmen artık kendi hayatına dön lüften kulluk etme bir insana

Canım annem olduğu için böyleyim. Anormal derecede affediciyim ona karşı, bunun önüne geçemiyorum. Fakat artık sinirlerim kaldırmamaya başladı.

Arada kadın tutuyor zaten, ben her zaman yapmıyorum çoğu zaman diyelim.

Haklısınız sanırım biraz uzak durmam gerekiyor. O zaman da üzülüyor rahatsızlanıyor. Benle arası iyiyse neşesi de yerine geliyor fakat canımı yakmaktan da geri durmuyor off...
Sizi uzduğu zaman cevap vermeyin usulca ben artık gideyim gec oldu şu işim bu işim var diye çıkın. Aramayın kendisi arasın sizi. Sana kırgın olduğum için gelmiyorum demeyin de işiniz var gibi arayı açın biraz. Ozletin kendinizi. Tabi bunu söylemek bile acı anne arkasını dönünce ozlemeli evladını. Üzgünüm ama anneniz sizi stres topu olarak kullanıyor elinin altında olmanızı istiyor bu yüzden

Sizi uzduğu zaman cevap vermeyin usulca ben artık gideyim gec oldu şu işim bu işim var diye çıkın. Aramayın kendisi arasın sizi. Sana kırgın olduğum için gelmiyorum demeyin de işiniz var gibi arayı açın biraz. Ozletin kendinizi. Tabi bunu söylemek bile acı anne arkasını dönünce ozlemeli evladını. Üzgünüm ama anneniz sizi stres topu olarak kullanıyor elinin altında olmanızı istiyor bu yüzden

Bu şekilde davranabilsem keşke.. Deneyeceğim. Beni özlese dahi aramaz, kızkardeşime aratır. Öyle de inat. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Canım annem olduğu için böyleyim. Anormal derecede affediciyim ona karşı, bunun önüne geçemiyorum. Fakat artık sinirlerim kaldırmamaya başladı.
seni çok iyi anlıyorum benzeri bende de var.... anandır eyv. ama allah değil... yaptıkların bazen şirke girebilir dikkat et

Uzak duramıyorum.. Kız kardeşimle baş edemiyor, şeker ve kalp hastası.. Benden başka destek olacak kimsesi yok.. Ben hep onun yanında olacağım. Bunu değiştirebileceğimi sanmıyorum çünkü vicdanıma çok ağır geliyor.. Tek istediğim böyle abuk subuk konuştuğunda sinirlerime nasıl hakim olabilirim?

anneniz kendine bakıcı bulmuş.. yurt dışına da sizi oyüzden götürmek istiyor anlaşılan sizi sevdiğinden umursadığından değil.. hizmetçi lazım..

seni çok iyi anlıyorum benzeri bende de var.... anandır eyv. ama allah değil... yaptıkların bazen şirke girebilir dikkat et

Yok canım ne şirki Allah korusun.. Ne gibi şeyler şirke girebilir mesela merak ettim?

anneniz kendine bakıcı bulmuş.. yurt dışına da sizi oyüzden götürmek istiyor anlaşılan sizi sevdiğinden umursadığından değil.. hizmetçi lazım..

Bana da öyle gibi geliyor..

Daha az gidin sizinde kırılabileceğinizi idrak etsin. Eksiklik bu bence sizin aranızda anneniz pink ben ne yaparsam yapayım bana kırılmaz küsmez diye düşünüyor. Sizde zaten bunun aksini yapmamıssınız. Sözsel olarak kırgınlığınızı anşatmayın ama daha az konusarak, daha az arayarak, daha az görüşerek bunu ona hissettirin.

şimdi örneğin allah seni bir noktada sınıyor diyelim istediğin bir şey yıllardır olmuyor ve sen isayan ediyorsun, ama annene isyan etmeden ona istediği yolsa hizmete devam... peki ya taptığına devam mı? kendi adıma konuşayım bende öyle düzenli namaz niyaz hak getire, sağlam sınavlarda ya sen ne sityorn benden deyiveririrm rabbime (yüz göz oluveririrm) halbukli o yolda benim sebat etmem gerekir aslında ama ben etmem... ama hocama ya da anneme hizmet konusunda inat edince bir yerde suratıma da tükürseler hizmete devam olunca benim açımdan bu bir şirk... ben allaha bu kadar zorumluluk sahibi yaklaşmıyorum ki bazı bazı ... yani aslında hayatında neyi ilahlaştırırsan sınavın oradan oluyor bilmiyorum karışık işler rabbim seni korusun güzel gönülcüğüne güzellikler versin

Back
X