• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle konuşamıyorum artık:(((

annenin de senin iyiliğini düşündüğünü unutmamamlısın simdi belki bunları sorun yapmıosun ama ilerde ne olacagı belli olmaz zor bi durum

sevgi ve saygı bittiğinden dolayı ayrılmışlar geçimsizlik evlilik düzelir die cocuklarda yapmıslar ama birbirlerinden soğumuslar ve kopmuslar

Cok zor bir durum. Allah kolaylik versin. Umarim sonunda pisman olmayacagin bir secim yaparsin.

Esler arasindaki problemlerde, anlatan evliya dahi olsa, diger tarafi dinlemeden karar verilmez derler. Bence iyice arastir ayrilma sebeplerini. Iki cocuk "belki duzelir" mantigiyla yapilmaz. Buna cahillik denir. Henuz yasin cok genc, bence evlilik fikrini simdilik aklindan cikar. Niye bu kadar acele ediyorsun anlamadim. Yine soyluyorum, henuz cok gencsin. Mantiginin da teraziye koyabildigin ana kadar, bekle derim. Su an ask herseyin onunde, birbirinizi biraz daha taniyin, kendine zaman tani. Ailemi bunun icin mi o kadar uzmusum, dememek icin, biraz daha zaman ver, kendine ve hayatina..

tatlım bende aynen annemlere bir şey sölemiycem bir süre, ama ailem istemiyo diye ayrılmam sevgilimden sonuçta bu hayat benim hayatım ve hayatımı onunla geçirmek istiyorum.. Zaten mantık olarak düşünebilseydm, baştan zengin, çok iyi kariyer sahibi vs birinin peşinden koşardm ama ben sevgilimin maddi durumunu hiç bir zaman sormadım bile.. sanırm sende benim gibi hisleri ağır basan bir insansın ve bu bence çok güzel bişey :kedi:

yinede iyi bir şekilde düşün canım ne istediğini, her şeyi iyice tart.. çünkü pişman olmak istemiyorum demişsin...gönlümüzün istediği herşeyde mutlaka mantıkda olmalı canım, ki gönül kırgınlıklarımızda bu sefer o mantık devreye girsin ve her şeyi ayakta tutsun.. yerimseniben

dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. Gelişmeleri takip edicem canım , ailende bi yumuşama olursa bunu nasıl yaptıını bana sölemeyii unutmaaa kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

canım çok ilginç birşey oldu geçen gün annemle yemek yerken konusmaya başladık, babam evde yoktu. neyse buaralarda herkes bana koca aramaya basladı kuzenimde aynı sekilde arayıp bi öğretmenden bahsetti bende istemiorum dedim. anneme de bundan bahsediordum ki sen izzeti mi (erkek arkadasımın ismi) istiorsun die sordu , ben de istiyordum ama sen istemediğin için ayrıldım artık istemiorum dedim ben evlenmicem dedim, sen bu kafayla gidersen 30undan sonra 40 45 yaslarında adamlar istemeye gelir dedi bende tamam işte genelde dul olurlar onlar ozaman izzette ister onla evlenirim dedim:))9
neyse dün annem izzetin calıstıgı eczaneye gidip ondan ilaç almıs ama bana hiçbişey sölemio gittim yada herhangi baska birsey... sessizlik hakim yani anlamadım ne yapmaya calısıo...

Arkadaslar yorumlarınız ve dÜŞÜncelerınız ıÇn hepınıze cok cok tesekkÜr ederım ınsanın tanımadıgı kıŞıŞerden ıyı dılekler alması cok gÜzel:)) ÖpÜorum sızlerı

çocuklar annelerinde kalıyorlar haftasonu bize gelirler bu benim için sorun olmaz ilk eşinden saygı sevgi tükendigi için ayrılmışlar.. ben annemide üzmek istemiyorum annem ikna olsa babamıda ikna eder diye düşünüyorum çünkü bizimkiler çevre ne dere cok bakarlar:((((

erkek arkadasım annemle tanısmak istiyor zaten ama tanıstırmak için annemi ikna etmek de sorun:(((

sevgi ve saygı bittiğinden dolayı ayrılmışlar geçimsizlik evlilik düzelir die cocuklarda yapmıslar ama birbirlerinden soğumuslar ve kopmuslar

bu sevgi saygı tükendiği için ayrıldık geyiğinide hiç anlamamboshayallersmile
hayatım annen neresinden tutsa elinde kalmıştır.
hangi birini saysın.
daha önce evlenmiş ayrılmış.üstelik 2 çocuğu var.buna karşılık doğru dürüst bir işi bile yok.
beyimiz evlenmek istiyor birde.
hangi ara o iki çocuğu yaptıda bide saygısı tükendi.
bu bile evlilikten ne anladığını gösterir bu adamın.
iki gönül bir olunca samanlığın seyran olma dönemi bitti arkadaşım.
belediye o samanlığı bile alıverir altınızdan eğer paranız veya itibarınız yoksa...:hulya:
şimdi sorun olmayan o çocuklar ilerde nasıl sorun olacak biliyormusun?hele bir seninde olsun.
ayrıca ben senin yerinde olsam birde eski karısıyla konuşurum.
bide o anlatsın bakalım eski eşini.
aklı başında hiç bir kadın iki çocuğuna rağmen durup dururken kocasından ayrılmaz.
bi sorup öğrenirdim ben senin yerinde olsam sevgilim eskiden nası bi kocaymış diye...:hulya:

