Annemle yengemin arasında kaldık ne yapmalıyız sizce ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Hanımlar annemle yengem tartışmışlar annemın burnunu sokması gereken konulara burnunu sokmasıyla başlıyor sıkıntı. Sonrasında tartışmaya dönüyor annem abıme hakaretler ediyor yengeme beddua ediyor falan telefonda yengemiz ise anneme karşı O.. dilenci kör gibi hakaretlerde bulunuyor. Ve bu o... kelımesı çok ağır geldı bıze henüz abıme yada yengeme herhangı bırşey demedık dusunuyoruz sızce tavrımız nasıl olmalı. Annem gelının şahsına sadece beddua edıyor. Abıme hakaret ediyor annemde hatalı bunu ona söyledik ama gelının söyledıgı de çok ağır geldı. Sızce Bu kelıme kabul edılebılır mı ? Basit mi ? Yoksa görüşmeyi tamamen bırakmalımıyız? İki çift laf söylemelimiyiz sizce ? Yoksa annemin yaklasımına karşılık hak etmıs mı ?

Her iki tarafın selameti acısından görüşmeler kesilmelidir. Her iki tarafta da krizi idare edebilme adabı yok. Bu gidişle her seferinde yeni bunalımlar ortaya çıkacaktır.

Neticede gelin ile kv görüşmek zorunda değil.

Anne ile oğlu kimsenin huzurunu bozmayacak şekilde, kendileri de istiyorsa şayet, asgari düzeyde de olsa görüşebilirler.

Gelinin söylediği ağır gerçekten ama o da bir annenin evladı kayınvalidesinden beddua duyunca kendini kaybetmiş olabilir.. iki tarafta da hata var belli ki ama ne yazıkki anneniz başlatmış😔 Bana kalırsa tatlıya bağlamak için siz de abiniz de aracı olun taraf olmayın sorunlar büyüyüp daha da çözülemeyecek hale gelmesin🙏

Yengenizin küfretmesi hiiiç yakışık almamış açıkcası, ağır bir küfür.
Ama anneniz de beddua etmiş. Evladına (gelin-damat dahil) beddua eden insandan korkarım. Acımasızca gelir. Evlat hak etmiştir çok uç şeyler yapmıştır o ayrı. Eften püften etmiş gibi geldi bana.

İkisi de terbiyesizlik etmiş. Görüşmesinler ne güzel.

Anneninizn ettiği beddua ağır gelmiştir. ama yengenize o lafı deme hakkıni vermiyor. sinirlenmistir. kendileri halledebilirler uzun süre görüşülmesin zaman geçsin.

bu olay onlarin ikisi arasinda ikisinde de hata var bence sizin tavir almaniz gereken bisey yok siz normal devam etmelisiniz

İkisi de hatalı. Ama benim şahsi görüşüm kesinlikle siz annenizi tutup gelininizle iletişiminizi kesmeyin. Ya yapıcı olun yada hiç karışmayın.

Kayınvalideyle gelin kavga edip görümceler de anneleri sebebiyle tavır alıp geline küsünce çok çirkin bir tablo çıkıyor ortaya. Annenizle onlar ilerde barışsa siz hangi yüzle biraraya geleceksiniz abiniz ve eşiyle. Çocuk değiliz ki annemizin küstüğü kişilerle küselim, o barışınca biz de hemen barışalım.

Siz annemize nasıl hakeret eder diye karışırsanız o da bana da anneniz şunu bunu yaptı der , sonuca varamazsınız.Hakem olun yada karışmayın. Annenizin tarafını tutmak sadece kardeşinizle ve gelinle sizin aranızı açar.

Sizin de hatalı bulmanızdan annenizin hatalı olduğunu anlıyorum.

Ancak hiçbir hata bir insana sansürleyerek yazdığınız kelimeyi hak ettirmez.

Varsayalım kendi annesi gelininize benzer bir yanlış yaptı, aynı şekilde mi tepki verecekti?

Hiçbir insan o kelimeyi unutmaz, unutamaz. Bence artık o ilişki onarılamaz. Hiç zorlamayın.

Daha da görüşmesinler, belli ki görüşürlerse iyice s....p batıracaklar.

Hanımlar annemle yengem tartışmışlar annemın burnunu sokması gereken konulara burnunu sokmasıyla başlıyor sıkıntı. Sonrasında tartışmaya dönüyor annem abıme hakaretler ediyor yengeme beddua ediyor falan telefonda yengemiz ise anneme karşı O.. dilenci kör gibi hakaretlerde bulunuyor. Ve bu o... kelımesı çok ağır geldı bıze henüz abıme yada yengeme herhangı bırşey demedık dusunuyoruz sızce tavrımız nasıl olmalı. Annem gelının şahsına sadece beddua edıyor. Abıme hakaret ediyor annemde hatalı bunu ona söyledik ama gelının söyledıgı de çok ağır geldı. Sızce Bu kelıme kabul edılebılır mı ? Basit mi ? Yoksa görüşmeyi tamamen bırakmalımıyız? İki çift laf söylemelimiyiz sizce ? Yoksa annemin yaklasımına karşılık hak etmıs mı ?
Benimde yengem var ve annem zaman zaman can sıkacak şeyler söyleceği zaman hep müdahalede bulunup engel oluruz demez.Olan olmuş bitmiş daha fazlası için elinizden geldiği kadar engel olmaya bakın.

Madem çok sinirlendi gelin kendisi de aynı ile karşılık verip beddua etmeyi tercih etseydi keske. Edilen laf heleki bir büyüğe edilmiş kesinlikle hoş değil bu lafı abinizin yanında ettiyse hele bence artık onarılmaz bi ilişki bu. Siz ne yaparsınız bilemem ama ben anneme o lafı söyleyeni affedemem. Konu ne bilmiyorum gerçi ama o laf unutulacak bir laf değil.

Neden o... diyecek kadar yuzgoz olundu ki

Back
X