Annemle olan büyük sorunum..yardım

Mavibalon8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
5
1
86
25
Merhabalar buraya ilk defa yazıyorum.Yasım 17 oldugu icin sizden de tecrübeli fikirlerinizi almak istedim. Öncelikle bu yıl lise sona gectim ve tıp okumak istedigim icin yoğun bir çalışma temposundayım. Annemle olan sorunum ise en küçük kardesim hakkında.Geçen sene mart ayında(2015) bir erkek kardesim oldu.Annem normalde Bebek istemesine rağmen kardesim doğduktan sonra resmen depresyona girdi.bu yastan sonra cocuk mu olur millet bize ne der gezeceğim yasımda cocukla eve bağlandım diyerek 1.5 yıldır ömrümüzü yedi babamla benim.En büyük sorunumuz ise cocuk en ufak ağlamasında cocuga vuruyor bağırıyor.Ben ise kardeşime hiiiç kıyamıyorum.annem kardeşime vurdukça o kadar sinirleniyorum laf sayıyorum kavga ediyoruz.Birkaç hafta önce dayımı kaybettik.Annem iyice kendisini kaybetti.Acısını anlıyorum fakat kardeşimi sürekli dövüyor (ama başkalarının yanında asla dövmez hep evde yapıyor) dayanamıyorum artık dövüp de başkalarının yanında seviyormus gibi yapmasına.Kardesim o kadar tatlı ki keske benim bebeğim olsaydı onu öyle severdim ki.Sizce annemi ne yola getirir ? Neden bu kadar acımasız ? Susmalı mıyım ? Okuduysanız teşekkür ederim yorumlarınıza ihtiyacım bvar

El kadar bebeği mi dövüyor ?? :oha:
Kıyamam o yavruya ben.
Babanız ne diyor bu duruma acaba?????

Kötü birşey söylememek için konudan usulca uzaklaşayım en iyisi

Merhaba. Babanızın haberi var mı olanlardan?
Annenizin annesi hayatta mı? Kardeşleri (teyzeniz) var mı?
Sizi dinlemeyecektir, çünkü çocuğusunuz. Aile büyüklerinden yardım isteyin.
İkna olursa psikolog çok iyi olacaktır.
Sınavda başarılar, dilerim tıp kazanırsınız. Merhametli insanlara ihtiyacımız var çünkü.

Merhabalar buraya ilk defa yazıyorum.Yasım 17 oldugu icin sizden de tecrübeli fikirlerinizi almak istedim. Öncelikle bu yıl lise sona gectim ve tıp okumak istedigim icin yoğun bir çalışma temposundayım. Annemle olan sorunum ise en küçük kardesim hakkında.Geçen sene mart ayında(2015) bir erkek kardesim oldu.Annem normalde Bebek istemesine rağmen kardesim doğduktan sonra resmen depresyona girdi.bu yastan sonra cocuk mu olur millet bize ne der gezeceğim yasımda cocukla eve bağlandım diyerek 1.5 yıldır ömrümüzü yedi babamla benim.En büyük sorunumuz ise cocuk en ufak ağlamasında cocuga vuruyor bağırıyor.Ben ise kardeşime hiiiç kıyamıyorum.annem kardeşime vurdukça o kadar sinirleniyorum laf sayıyorum kavga ediyoruz.Birkaç hafta önce dayımı kaybettik.Annem iyice kendisini kaybetti.Acısını anlıyorum fakat kardeşimi sürekli dövüyor (ama başkalarının yanında asla dövmez hep evde yapıyor) dayanamıyorum artık dövüp de başkalarının yanında seviyormus gibi yapmasına.Kardesim o kadar tatlı ki keske benim bebeğim olsaydı onu öyle severdim ki.Sizce annemi ne yola getirir ? Neden bu kadar acımasız ? Susmalı mıyım ? Okuduysanız teşekkür ederim yorumlarınıza ihtiyacım bvar

Bence devam edersen sosyal hizmetlere haber verip elinden aldirtirim diye tehdit et

Yazik yavrucuga insan o kadar mi merhametsiz olur

Babam da çok sinirleniyor fakat annem o kadar uyanık ki bunları babam yokken yapar.Birkaç kez teyzem denk geldi, söylüyordum bana inanmıyorlardı.Teyzem o günden beri kardesi icin hep bunun psikolojisi bozulmus Dedi.Bana da sana dua ediyorum o evden üni kazan da git diye diyor.Ah keşke annem babamın yanında yapsa.Babam cünkü cok seviyor küçüğü.Sonradan geldi çok sevdi babam.O da kıyamaz bebeğe

Bidaha döveceje olursa polisi arıcanı söyle yazık o yavruya kamerayada cek.annen bile olsa o kuzunun ne günahı var emin ol öyle bi annesi olacagını bilseydi dünyaya gelmek istemezdi. Allah senin de yardımcın olsun

Babanız ne diyor?
sizi de dövüyor muydu ya da bebekken dövüyor muymuş?
bebekten önce daha farklı nir insan mıydı?

depresyona girmiş olabilir , beneğin stresi bir şeyleri tetiklemiş olabilir.
bir psikologdan randevu alın bize anlattıklarınızı anlatın. o sizi yönlendirir.

Babam da çok sinirleniyor fakat annem o kadar uyanık ki bunları babam yokken yapar.Birkaç kez teyzem denk geldi, söylüyordum bana inanmıyorlardı.Teyzem o günden beri kardesi icin hep bunun psikolojisi bozulmus Dedi.Bana da sana dua ediyorum o evden üni kazan da git diye diyor.Ah keşke annem babamın yanında yapsa.Babam cünkü cok seviyor küçüğü.Sonradan geldi çok sevdi babam.O da kıyamaz bebeğe
Babana anlatsan peki?

Merhaba. Babanızın haberi var mı olanlardan?
Annenizin annesi hayatta mı? Kardeşleri (teyzeniz) var mı?
Sizi dinlemeyecektir, çünkü çocuğusunuz. Aile büyüklerinden yardım isteyin.
İkna olursa psikolog çok iyi olacaktır.
Sınavda başarılar, dilerim tıp kazanırsınız. Merhametli insanlara ihtiyacımız var çünkü.
Haklısınız annem beni hic dinlemez bir de ağzımı açsam hep milletin yanında beni yerden yere vurur fen lisesi kazandı ondan böyle ukala vs diyor.Kavga cıksa direk en hassas oldugum konudan üni. Sınavından beddua ederek vuruyor beni.Hic birimizde psikoloji bırakmadı.ben gidip kurtarırım ins Ama kardeşime cok üzülüyorum

Babanız ne diyor?
sizi de dövüyor muydu ya da bebekken dövüyor muymuş?
bebekten önce daha farklı nir insan mıydı?

depresyona girmiş olabilir , beneğin stresi bir şeyleri tetiklemiş olabilir.
bir psikologdan randevu alın bize anlattıklarınızı anlatın. o sizi yönlendirir.
Önceden böyle değildi bu bir yana kendisi deli gibi Bebek istiyordu.Bana bebekleri gösterip bak kardeşin olsa me güzel olur felan bile diyordu.2 ay sonra hamile oldugunu öğrendi.o günden beri psikolojisi bozuldu.

Back
X