• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldıktan sonra erkekler

Hayır wp üzerinden konuşuyorduk tabiki ayrıldıktan sonra ben kaba davrandığım için özür niyetinde instagramdan yazmıştım çünkü diğer platformlardan engellemişti ama dediklerimin ağır olduğunu ve istemediğini söyledi bir kaç gün geçtikten sonra da böyle bir şey yaptı
adami gercek hayatta gormemissin bile, bu ilişki mi?
"alt tarafi telefondan konuştuğu, bir kere bile görmediği kisiyi hayatindan cikarmaktan kolay ne var ki?"
diyecegim ama kim sinirlerine hakim olamayıp kötü sözler söyleyeceği biriyle ilişki yasamak ister?
benim evlilik asamasinda bir iliskim var, ne fedakarliklar yapildi, ülkeler arasi taşinildi falan filan. Inan ki ben bugün bir anlik sinirle agir konussam- kötü seyler soyleyip ayrilsam sevgilim beni terkeder. cok ciddiyim. çünkü sinirle kötü laflar soylemek icin o laflari önce bir düşünmek lazim.
o yüzden eski sevgiliye (hos bence adam sevgili degil, chatgpt plus gibi sadece telefon elindeyken seninle) iyi yapmis diyorum.
sen de instalardan dmler atip kimseyi bulma, daha gercek iliskiler yasa. ayrilacaksan bile yuzyuze ayrilacagin, kavga edeceksen bile hareketlerini görüp agiz tadiyla kavga edecegin yakinlikta ilişkiler.
aksi taktirde sinirlerini hirpalamaktan ve kendini Black Mirror dizisinde hissetmekten baska biseye yaramaz.

sadece ayrılıyorsak da anlık sinirlerle değil güzelce konuşup ayrılmayı tercih ederdim çünkü güzel giden bir ilişkimiz vardı.
ha bir de anlik sinirle degil insan gibi ayrilmak isteyen insan anlik sinirle sevgilisine "beni cok kirdin" der, "sana inanamiyorum hayal kirikligina ugradim" der, "beni cok sinirlendirdin seni bogmak istiyorum" falan bile der ama yani ayrılıyorum senden bitti sen söylesin böylesin demez.
yapan sensin, kizan sensin. "boyle olmasaydi" diyen sensin.
bundan sonraki iliskilerinde önce düşün sonra ayril. ders olsun

Sanıyorum ayrılma üzerine iletişim telefondan olduğu için çok detaylı belirtiyor ama görüşmüştür yaa ilişkim var diyor.
"Sadece instagram üzerinden mi konuştunuz ilişki boyunca" sorusuna "hayir wpden konusuyorduk" demis. görüşse "hayir bulusurduk" derdi

"Sadece instagram üzerinden mi konuştunuz ilişki boyunca" sorusuna "hayir wpden konusuyorduk" demis. görüşse "hayir bulusurduk" derdi
Aaa hiç fark etmedim, öyle güzel anlatıyor ki, sanki arabada kavga ettiler falan gibi canlanmıştı kafamda.
Hiç görüşmeden tanışmadan sanalda geçen ilişkiyi mi tartışıyoruz biz şimdi. 😊

Aaa hiç fark etmedim, öyle güzel anlatıyor ki, sanki arabada kavga ettiler falan gibi canlanmıştı kafamda.
Hiç görüşmeden tanışmadan sanalda geçen ilişkiyi mi tartışıyoruz biz şimdi. 😊
bilemedim, bana öyle geldi yazdiklarindan.
belki de gorusmuslerdir:)
konu sahibi gelince yazar insallah kac aydir konusuyorlar, kac kere bulusmuslar.

bilemedim, bana öyle geldi yazdiklarindan.
belki de gorusmuslerdir:)
konu sahibi gelince yazar insallah kac aydir konusuyorlar, kac kere bulusmuslar.
Maddi durumun kötü ben çalışıyorum fakat kendime yetecek kadar bir gelirim var. O çalışmadığı halde her buluşmada hesabı öder cimrilik yapmaz ve benden de öyle bir talepte bulunmaz. Tek sorun şu ki moralinin bozuk olması ilişkimize yansıyor.
24 Nisan 2025

Son düzenleme:
Adam akıllı bir tartışma kavga olduğu zaman senin çok fevri hareket ettiğini görmüş ve ilerisi için bu daha büyük sorun olabilir mantığıyla alttan almamış seni. Bir diğer durum ve asıl önemli olan şeyde sen onun olmazsa olmazı değilmişsin. Böyle olsaydı sen geri mesaj attığında bir şekilse sana dönerdi. Yani bence seni hayatının büyük kısmına koymamış olmalı ki sensiz yapabiliyor ki sana geri dönmedi bence o çocuğu unut seni hayatının her santimetrekaresine koyabilecek ve kaybetmekten korkacak biri ile ol.

Back
X