Annemle olan sorunum! Çok yoruldum

Bir kısım burası 52 yaşında bir konuşamızda tanıdığımızın kızları ile kıyaslayıp kendi kendine böyle bir sorun aradı bazen gerçekten bu kadar kötü bir evlat mıyım diye düşünüyorum sürekli firavun muşum gibi hissettiriyor alıngan ve sorun atayan tavrından yoruldum artık onunla konuşamıyorum dert anlatamıyorum bile

Bu kadar sorun ariyorsa hic muhatap olmayin, kendi kendisiyle ugrassin

Annenizle hep böyle miydi ilişkiniz? Hep memnuniyetsiz mi?
Anladığım kadarıyla huyu böyle siz ne yaparsanız yapın yine aynı tavrı sergileyecek.
Açıkçası yıpranan siz olacaksınız. En iyisi mesafe. Gerçi ona da laf eder.

Sürekli sorun çıkartan anneler niye böyle yaparak insan evladını üzer anlamiyorum bazı anneleri aklım almıyor almicakta ben siz biraz mesafe koyun

Anneniz sizi niye manupule ediyor, gayette saygılı cevap vermişsiniz. Anneniz hep övgü mü bekliyor sizden? Asıl kendisi kıyaslatmış anneliğini, gelmiş size laf ediyor…

Bir kısım burası 52 yaşında bir konuşamızda tanıdığımızın kızları ile kıyaslayıp kendi kendine böyle bir sorun aradı bazen gerçekten bu kadar kötü bir evlat mıyım diye düşünüyorum sürekli firavun muşum gibi hissettiriyor alıngan ve sorun atayan tavrından yoruldum artık onunla konuşamıyorum dert anlatamıyorum bile
Beni tahrik ettiğin için bile bile canını yaktım mı demiş size??? Yani ne diyim bilemedim ki, bide sağlamasını yapmış. Herkes anlaşılmak ister ama yol bu mu olmalı? Annenizle duygular hakkında daha açık konuşşanilirsiniz belki siz bu kıyas olayını sezdim diye daha önce söylemeliydiniz. Siz duygularınızda açık olursanız o da olur biriktirmez içinde. Ama garip ne yalan söyleyeyim..

Anneniz kıyaslamayı seviyor ama kiyaslaninca sizden kötüsü yok ....
İçinde halledemedigi şeyler var gibi ya da çok bencil.Ebeveyin olmak kusursuz olmak değildir yanlışları ile doğruları ile fâni normal bir insan,kendini kusursuz görüyorsa bu onun sorunu sizin değil.Gerekirse mesafe koyarsınız.

Anneniz sağlıklı iletişim becerilerine sahip değil. Derdini doğrudan anlatmak yerine sizi kışkırtmaya çalışıyor. Siz sakin cevap verince kendisi daha çok yükseliyor. Gerçekten sorun yokken sorun arıyor. Bu kelimenin tam Türkçe karşılığı olsa yazardım ama mecburen İngilizcesini yazacağım. Anneniz gerçek bir "drama queen".

birde kıyasladım anladın mı diye sorup konuyu kendisi açmış🤦‍♀️
ne tehlikeli kadın.

Anneniz kendine resmen dert aranmış başka annelerle evlatları arasındaki farkın gazabını sizden çıkarmış.
Anne kız arasında elbette sorunlar olurda,kıyaslanmak cidden rahatsız edici.

Ne kadar toksik bir anneniz var. Allah size kolaylık versin bence az görüşün. İletişim kurmayı da bilmiyor zaten. Kolay kolay böyle bir şey demem ama bir annenin kızı üzerinden böyle şeyler çevirip mesajla anlatması falan. Ayyy fenalık geldi okurken hepsini de okuyamadım. Benim annemle ilişkim çok iyi değildir ama asla böyle bir şey geçmez aramızda ya.

Back
X