Annemle konuşmalıyım

herseysensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
28
0
0
İstanbul
Merhaba. 17 yaşındayım ve sevdiğim biri var,çıkmıyoruz sadece seviyorum. Yazlığımızın olduğu yerde oturuyorlar,her yaz gidiyoruz ve gittiğimizdede her akşam çıkıp dolaşır yer içeriz. Annemde annesini tanıdığı için gelip alır beni evden,hiçbi şey demez annem. O da çok seviyo zaten. Ama eminim ondan hoşlandığmı düşünmemiştir hiç. Ben anneme durumu anlatmak istiyorum. Yani oturup annemle konuşmak istiyorum bazen buna gerçekten ihtiyacım oluyor. Ama yapamıyorum. Her yaz oraya gttiğimiz için,eğer anneme söylersem bi daha gitmek istememesinden korkuyorum. Ya da ne bilym evham yapıp beni onun yanına göndermemesinden. Yani ister istemez aklına takılır diye düşünüyorum bu konu. Sizce ne yapmalıyım?

sen ne kadar emin olsan da annen hoşlandığını düşünebilir, anlar. sen bilmez sanarken neleeer neler bilir aslında... konuşmak sandığın kadar zor olmamalı yani bu durumda :) kolay gelsin.

sen ne kadar emin olsan da annen hoşlandığını düşünebilir, anlar. sen bilmez sanarken neleeer neler bilir aslında... konuşmak sandığın kadar zor olmamalı yani bu durumda :) kolay gelsin.

yani o değilde bi başkası olsaydı oturup anlatabilirdim ama dediğim gibi vakt geçirdiğm biri ve içi rahat beni yanına gönderebildiği biri. boş yere hem annemi endişelendirip hemde üzülmek istemiyorum :)

Aynı yaşta sayılırız. Seni çok iyi anlıyorum. İnsanın bu durumda gidip herşeyi anlatıp rahatlayası geliyo :)
Sen de öyle yap çekinme. O senin annen. Bir şey gizleme. Zaten az çok hissetmiştir. Annelerin hisleri kuvvetlidir.
Bir bakışından bile çok şey çıkartırlar. O yüzden git konuş ve rahatla. Hem kendi üzerinde yük de hissetmezsin.
Dinleyip, büyük tepkiler vermeyeceğinden eminsen rahatlıkla konuşabilirsin bence.

bence de annen anlamıştır canım bir şeyler. her şeyi olduğu gibi anlat ve sonuna neden şimdiye kadar anlatmadığını da söyle, beni bir daha göndermeyebileceğini düşündüm; ama paylaşmak istedim seninle de, seni anlayacağını düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…