annemle ne yapacağım

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar sorunum annem.yıllardır var olan bir sorundu ama kendi evime düzenime alışınca artık dayanılmaz oldu.
eşimin ailesiyle anlaşmıyorlar hiçbirşey almadılar bir sürü borç bıraktılar diye.ben umursamıyorum kafama taksam elime ne geçecek.hergün aynı konudan tartışma çıkarıyor maaşından bize harcayacaksın kocan bir sürü borçla geldi diyip duruyor.ailesi evinize gelmeyecek görüşmeyeceksin vesaire devamlı.bunaldım artık.arkadaşlarımla çıksam kocanın ailesi geldi onlara hizmet ediyorsun diyor.dayanamıyorum artık ne yapmalıyım

Birsey deme, anne o neticede senin kotulugunu istemez. He de gec
Bu arada yukarida bir arkadas annesinin rahatsizligindan bahsetmis, o konuyu oku istersen
Sevgiler

Öfff bu ne yaa.Kocan çalışmıyor mu yan gelip yatıyor mu?Öyleyse bile onları ilgilendirmez üstüne üstlük maaşını bize harcayacaksın da ne demek töbe estağfurullah.Sizin kendi aileniz ayrı hayatınız var artık.Rahat bıraksınlar da borcunuzu vs ödeyin.Bebişiniz de yolda hem,harcanacaksa ona gitmeli.
Hay bu parayı bulanınn....Ailesiyle bile arasını açıyor insanın.

annemi çok seviyorum ama kaynanam aşırı uyanık ve sinsi sinirini ona belli ettiği an daha da üzerine geliyor ve eşime bak ben iyi davranıyorum o beni tersliyor diyor.buna dayanamıyorum çok emek verip sinirine yeniliyor

Öfff bu ne yaa.Kocan çalışmıyor mu yan gelip yatıyor mu?Öyleyse bile onları ilgilendirmez üstüne üstlük maaşını bize harcayacaksın da ne demek töbe estağfurullah.Sizin kendi aileniz ayrı hayatınız var artık.Rahat bıraksınlar da borcunuzu vs ödeyin.Bebişiniz de yolda hem,harcanacaksa ona gitmeli.
Hay bu parayı bulanınn....Ailesiyle bile arasını açıyor insanın.
çalışıyor eşimde maaşım olmasaydı keşke diyorum bu yüzden

Anne olan oldu
O artık benim kocam
Ve ben bir yetişkinim
Kendi kararlarımı kendim verebilirim
Karnımda da bebeğimi taşıyorum
Destek olmayacaksan köstek te olma gözünü seveyim de

İyide annen bu şekilde seni huzursuz etmekten başka birşey yapmıyor.
Bunaltmasının manası ne.
Birde maaşını bize harcıcaksın falan..
Cok düşünüyorsa seni biriktir kocana harcama deseydi :)
İyi niyetli bulamadım sevgili anneciğini.

hanımlar sorunum annem.yıllardır var olan bir sorundu ama kendi evime düzenime alışınca artık dayanılmaz oldu.
eşimin ailesiyle anlaşmıyorlar hiçbirşey almadılar bir sürü borç bıraktılar diye.ben umursamıyorum kafama taksam elime ne geçecek.hergün aynı konudan tartışma çıkarıyor maaşından bize harcayacaksın kocan bir sürü borçla geldi diyip duruyor.ailesi evinize gelmeyecek görüşmeyeceksin vesaire devamlı.bunaldım artık.arkadaşlarımla çıksam kocanın ailesi geldi onlara hizmet ediyorsun diyor.dayanamıyorum artık ne yapmalıyım

bir anne evladının iyiliğini isterde
hemde siz hamileyken bu baskı bu kinlendirme çabası niye
kendisi görüşmüyor olanlardan dolayıda siz o aileye girdiniz bir kere
kabullenmesi lazım artık onun eteğinde ki çocuk değilsiniz.

bir anne evladının iyiliğini isterde
hemde siz hamileyken bu baskı bu kinlendirme çabası niye
kendisi görüşmüyor olanlardan dolayıda siz o aileye girdiniz bir kere
kabullenmesi lazım artık onun eteğinde ki çocuk değilsiniz.
başka gelinler nasıl görüşmüyor sende görüşme diyor.ben sevmesem de eşimin hatrına allahın selamını esirgeyemem Allahtan korkarım.anlamıyor salaksın diyor

İyide annen bu şekilde seni huzursuz etmekten başka birşey yapmıyor.
Bunaltmasının manası ne.
Birde maaşını bize harcıcaksın falan..
Cok düşünüyorsa seni biriktir kocana harcama deseydi :)
İyi niyetli bulamadım sevgili anneciğini.
hem maaşımdan birikim yapacakmışım hem onlara aylık mutfak alışverişi yapacakmışım.tek maaşla eşim kiramı versin borç mu ödesin evimi geçindirsin.insan kıyamaz eşim kötü niyetli olsa dahi allah var.kul kuldan neyin hırsını alabilir adaletin başı allah ama anlamıyor

Kusura bakma ama kv den oğluna bekgidici nin ailesini evimize almicaksın, onları görmeyeceksin gibi şeyler söylese
o kv deyi uçururduk burada.
Kız annesi olunca niyeti iyidir seni düşünüyor diyemiciiğimm.

