Annemle kavga ettik

Ablacım sakin ol ya okumak istiyorum ama yazdıkların tam anlaşılmıyor☺
Benm basımdada varda bıtane kardesım unıye gecınce ozgurluk pesıne dusmeye baslamıs aılece bızı sinir ediyor konuda sen karısamazsın vs olunca fıttırdım

Annen seni korumak istediği için öyle demiş olabilir ikincisi ise öğrenci çalışmasına gerek yok derslerine olumsuz etki edebilir diye düşünmüştür.Bende çalışmayı düşündüğümü söylediğimde sağolsun sanki küfretmişim gibi tepki vermişti.

Benim mahalleden arkadaşımın başına filmlerde gördüğünüz yok artık dedikleri olay geldi. Kızın hayatı maf oldu.
Ailenizi dinleyin.

Tam tersi ögrenciler sana gelsin mantıklısı bu canım anneninde gönlünü al orta yolda bulusun

Anne degilim ama ben bile o korkuyu hissedebiliyorum gercekten hakli
Sizde kendinizce haklisiniz
Her seyden once guvenliginizi dusunun annenize de o kadar sert cikmayin sizi sevdigi icin korumaya calisiyor

Çok üzüldüm ne oldu
Arkadaşımız kursa giderken bı çocukla tanışıyor.
Arkadaşımızı takip etmiş, tanışmışlar.
Son model araba, yakışıklı, zengin "tam aranan kan" gurubundan.
Neyse arkadaşımız seninle yapamıcam demiş. Nolur gel son bı kez görüşelim demiş.
Arabada su varmış kapalı tek kullanımlık bardak sulardan.
Kız suyu içmiş, içiş o içiş.
Kızın artık başına ne geldi o baygınlıkla kaç kişi orasını bilen yok.
Kızı bı eve götürüyor. Götürdüğü evde kadın ticareti yapılıyor.
Kızın anne tarafı maddi olarak çok çok güçlü.
Kız bulundu.
Getirildi.
Adamla namus nikahı yapıldı. 15 gün sonra boşandılar.
Sonrası kız yoldan çıktı.
Hatta bı çocuk çok sevdi kızı kabul etti evlendi. Ondan boşandı.
Sonra görüldüğü yerler, görülme şekli hoş değil...
Geçen aklıma geldi.
Mankenlik yapmış bı ara cicis kardeslerde var defile de.
Bı filmde oynamış ama film hiç gösterime girmemiş.
Mankenlikle ilgili bı kaç konuşması var yerel gazetelerde.
Eğer ailesi maddi olarak güçlü olmasaydı. Bu kızı hayatta kimse kurtaramazdı. Genelevde calistirirlardi.
Kızı büyük paralar karşılığı getirdiler ve nikahida büyük paralar karşılığı kıydılar.
Mahallece bu olaya şahit olduktan sonra hiç bir şeye olmaz denemez.

Siz gitmeseniz alacak olan kişi sizin eve gelse nasıl olur? Bu şekilde de oluyor sonuçta. Biraz ağır olmuş. Ortam çok kötü anneniz haklı. bence gönlünü alın annenizin. Kendi evinizde verin ya da bir kafede falan verin. İlla vermek zorundaysanız.

Sen karışamazsın diye bi cümle asla kuramazsın annene
Karışacak olan ilk kişi anne ve babadır
Anne olunca anlarsın

namus nikahı yapacaklarına emniyete şikayet etseymiş o güçlü aile kız tecavüzcüsüyle evlenip psikolojisini bozmazdı belki de

aile de adamdan betermiş. olmaz olsun böyle güçlü aile en azından acısını yaşar toparlanır bi kadın bu nedir yani yabancılar tecavüz etsin aile de ceza gibi evlendirsin zorla.

Annen tabi delirir. Benim kuzenim ünide okuyor valla onun kalacağı evi bile gidip bulup seçtik. Kimse kusura bakmasın anası babası başında olamadı diye haydi yavrum özgürsün diyemem. Başına bir iş gelse dibimdeyken ben ilgilenmedim diye kendimi bitiririm.
Ders vermelerde de hem insanlar çocuğunu başkasının evine bırakmak istemiyor, hem de kadınlar başkasının evine gitmek istemiyor. En iyisi sesli çalışma imkanı olan kütüphaneler. Kameralar var, her iki taraf içinde güvenli, hem de dikkat dağıtacak uyaran çok az.

Maalesef öyle yazdığınız gibi değil hayatta herşey.
Herkesin hayata bakışı farklı "size göre onlar olmaz olsun, onlara göre de siz olmaz olsun."
Ailesi de son derece haklı ayrıca biz olaylara birebir şahit olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…