arkadaşım 7 yıl biri ile çıktı ,bekardı çocuk ,ama birkaç konuda uyuşamadılar ve ayrıldılar ,üstelik ailesi de onaylıyordu ,daha sonra ailecek görüştükleri fakat abi dediği birisi ile aniden evlendiği haberini aldım ,evini aramıştım bilmiyordum ,annesi anlattı ve ben artık kızımla görüşmüyorum benim için bitti dedi bana ..evlendiği adam kendinden 6 yaş büyük 2 çocuğu olan biriydi bende tanıyorum ..çocuklar hafta sonu gelirlerdi ,arkadaşım çok severdi onları ,gezdirir parka götürürdü ,eğlenirlerdi birlikte ,çok alışmışlardı birbirlerine ,daha sonra ailesi de artık yapacak bişey yok diye onay vermek zorunda kaldı ,şu anda damatlarını çok seviyorlar ,zaten eskiden de tanışıyorlardı ,bir kızları oldu hatta daha sonra ..
yani arkadaşım herkes aynı olacak diye bir kural yok tabi ama sen arkadaşımın düştüğü yalnışa düşme ,önce aileni ikna et daha sonra evlen ,arkadaşım çok mutlu olmasına rağmen hala söyler keşke o dönem kırmasaydım kalplerini keşke onların rızasıyla olsaydı der ..
iyi düşün taşın sağlam bir karar ver ,elbette seviyorsan o da seni seviyorsa evlenin tabi ama ailenin fikri de çok çoookk önemli..

acikcasi ben aileme soylemeye cesaret edemez ve bu durumda biriyle ileriyi goremezdim.cocugu olmasa neyse ama bu durumu nereye kadar tasiyacaksin o cocuklar hep hayatinizda olacak ileride seninde cocugun olacak.cocuklar buyudukce sorunlarda buyuyecek.guzel bir meslegin var kesinlikle ileride bu sorun olacaktir.hep diyorlar ama inan ileride yasla ve hayatin getirdikleriyle birlikte cok bos gelecek ayrilamam,birakamam gibi seyle..ayni evde yasamak ve gecinmek zor,cok sevsende fedakar olsanda..karsindaki erkekte ne kadar iyi olursa olsun kadin cok yipraniyor.birde senin gibi iyi meslegi olan,seven,durumunu kabullenmis birini bulmus,mantigiyla da yaklasabilir olaya.cunku onun icin bunlar arti..sen ailenle kotu olacak evleneceksin sonra bakacaksin ne icin kotu olmusum diyeceksin belkide.yuzunde olmayacak derdini anlatmaya.
olumsuz yazmis olabilirim ama senin icin dezavantajlari olan bir iliski.senin enine boyuna cok ok iyi dusunmen lazim..her olayi ve durumu..hakkinda hayirlisi olsunn:1hug:anneni bir dinle derim..

canım çok ilginç birşey oldu geçen gün annemle yemek yerken konusmaya başladık, babam evde yoktu. neyse buaralarda herkes bana koca aramaya basladı kuzenimde aynı sekilde arayıp bi öğretmenden bahsetti bende istemiorum dedim. anneme de bundan bahsediordum ki sen izzeti mi (erkek arkadasımın ismi) istiorsun die sordu , ben de istiyordum ama sen istemediğin için ayrıldım artık istemiorum dedim ben evlenmicem dedim, sen bu kafayla gidersen 30undan sonra 40 45 yaslarında adamlar istemeye gelir dedi bende tamam işte genelde dul olurlar onlar ozaman izzette ister onla evlenirim dedim:))9
neyse dün annem izzetin calıstıgı eczaneye gidip ondan ilaç almıs ama bana hiçbişey sölemio gittim yada herhangi baska birsey... sessizlik hakim yani anlamadım ne yapmaya calısıo...

canım sonra noldu ?? ne güzel bak gelişmeler var sizde, bende bişeyler olsun istiyorum nolur yaa boshayallersmile

bence de bu işi bir süre ertelemeli ve incelemeye ama objektif olarak incelemeye almalısın...

evlilikte bir çok şeyi kadın üstlense de ; evin direği erkek olmalı... erkek güçlü ve güvenilir olmalı... maalesef erkek arkadaşınız bu açıdan oldukça gerilerde...

daha önce boşanmış sevgi ve saygı bitmiş çünkü... peki ne olmuş da bitmiş ; neler yaşamışlar da son noktaya gelmişler? belki de sizin yaşayacağınız muhtemel sorunlardan dolayı bitmiştir evlilikleri ve üstelik 2 çocuğa rağmen bitmiştir... bunu sorgulaman gerek...

evet o çocuklar daha çok küçük... sizden hoşlanmayacak kadar sizin konumunuzu anlamış olmaları çok zor... bu çocukların ergenlik dönemleri de olacak... o yüzden daha sonra yaşayacaklarınızı önceden gözden geçirmelisiniz...

tabii statü farkı... lise mezunu bir erkek ve üniversite mezunu bir kız... tam tersi olsa olabilirdi ama sizin durumunuzda bunun problem olmaması çok zor...

bir de yaş farkı var... sen daha hayatının başındasın o ise yaşamış ve hatta bazı şeyleri de yıpratmış...

bilemiyorum bu eksilerin biri olsaydı keşke... ama birini göz ardı etsen diğerinden kaynaklanacak sorunla karşılaşacaksın... hakkında hayırlısı olsun...

Back
X