Direk söyle.
Ben artık bir aileyim bu durumlara çok üzülüyorum.
Eşimle aram açılsa mutlu mu olacaksın?iyide olsa kötüde olsa benim arkamda olman lazım de
Baktın ki değişmiyor artık eşine laf söyletme ve mesafeli ol biraz

hem maaşımdan birikim yapacakmışım hem onlara aylık mutfak alışverişi yapacakmışım.tek maaşla eşim kiramı versin borç mu ödesin evimi geçindirsin.insan kıyamaz eşim kötü niyetli olsa dahi allah var.kul kuldan neyin hırsını alabilir adaletin başı allah ama anlamıyor

ee sende söyle bunları açık açık.
senin evine gelene gidene karışıp
para hesabı yapacak cürreti vermeyeceksin eline.
Annen diye yanlışa çanak tutma. tutmamalısın.

Annecim sana saygım sonsuz ama bu meseleler seni değil
beni ilgilendirir. bu yaptıgın beni huzursuz etmekten başka bir işe yaramıyor diye tavrını koy.
anlamazsa kendi bilir.
biraz küser sonra barısırsınız. en azından durması gereken yeri öğretmiş olursun.

başka gelinler nasıl görüşmüyor sende görüşme diyor.ben sevmesem de eşimin hatrına allahın selamını esirgeyemem Allahtan korkarım.anlamıyor salaksın diyor

gerçekten üzüldüm size insan evladının mutluluğu için sesini çıkarmaz yeri gelir
siz ne deseniz boş şuanda ama kendi yuvanızı düşünmek zorundasınız önce
çok sıkıştırırsa da evimin çocuğumun rızkı düşünmeliyim dersiniz
herşey oldu bitti artık ben hamile halimle üzme lütfen bebeğime birşey olacak diye korkuyorum diyin belki insafa gelir

Annen muhtemelen seni koruma icgudusyle yapiyordur ama artik bu olayi bir hirsa cevirmis olabilir, kv denlerin gelip hizment etmene kiziyor kiskaniyorlarsa onlarda gelip yiyip icip otursunlar. Boyle yaparak sana yardimci olmyorlar ki hem borc yapilmis bir kere madem bu kadar cok sahip cikiyorlardi o borc yapilirken neden seslenmediler de simdi is olmus bitmis senin elinden gelen birsey yok senin basinin etini yiyor.
O kadar cevvaldi madem o alisveris yapilirken sesini cikarip yeni evli cocuklari borc icine sokmayalim herkes ortaya para koysun diyip kv kp den yardim talep edebilirdi.
Simdi is siten gecmis senin huzurunu bozuyor cok sacma, hayir hala aslinda gidip kv kp e bu cocuklarin borcuna yardim edin diyebilir cidden iyi niyetli ve seni korumaya calisan bir anneyse. Oyle bos konusmalarla degirmen yurumuypr annecim dersin.
Aynen boyle soyle annene.

umrunda değil.boşanıyım mi diyorum boşan biz varız arkandayız diyor.seviyorum eşimi o seni kullanıyor maaşın için diyor.ben 2 yıldır maaş alıyorum 8 yıl neden sevdi o zaman bu çocuk beni.huzursuz oluyorum diyorum koca meraklısısın diyor.
küsüyorum konuşmuyorum eşimede açık vermek istemiyorum neden annesi yüzünden annemle aram bozulsun o kadar mı önemli bir yere sahip hayır.ama olmuyor işte.

Annen muhtemelen seni koruma icgudusyle yapiyordur ama artik bu olayi bir hirsa cevirmis olabilir, kv denlerin gelip hizment etmene kiziyor kiskaniyorlarsa onlarda gelip yiyip icip otursunlar. Boyle yaparak sana yardimci olmyorlar ki hem borc yapilmis bir kere madem bu kadar cok sahip cikiyorlardi o borc yapilirken neden seslenmediler de simdi is olmus bitmis senin elinden gelen birsey yok senin basinin etini yiyor.
O kadar cevvaldi madem o alisveris yapilirken sesini cikarip yeni evli cocuklari borc icine sokmayalim herkes ortaya para koysun diyip kv kp den yardim talep edebilirdi.
Simdi is siten gecmis senin huzurunu bozuyor cok sacma, hayir hala aslinda gidip kv kp e bu cocuklarin borcuna yardim edin diyebilir cidden iyi niyetli ve seni korumaya calisan bir anneyse. Oyle bos konusmalarla degirmen yurumuypr annecim dersin.
Aynen boyle soyle annene.
niye boyun eğeyim oğlu söylesin banane ben mi ödiycem diyor.eee sen ödemeyeceksen sus o zaman diyorum katlanamıyorum diyor.bir daha görüşmeyeceksin ben hep görüşcem asıl benim mesele yapmam lazım diyorum susuyor

niye boyun eğeyim oğlu söylesin banane ben mi ödiycem diyor.eee sen ödemeyeceksen sus o zaman diyorum katlanamıyorum diyor.bir daha görüşmeyeceksin ben hep görüşcem asıl benim mesele yapmam lazım diyorum susuyor

O zaman annene soyle esinle konussun madem oyle onun degil kocanin konusmasi gerekiyormus.

eşimede tek yaptığı annesini kötülemek.damat o ya sen kaynana olarak kötülersen bir susar iki susar sonra sanane der sen mi ödüyorsun o benim karım der ki ağzını açmıyor tamam anne diyor

Back
X