- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi gelecegineczacisi
Annem de çok beddua ederdi cok da küserdi öyle annedir ayy o günleri filan ararsınız demeyeceğim,ben çok uzaklaştım annemden bu tavırları yüzünden. Hiç hoşlanmıyorum bu tarzdan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anneme çook düşkünüm bu tavırları çok üzüyor uzaklaşamıyorum da yani çok seviyorum annemi böyle de olmaz bi gün kalbim kararacak diye de korkuyorumAnnem de çok beddua ederdi cok da küserdi öyle annedir ayy o günleri filan ararsınız demeyeceğim,ben çok uzaklaştım annemden bu tavırları yüzünden. Hiç hoşlanmıyorum bu tarzdan.
Haklisiniz, anne konusunda cok şansliyim. Annenizi bu zamandan sonra degistire bilmezsiniz, oyuzden uzulmemeye calisin. Huylu huyundan vaz gecmez. Cocugunuz varmi bilmiyorum ama sizden cok guzel bi anne olur. Annenizde gormek istediyiniz tum ozellikler sizde birikmistir cunki ...Anneme bırakırsam özür dilemez o. Ne şanslısınız maşaallah. Ben son olacağını bilsem haklıyken özür dilerim de yani anlamıyor beni üzdüğünü. Anlatmaya çalışıyorum bazen anne beni böyle böyle üzüyorsun diye duygusala bağlama diyip duruyor beni anladığını hisssetmiyorum
Gerçekten çok iyi anlıyorum ben de öyle düşünürüm hep. Bazen çok sinir oluyorum bu huyuma.Beniç hiç küsme huyum yoktur beceremem yani kin tutamam üzülürüm ama affederim çok çabuk öyle bir yapım var. Ama şöyle bir durum var ki bu yumuşak huyluluğumdan dolayı nasılsa küsmez bir yüzüne gülersek yine güler diyorlar yani aile içinde
Olsun ben yinede annemle olan günlerimi güzel geçirmek istiyorum :)
Yok evli değilim ben, bekarım :) Değişmesini çok isterdim yani ne gerek var ki kırgınlıklara? Ama bir gün inşallah anne olursam gördüğüm yanlışların doğrusunu uygulayacağım inşallah kendi çocuklarıma. Ben düşmanıma bile beddua edecek bir insan değilim ki tutup kendi evladıma mı edeceğim yani düşünem böyle :)Haklisiniz, anne konusunda cok şansliyim. Annenizi bu zamandan sonra degistire bilmezsiniz, oyuzden uzulmemeye calisin. Huylu huyundan vaz gecmez. Cocugunuz varmi bilmiyorum ama sizden cok guzel bi anne olur. Annenizde gormek istediyiniz tum ozellikler sizde birikmistir cunki ...
Tövbe bismillah bu neymiş ya yazık kıza inan bende üzüldüm şimdi insan az çok aynı durumda olunca hissedebiliyor nasıl kötü birşey olduğunu. Hediye aldı diye ağlatmak nedir ya sanki kendisi için almış yine beterin beteri var diye şükretmek mi lazım ki bilmiyorumKomsumun annesi de kizi cok uzuyodu, asagiliyodu, hic biseyini begenmiyodu, kiz aglayarak bize gelip anneme keske sen benim annem olsan diyodu. O kadar uzuluyodum ki, kiz icin. Annesi cok aglatiyodu, kizi agladimi aglamadimi umursamiyodu bile. Kiz annesine dogum gununde parfum almisti, o parfumu kizin burnundan getirmisti niye aldin niye. Hatirladigimda hala uzuluyorum ...
Öyle ama ben suçlanıyorum ya kendi kendime. O anı tam hatırlamıyorum yani annemin o çıkışından sonra öyle şok oldum ki inan ama yani tek söylediğim anne şerbet ne ile yapılır işte şerbet birde kahve dedim detaya inmemek için. Hala kendini haklı görüyor dün bir sakatlık geçirdi o yüzden ben yanındaydım hemen elimden tuttu filan o an biraz konuştukta soğuk yine bende düşündüm yani aslında küs olmanın bir manası yok konuşarak anlaşmak önemli diye ama nasıl yapsam ki bilmiyorum yaSenin bi hatan yok ki
Aynen bence de, ama sırf anne olduğu için kendinde bu hakkı görüyor. Bir keresinde dedim anne sen anne olduğun için gönül kırıcı herşeyi söylüyorsun, ama ben sırf fikrimi beyan etmiş olmak için birşey söylediğimde saygılı bir şekilde susturuyorsun cevap verme çemkirme diyorsun dedim. Öyle ben anneyim ben konuşurum dedi. Şok oldum ya.. Fikrimi söyleyemiyorum. O kadar fazla ki annemin beni böyle üzüp kendini haklıya çıkarmaları...Anneniz de olsa ayarını bilerek konuşmalı..
Karşısında bir birey olduğunu unutmamalı.