• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle sevdiğim arasında kaldım çıkmazdayım... :(

busibusi34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
13
1
1
33
bir önceki konumdan okuyan vardır belki annem uygun olmadığımız gerekçesiyle erkek arkadaşımı istemiyor. Zaten erkek arkadaş fikrine tamamen karşı. Biz başından beri evlenmek niyetiyle görüşüyoruz, sadece zaman var biraz önümüzde 1,5-2 yıl kadar. annem hem süre çok uzun olduğu için adı konmadan görüşmemi istemediğinden yani hem de erkek arkadaşımın ailesini ve eğitimini bana uygun görmediği için ayrılmamı istiyor. Bir kere denedim, 1 gün sonra barıştık çok zordu. Şimdi de tamam bitirdim diyip devam etmek istemiyorum ama öbür türlü de annem seni silerim dedi. Fikirlerinize ihtiyacım var...

Ana sözü dinlemeyen daha sonra çok dizlerini döver...

Annenizin bildiği bir şeyler vardır.Aile sizin her zaman arkanızda durur.Bence ailenizi dinleyin.Rızaları olmadan biriyle evlenmeyin.Hep kötü sonuçlara vardığını görüyorum bu tarz ilişki ve evliliklerin

ben anadolu lisesi+odtü mezunuyum sevgilim teknik lise+aöf biz şehirde yaşıyoruz kaç kuşaktır onlar sevgilim doğunca şehre gçömüşler anlaşamazsın diyor annem annesi babası da ortaokul mezunu yapamazsın diyor bunlar annemin fikri

Bencede yapamazsiniz.aşk geri planda kaliyor hayata atilinca.
Kendisini ciddi anlamda gelistirmis olmasi lazim ki bunu siz objektif bakamadiginiz icin yorumlayamazsiniz.
Annelerin dedigi hep cikiyor...

Anne candır gerisi yalandır. Ergen sözü gibi oldu ama doğru yani:))

Annenin sözlerini sakın duymazdan gelme... görüşmeye devam ettikçe haklı çıktığını da görürsün zaten. Tecrübeyle sabittir.

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler ben annelerin hislerinin kuvvetli olduğuna inanıyorum.
Umarım hakkınzda hayırlısı olur...

Annen olmaz diyorsa Onu dinle gerçekten hissediyorlar.

Anneni dinle.Tecrubeyle sabittir.Zaten dinlemesen de kendin soguyacaksin,yiprandigin yanina kar kalacak ve kacan firsatlar :kızgın:

Annen istemiyorsa demekki var birsey

Sakin duymazdan gelme , pisman olursun!

Genelde kayınvalideler gelinlerini istemez.. Pek o zamanlarda ah anası vah anasını demiyorum bu konudada diyemeyeceğim..
Aöf mezuynuysa ne olmuş.. Ya da siz bilmem kaç asırdır şehirdeymişsiniz de onlar çocuk doğunca gelmiş.

Peri padişahının torunu anneniz sanki.. Ayıptır ya..
Bir laf vardır, Mutluluk yürekli olana yakışır, ben sevdiysem buna kim karışır.. Çok severim bu sözü..

Canim birşey diyeyim mi? O bahsettiğin erkek arkadaş mevzusu bizdede yasaktı. Eşimle tanıştım kendimi ateşe attığımi bile bile ama onu tanıdım ve budur dedim. Istihare namazı kıldım kıldırdım hayırlı çıktı hep. Annem öğrenince karşı çıktı farklı ülkelerdeydik o beni kandırıyodu belki...o kadar mi insan bunalır üzülür...her sene yeni atraksiyonlar yeni dertler ama ben hep dua ettim. Allaha tevekkül etmek lazım. Kaçmak istemedim ayrılmakta istemedim elden gelenleri yapıp dua ettim. Annem aşağılamadımı sanki? Varsayımlardan yola çıktı canımi acıttı. 5 sene sonra yumusadi dile kolay 5 gençliğimizin en güzel yıllarıydı. Yumuşadı babama çıtlatti yumuşatti onu. Bu vesile ile farklı dualar öğrendim maneviyatım farklılaştı( maneviyatla aram yok dersen başka mesele)şimdi evliyim mutluyum çoçukluyum ailemde onu seviyo belliydi böyle olacağı hayır bize niye çektirdilerse...onlar gitti yerlerine başkaları geldi sanki....ben şehirde yaşıyorum eşimin ailesi köylü köyde yaşıyorlar eşim uni mezunu olmasa kaç yazar yani annen sadece bunu mu eleştiriyor? Tek buysa dinleme
Ama sevdiğin adamdan emin olman lazım. Ben hiç isyan etmedim anneme biraz eziktim hatta bizimki uzun hikaye...
En sonunda patladım ama. O patlamayi erken yapsaydın dicen ama o zaman yapamazdım o üstte çikardı eee yaşta gelince tabii.

Kısaca seviyorsan eminsen sonuna kadar savaş. Bizim icin arkadaslarim diyoki " ben dayanamazdım o kadar" veya " film olacak hikaye"
Ha amacım gaz vermek değil ama sırf annen egitim durumunu begenmedi diyede yani sevdiginden insan vazgecmez

Ne yapman gerektiğini söyleyemem ama bugüne kadar annemi dinlemediğim ne kadar şey varsa hep başıma iş geldi.
Gerek arkadaşlıklarım gerek ilişkilerim ne söyledi ise bir bir yaşadım.

Anne anne anne anne anne anne anneeeeee . Anneni dinle :( ben zamanında başka seyler ıcın dinleseydim şimdi bu durumda olamazdım Onuda uzmezdım hala üzülüyor . Evlılık için degıl Di benım ki

ANNENİ DİNLEME
Sonu bir yanlış ile bitecekse de bu senin yanlışın olsun.
Dizini döveceksen de kendi kararının sonucu ile döv. Anne bile olsa o bir "başkası"
Sevgilin çalışıp üc beş kuruş getiriyosa yeter..
Ben.... zamanında annem senin saydığın sebeplerle sevgilimi istemiyor diye ayrıldım.. hala ruyalarima giriyor.. Sordum anneme niye böyle yapmıştı n dedim 'kacarsin diye korktum' diye absurt bi cevap vermişti. Çünkü hala unide okuyordum.
Diyeceğim o ki "annedir" diye her söylediği doğru olacak değil!
Ben cocuguma ilk bu gerçeği ogreticem.

Back
X