- Konu Sahibi derya55_25
annenin de senin iyiliğini düşündüğünü unutmamamlısın simdi belki bunları sorun yapmıosun ama ilerde ne olacagı belli olmaz zor bi durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgi ve saygı bittiğinden dolayı ayrılmışlar geçimsizlik evlilik düzelir die cocuklarda yapmıslar ama birbirlerinden soğumuslar ve kopmuslar
tatlım bende aynen annemlere bir şey sölemiycem bir süre, ama ailem istemiyo diye ayrılmam sevgilimden sonuçta bu hayat benim hayatım ve hayatımı onunla geçirmek istiyorum.. Zaten mantık olarak düşünebilseydm, baştan zengin, çok iyi kariyer sahibi vs birinin peşinden koşardm ama ben sevgilimin maddi durumunu hiç bir zaman sormadım bile.. sanırm sende benim gibi hisleri ağır basan bir insansın ve bu bence çok güzel bişey :kedi:
yinede iyi bir şekilde düşün canım ne istediğini, her şeyi iyice tart.. çünkü pişman olmak istemiyorum demişsin...gönlümüzün istediği herşeyde mutlaka mantıkda olmalı canım, ki gönül kırgınlıklarımızda bu sefer o mantık devreye girsin ve her şeyi ayakta tutsun.. yerimseniben
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.. Gelişmeleri takip edicem canım , ailende bi yumuşama olursa bunu nasıl yaptıını bana sölemeyii unutmaaa kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
çocuklar annelerinde kalıyorlar haftasonu bize gelirler bu benim için sorun olmaz ilk eşinden saygı sevgi tükendigi için ayrılmışlar.. ben annemide üzmek istemiyorum annem ikna olsa babamıda ikna eder diye düşünüyorum çünkü bizimkiler çevre ne dere cok bakarlar(((
erkek arkadasım annemle tanısmak istiyor zaten ama tanıstırmak için annemi ikna etmek de sorun((
sevgi ve saygı bittiğinden dolayı ayrılmışlar geçimsizlik evlilik düzelir die cocuklarda yapmıslar ama birbirlerinden soğumuslar ve kopmuslar
canım çok ilginç birşey oldu geçen gün annemle yemek yerken konusmaya başladık, babam evde yoktu. neyse buaralarda herkes bana koca aramaya basladı kuzenimde aynı sekilde arayıp bi öğretmenden bahsetti bende istemiorum dedim. anneme de bundan bahsediordum ki sen izzeti mi (erkek arkadasımın ismi) istiorsun die sordu , ben de istiyordum ama sen istemediğin için ayrıldım artık istemiorum dedim ben evlenmicem dedim, sen bu kafayla gidersen 30undan sonra 40 45 yaslarında adamlar istemeye gelir dedi bende tamam işte genelde dul olurlar onlar ozaman izzette ister onla evlenirim dedim:))9
neyse dün annem izzetin calıstıgı eczaneye gidip ondan ilaç almıs ama bana hiçbişey sölemio gittim yada herhangi baska birsey... sessizlik hakim yani anlamadım ne yapmaya calısıo...