- 20 Ekim 2009
- 9.544
- 18.070
- 823
Mahkemeyle, polisle ne işiniz olduğunu hiç anlamadım. Sevgiliymişsiniz.Sizinle bu günden geriye doğru 3 yılımı tüketen başımdan geçmiş bir olayı anlatmak için hesabımı açtım. Bu konuda ne yaparım bilmiyorum. Haklarımı bilmiyorum. Mahkemelere hukuka ve hiç kimseye güvenmiyorum. İsimsiz ve bulunamayacak şekilde paylaşmanın, en azından anlatmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum. Bu yüzden şimdi buradayım.
3 yıl önce bir adamla görüştüm. Sıradan, hatta çoğundan daha basit olduğunu düşünmüştüm. İlkel insan görüntüsü basit kelimeleri vardı. İlerleyen yaşıma rağmen kimseyle duygusal bağ kurmayı tercih etmemiştim. 22-23 yaşımda bu adamla karşılaştım. Biraz sıradan olmak istiyordum ve bu adam çok basitti bu yüzden bu adamla konuşmak bana basit hissettirdi. Bi süre konuştuk ve bir gece 15 dk kadar oturup parkta sohbet ettik. Bir sonraki buluşmamızda sıradan date olarak başladı buluşmamız. Artık eve döndüğümüzü sandığımda başka yola girdiğimizi fark ettim. Panikler gibi oldum ama kötü olmayacağını düşünerek kendimi sakin tutmaya çakıştım. Kötü bişey olacaksada lehime çevireceğim ve kurtulur bişey bulmayı beklemeyi yeyledim. Issız bir yere girmiştik. Manzara karşımızdaydı. Gergindim ama değilmiş gibi yapıyordum çünkü çok korkuyordum ve bunu farkederse zarar vermesi çok korkutuyordu. Telefon elimde arkamda saklıyordum ama ben açmadan telefondan kurtulabilirdi. Konuşurken onu öpmemi istedi. Önce kabul etmedim uzun uğraş sonrası yüzünü tutarak yanağından öptüm. O ona ilk temasımdı ama bu benim ilk hatam oldu sanırım.. bende öpücem dedi üstüme zorladıkça hayır dedim. En sonunda direnmenin tekrar anlamı olmayacağını fark edip yüzümü sonuna kadar çevirdim. Dudağıma yaklaşmaması için çabalıyordum ama dudağımın kenarından öpmüştü. Bunu hissettiğimde başım dönmeye başladı. Dudağımı öptün der demez dudağıma yapışmıştı. Başım öyle dönüyorduki korku adrenalin her şey iç içeydi kendimi kaybetmiştim. Tam olarak o anları hatırlamasamda bir ara arabadan inip sigara içtim. Sigara içmediğini söylesede benden sigara isteyip oda içmişti. Ben ona sırtımı dönüp sigara içiyordum. İnanamayarak dönüp ona bakıyordum. Elindeki sigarayı atıp tekrar öptü beni. Ondan uzaklaşıp arabaya bindim gidelim artık geç oluyor dedim. Arabaya yerleştiğinde tekrar öptü ama bu sefer ellerinide kullandı. Kıyafetlerimin altında elini hissettim. Başım o kadar dönüyordu ki. Bana boynunu öpmemi söyledi. Korkuyordum. Aptallık etmiştim ve boyun eğmek zorunda hissediyordum. Annem aradığı için daha ileri gitmedi ama bu kadar şey bende çok derin izler bıraktı. Eve geldiğimde anneme babama gülümsemek zorundaydım. Yatağıma gidip saatlerce ağladım. Ona bir daha görüşmek istemediğimi söyledim. Korktuğumu ve karşı koyamadığımı söyledim. Onu engelledim. Ama ne olduysa, çok geçmeden delicesine tekrar onu görmek istiyordum ve görüştük. 1 seneye yakın bir ilişkimiz oldu sandım ama narsist gibi davranışları vardı duygusal olarak tükenip tekrar ona dönüyordum. İlk seferdeki gibi. Ondan kopmak için neredeyse her şeyi denedim, başka bir adamı çok sevdim, ama gerçekten sevemez oldum sanki. Bana o kadar kötü davrandı o kadar ucuz davrandı ki, sanki hepsini hakettim. Ama ondan verdiği mutluluktanda mutsuzluktanda kurtulmak istiyorum ve senelerdir çabalıyorum. Ona öyle bir bağlandım ki bu yaşadığım ne nasıl koparım bilmiyorum ve kendimden o kadar tiksiniyorum ki. Her şeyi hissettiğim gibi anlatıyorum. Çünkü ne yaparım kime danışırım bilmiyorum ve bu anlatamamak beni o kadar mahvediyor ki. Ne birine ne bir işe hiç bir şeye tutunamıyorum. Çalışamıyorum sevemiyorum yada yaşayamıyorum. Kafamda hep o, hep o. Herhangi bi psikoloğa nasıl anlatırım bilmiyorum. Napıcam bilmiyorum. Bana zihnimi saran bu adamın bağlarından nasıl kurtulucam lütfen yardım edin
Sonuç olarak; kötü bir kurgu bu.