Annemle telefon konuşmamı bilin bakalım kim duydu :)

Öncelikle ben şunu anlamadım.
Bir konuşmadayken diğerini kabul edemezsiniz.
Mesela ben arkadaşımla telefonda konuşurken kardeşim wpden görüntülü arıyor ama onda "başka aramada" yazıyor. Valla siz bu konuyu açtığınız zaman bizzat denedim aynen öyle yazıyor. Bir aramadayken başkasını açamazsınız ki.
Bende öyle sandım. Annemle kapattığım an açıldı heralde dedim ama akşam eşimin 2 telefonu var onlar ile denedim mesenger ve 2.telefonun watsabından kendimi aradım oldu... 2 ayrı program ya watsap ve mesenger ondan galiba.. Sonra watsap arama kaydına baktım.kvden gelen arama 0.32 yazıyor.. Nekadarını duydu bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-29-19-30-53.webp
    Screenshot_2019-05-29-19-30-53.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 78
Aynı anda iki farklı uygulamayı sesli olarak kullanamazsınız diye biliyorum. Bence birileriyle deneyin. Birine face'ten diğerine whatsappten aratın ve aynı anda ikiside açıkken ses gidiyor mu kontrol edin.
Gidiyor hatta watsapdakine cam da açılıyor denedim

Biriyle facebooktan konuşuyormuş diğeriyle whatsapp araması :KK48:
Kuzum ben aynı anda iki ses uygulaması kullanılamıyor diye biliyorum.
Yani benim yaşadığım bu.
Mesela ben telefon kamerasını açık unuttuğunda instagram kamerasını açamıyorum "kamera başka bir programda kullanılıyor" diye hata veriyor. Tabi bu benim yaşadığım diğer telefonlarda böyle midir bilmiyorum.

Tableti yok benim tabletimden sizin gibi benim gözetimimde bakardı kv o tableti de getirin diyor

tableti gittiginiz yerlere cocukla beraber tasimayin. tableti kendine ait zannetmesin.

kayınvalidenizin duyması olayında da yapacak bir şey yok biraz zaman verin zamanla unutulacaktır olay.

Kuzum ben aynı anda iki ses uygulaması kullanılamıyor diye biliyorum.
Yani benim yaşadığım bu.
Mesela ben telefon kamerasını açık unuttuğunda instagram kamerasını açamıyorum "kamera başka bir programda kullanılıyor" diye hata veriyor. Tabi bu benim yaşadığım diğer telefonlarda böyle midir bilmiyorum.
Mesela watsap da cam acıksa 2.arayan olunca beklemeye alıyor. Ama annem ile cam açık değildi keşke dediğiniz gibi olsa. Am denedim hatta aynı anda mesengerden camsıZ, watsapdan camlı aradım oluyor.. Acaba son 32 saniyede ne konuştum😂annem, ben kağana gel artık oğlum falan dedim onu duymuştur diyor ama belli ki öyle değil. Aslında duymasından ziyade bunu eşime nasıl anlatacak onu bilmiyorum. Keşke ses kaydım olsaydı..

Mesela watsap da cam acıksa 2.arayan olunca beklemeye alıyor. Ama annem ile cam açık değildi keşke dediğiniz gibi olsa. Am denedim hatta aynı anda mesengerden camsıZ, watsapdan camlı aradım oluyor.. Acaba son 32 saniyede ne konuştum😂annem, ben kağana gel artık oğlum falan dedim onu duymuştur diyor ama belli ki öyle değil. Aslında duymasından ziyade bunu eşime nasıl anlatacak onu bilmiyorum. Keşke ses kaydım olsaydı..
Dediğim gibi ben bildiğimi söyledim.
Her neyse artık.

Kendi kendini ses kaydına almak kimsenin aklına gelmezdi merak etmeyin :D

Haliyle şimdi çok tavırlı watsap mesajlarından belli ediyor
Ahahah bunun benzeri farkli bir yolla benim basima gelmisti 😂😂 yanlis anlamayin simdi guluyorum ama kendi basima gelen aklima geldi de inanin bir sure sonra cok komik geliyor ve iyi ki duymus diyorsunuz....ben kv ile ayni aprtmanda yasiyorum dogumdan once annem yanima gelmisti annem.baska sehirde normalde ama kv sag olsun 1 dk yalnz birakmadi bizi her dakika geliyordu sinir olmustuk bizde 1 hafta gecti hala yalniz birakmiyordu yine disari cikacagz tabii kvde de bizmle annem icerde ceketini giyiyordu kvde de kapida annemin kapida oldugundan haberi yok sey demisti "off bu kadin bizi hic rahat birakmayacak mi" ben eyvah dedim sorun cikacaj kesin hic birsey olmadi ve ertesi gun tekrar geldi 😑 gercekten keske alinsaydi

Evet olay dün oldu.. Annemle face üzerinden görüntüsüz konuştuk.. Kv ile annemler aynı şehirde yakında oraya gideceğiz. Konu da burdan açıldı oğlumu uzun zamandır görüşmeyince siz de babaanngil de şımartıyor dedim. Konuda çocuğa telefon tablet izletme olayı işte konuştum konuştum sonra geçen kış bu sebebden kv kp bize geldiklerinde de tartışma yaşamıştık. Kv eşime bize yasak diyor ama kendisi biz gelmeden izletiyordu dalan dediler ben de tek başıma olduğum için anca öyle iş yapabildim dedim eşim de ben istemiyorum o kadar demiş konu kapanmıştı..
Şimdi yine gelirken tableti getirin unutmayın vs diyorlar neyse ben bunları kendi kızgınlığım ıda dahil ederek annemle. Konuştum. Kapadık. Aa karşımda kv.. Watsaptan cam yollamış ben de kabul etmişim kulagım mı değdi noldu bilmiyorum. Şok oldum. Son 32 saniyeyi duymuş sanırım arama kayıtlarına göre.. Akşam eşime de anlattım. Yorum yapmadı..kendime sibel, iftira atmadın yalan konuşmadın, öyle demiş böyle demiş demedin geçmişte yaşadığınız olayı hatırlayıp sinirle annene anlattın.diyorum ama içim huzursuz..
Sakın tablet götürmeyin. Ne derlerse desinler

Back
X