- 12 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 86
- 25
- Konu Sahibi Mavibalon8
Merhabalar buraya ilk defa yazıyorum.Yasım 17 oldugu icin sizden de tecrübeli fikirlerinizi almak istedim. Öncelikle bu yıl lise sona gectim ve tıp okumak istedigim icin yoğun bir çalışma temposundayım. Annemle olan sorunum ise en küçük kardesim hakkında.Geçen sene mart ayında(2015) bir erkek kardesim oldu.Annem normalde Bebek istemesine rağmen kardesim doğduktan sonra resmen depresyona girdi.bu yastan sonra cocuk mu olur millet bize ne der gezeceğim yasımda cocukla eve bağlandım diyerek 1.5 yıldır ömrümüzü yedi babamla benim.En büyük sorunumuz ise cocuk en ufak ağlamasında cocuga vuruyor bağırıyor.Ben ise kardeşime hiiiç kıyamıyorum.annem kardeşime vurdukça o kadar sinirleniyorum laf sayıyorum kavga ediyoruz.Birkaç hafta önce dayımı kaybettik.Annem iyice kendisini kaybetti.Acısını anlıyorum fakat kardeşimi sürekli dövüyor (ama başkalarının yanında asla dövmez hep evde yapıyor) dayanamıyorum artık dövüp de başkalarının yanında seviyormus gibi yapmasına.Kardesim o kadar tatlı ki keske benim bebeğim olsaydı onu öyle severdim ki.Sizce annemi ne yola getirir ? Neden bu kadar acımasız ? Susmalı mıyım ? Okuduysanız teşekkür ederim yorumlarınıza ihtiyacım bvar