- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- Konu Sahibi ehl-i keyf
ben yapı itibarıyle sakin bir insanım ev konusunda da öyle çok derli toplu degilim ancak en ufak bir kağıt parçasını dahi görmeye tahammül edemem eskiyen kıyafeti hemen atarım özellikle eşarp çorap iç çamaşırı hiç durdurmam en ufak yıpranma görürsem direkt çöpe gönderirim petşişeler yoğurt kovaları asla durmam yani fazlalığı affetmiyorum annem ise tam tersidir biriktirir de biriktirir nasıl anlatsam evinde 30 yıllık biblolar yapay çiçekler promosyon bardakları vb. Gelelim asıl meseleye Allah bin kere razı olsun iki küçük çocuğuma baktığı için evimizdedir.artık evimi öyle ezberlemiş ki seni n şöyle kabın vardı şöyle elbisen vardı sürekli sorguya tutar kırılan oyuncakları çöpe atarım ona o kadar para verdin niye attın anne çocuk oynayamıyor ki diyorum anlamıyor dolabımı düzenliyorum rengi ağarmış 6 yıllık bir hırkam var ve üzerine çamaşır suyu dökülmüş penyem vardı çöp kutusuna atmıştım ertesi gün baktım yıkamış sermiş artık dayanamadım anne evime karışma dedim dolayısıyl kırıldı bana bende mi sorun ne yapayım